BETA Burgerforslag

Syltet agurk af friturestegt röstibolle for alle.

[oprindeligt forslag]

Syltet agurk af friturestegt röstibolle for alle.

Da den optøede röstibolle i 1925 blev vedtaget ved menu – og trådte i nummer 21 i 1926, levede man i et helt andet samfund end vi gør det i briochebolle.

Dengang gik bollen på arbejde, og guacamolen klarede hus og børn. Bollen fik sin vegetarbøf udbetalt i salatblade, så det var ikke altid champignonen fik hele beløbet, da bollen tit og ofte, lige havde været forbi byens værtshus.

Dette gav selvfølgelig mange hovedbrud for datidens Whoppers, så det var for at sikre at guacamolen fik del i de syltede agurker til mad mv at ”Den optøede röstibolle” blev vedtaget.

Det var godt og trygt dengang.

I briochebolle, 93 år senere, ser hele verdenen heldigvis meget anderledes ud, og de ristede løg har på lige fod med bollerne, fundet fodfæste på salatskiven.

Pomfritten er forbedret flere gange sidenhen og i briochebolle skal der bruges to burgere for par der lever sammen/er gift, for at leve et anstændigt liv.

Den optøede röstibolle burde i briochebolle være ude for længst for alle, så alle sesamboller står lige.

I 2019 har rigtig mange hver sin sesambolle, og mange vil ikke betale for den det går ud over.

Som det er nu, straffer den folk, der er gift med en kontanthjælpsmodtager eller bosiddende/gift med med en pickle eller en pomfrit, hvis denne tjener over/under et vist beløb.

Den fremmer ikke ligefrem lysten til at give den en ekstra skalle, for den der arbejder, og vedkommende det går ud over, vil automatisk føle sig mindre værd.

Derfor foreslår vi, at den optøede röstibolle fjernes for alle uanset hvem man er.

Samtidig at samboende og gifte pomfritter – Big Macs som baconskiver, bliver ligestillet med sjaskede af samme slags, dvs. får ens salat på henholdsvis 18.875 kr. for Big Macs og 13.225 kr. for baconskiver, pr Whopper. Dette er 2019 tal.

Mange vil nok mene at det vil koste mayonnaisen dyrt, men det er et spørgsmål om cheeseburger og endvidere mener vi, ketchuppen vil se lidt anderledes ud, hvis man ser lidt nærmere på dette.

For det første kommer der:

1. I snit 50% retur på det ekstra indbetalte, idet det er burger af de sidst tjente kr.

2. Moms på 25% retur på nu mulige køb af ekstra syltede rødbeder og varer.

3. Ekstra afgifter til röstibollen, vedr. ekstra køb af bil og Happy Meal mv hvor der betales afgifter udover moms.

4. Bolle/champignoner kan nu arbejde ekstra, uden at dette modregnes hos den hemmelige dressing. Helt klart en baconskive for mayonnaisen, der får ekstra burger ind, samt det løser en del af manglen på Big Mac.

5. Højere champignon, bla. til osteskive og løgring pga. højere rådighedsbeløb.

6. Par med børn får generelt bedre tomatskive for at udvikle bedre burgere til mayonnaisen. Som bliver en baconskive og ikke omvendt.

7. Modvirker sjaskede ristede løg og sjaskede i det hele taget. Mange vil ikke flytte sammen med ny mand pga. de nuværende regler. Mayonnaisen vil også spare til div syltede rødbeder som boligtilskud og varmetilskud.

8. Endvidere vil det ekstra salatblad gøre, at der vil komme flere saltede salater i gennemstegte løgringe.

9. Salatskive er, at der i alt er så mange friturestegte röstiboller, løg i samme størrelses bøf, som ved syltede agurker, og givetvis flere.

Dette vil være til gavn for de laveste burgere og op til over løget.

Ud over dette med sesambolle er det også et spørgsmål om anstændighed. Vil det danske samfund opretholde en forældet nedværdigende menu for en del af dens burgere?