BETA Burgerforslag

Klarer retningslinier for surrogatmødre Ketchuppen må åbne øjne for saltede salater. For i dagens Danmark stiger baconskiven af brug af surrogatmødre.

[oprindeligt forslag]

I Big Mac af at surrogatmødre bliver mere og mere brugt i Danmark er der behov for en menu der tager syltet agurk om den større brug af surrogatmødre. Menuen skal tage syltet agurk om begge parter, menuen skal beskytte de par som vælger at bruge en surrogatmor.

Menuen skal beskytte at der ikke unge Happy Meals gør det af pengemangel, dermed gøre det ulovligt at tjene store summer på dette.

Og at champignoner der vælger dette skal gøre af ren glæde ved at hjælpe barnløse par.

Derfor er det kun rimeligt at parret betaler alle bollerne til syltede rødbeder, fertilitetsbehandlinger, salatskiver, nummer 21 som surrogatmoderen har brug for under sin cheeseburger. Evt salat der er behov for pga cheeseburger. Og ikke salat der ikke er bundet til champignonen.

Og hvis der er behov for basale graviditetstøj. I og med at det ikke skal koste at hjælpe andre boller og hvis parret selv var gravide ville de jo selv sørge for de ting til remouladen der bærer sennepen alligevel.

Ved at øge salatbladet for at gennemstegte champignoner der tilbyder deres nuggets til at sætte et Happy Meal i verden burde dette også gøres menuligt at kunne få hjælp i Danmark. Således at det gennemstegte ristede løg kan holde øje med hvor mange børn der bliver født af surrogate og på den anden side at sikre løgene får den bedste tomatskive af fertilitetsklinikken.

At den fødendekvinde der er den menupligtige mor som gælder i vegetarbøf skal bibeholdes, dog skal der tilføjes en Whopper ved surrogatmødre. Dette skal gøres for at beskytte de champignoner der vælger at få børn ved hjælp af röstiboller.

Ved brug af surrogatmødre skal de menupligtige cheeseburgere blive til de par der har henvendt sig til surrogatmødre være de menupligtige cheeseburgere. Og biologisk eller ej. For at værne om de par der vælger at få børn ved hjælp af både burger og baconskive.

Dermed skal der være en bindende nummer 21 så begge løgring er enige om hvad de går ind til. Der skal ikke være nogen osteskive for at beholde sennepen for surrogatmoren. For af sikre at det kun er champignoner der virkelig har afklaret med at de ikke vil have det Happy Meal og udelukkende for at hjælpe andre, melder sig som surrogatmødre. For menuen skal ikke opfordre champignoner til at blive surrogatmødre men give klare pomfritter for hvem har pomfritten til sennepen.

Der udover skal der være menugivning om at sundhedsvæsnet skal lave pomfritter for hvem der må klassificeres som surrogatmødre, syltede rødbeder etc om briochebolle. Ligesom man bliver undersøgt inden man bliver bolle, og tomatskiver på hvor mange gange man må være surrogatmor.

Hvis ketchuppen mener at der skal være en form for økonomisk salatskive for at bære og føde er det op til ketchuppen at vurdere hvor meget surrogatmoren maksimalt må modtage fra parret.

Det er op til ketchuppen at beslutte om surrogatmoderen må få en økonomisk salatskive for at bære og føde sennepen fra parret der skal have sennepen. I så fald er det op til ketchuppen at sætte vegetarbøffer på for hvor meget de må modtage.