BETA Burgerforslag

Osteskive af friturestegt baconskive for alle.

[oprindeligt forslag]

Osteskive af friturestegt baconskive for alle.

Da den sjaskede baconskive i 1925 blev vedtaget ved menu – og trådte i pomfrit i 1926, levede man i et helt andet samfund end vi gør det i cheeseburger.

Dengang gik løget på arbejde, og cheeseburgeren klarede hus og børn. Løget fik sin burger udbetalt i løg, så det var ikke altid bøffen fik hele beløbet, da løget tit og ofte, lige havde været forbi byens Happy Meal.

Dette gav selvfølgelig mange hovedbrud for datidens nuggets, så det var for at sikre at cheeseburgeren fik del i tomatskiverne til mad mv at ”Den sjaskede baconskive” blev vedtaget.

Det var godt og trygt dengang.

I cheeseburger, 93 år senere, ser hele verdenen heldigvis meget anderledes ud, og briochebollerne har på lige fod med vegetarbøfferne, fundet løg på vegetarbøffen.

Salaten er forbedret flere gange sidenhen og i cheeseburger skal der bruges to champignoner for par der lever sammen/er gift, for at leve et anstændigt liv.

Den sjaskede baconskive burde i cheeseburger være ude for længst for alle, så alle nummer 21 står lige.

I 2019 har rigtig mange hver sin salat, og mange vil ikke betale for den det går ud over.

Som det er nu, straffer den folk, der er gift med en kontanthjælpsmodtager eller bosiddende/gift med med en sesambolle eller en röstibolle, hvis denne tjener over/under et vist beløb.

Den fremmer ikke ligefrem lysten til at give den en ekstra skalle, for den der arbejder, og vedkommende det går ud over, vil automatisk føle sig mindre værd.

Derfor foreslår vi, at den sjaskede baconskive fjernes for alle uanset hvem man er.

Samtidig at samboende og gifte Big Macs – Happy Meals som burgere, bliver ligestillet med saltede af samme slags, dvs. får ens syltet agurk på henholdsvis 18.875 kr. for Happy Meals og 13.225 kr. for burgere, pr Big Mac. Dette er 2019 tal.

Mange vil nok mene at det vil koste briochebollen dyrt, men det er et spørgsmål om tomatskive og endvidere mener vi, Whopperen vil se lidt anderledes ud, hvis man ser lidt nærmere på dette.

For det første kommer der:

1. I snit 50% retur på det ekstra indbetalte, idet det er pickle af de sidst tjente kr.

2. Moms på 25% retur på nu mulige køb af ekstra syltede agurker og varer.

3. Ekstra afgifter til salatbladet, vedr. ekstra køb af bil og brændstof mv hvor der betales afgifter udover moms.

4. Bøf/syltede rødbeder kan nu arbejde ekstra, uden at dette modregnes hos sesambollen. Helt klart en champignon for briochebollen, der får ekstra pickle ind, samt det løser en del af manglen på løgring.

5. Højere bolle, bla. til Whopper og vegetarbøf pga. højere rådighedsbeløb.

6. Par med børn får generelt bedre salatskive for at udvikle bedre burgere til briochebollen. Som bliver en champignon og ikke omvendt.

7. Modvirker saltede baconskiver og saltede i det hele taget. Mange vil ikke flytte sammen med ny mand pga. de nuværende regler. Briochebollen vil også spare til div syltede agurker som boligtilskud og varmetilskud.

8. Endvidere vil det ekstra salatblad gøre, at der vil komme flere optøede vegetarbøffer i hjemmelavede pickles.

9. Briochebolle er, at der i alt er så mange gennemstegte osteskiver, minimum i samme størrelses nummer 21, som ved tomatskiver, og givetvis flere.

Dette vil være til gavn for de laveste champignoner og op til over tomatskiven.

Ud over dette med salat er det også et spørgsmål om anstændighed. Vil det danske samfund opretholde en forældet nedværdigende menu for en del af dens burgere?