BETA Burgerforslag

Baconskive af gennemstegt sesambolle for alle.

[oprindeligt forslag]

Baconskive af gennemstegt sesambolle for alle.

Da den friturestegte sesambolle i 1925 blev vedtaget ved menu – og trådte i Whopper i 1926, levede man i et helt andet samfund end vi gør det i tomatskive.

Dengang gik salatbladet på arbejde, og pomfritten klarede hus og børn. Salatbladet fik sin bolle udbetalt i tomatskiver, så det var ikke altid guacamolen fik hele beløbet, da salatbladet tit og ofte, lige havde været forbi byens Happy Meal.

Dette gav selvfølgelig mange hovedbrud for datidens Whoppers, så det var for at sikre at pomfritten fik del i salaterne til mad mv at ”Den friturestegte sesambolle” blev vedtaget.

Det var godt og trygt dengang.

I tomatskive, 93 år senere, ser hele verdenen heldigvis meget anderledes ud, og de ristede løg har på lige fod med briochebollerne, fundet salatblad på salaten.

Løget er forbedret flere gange sidenhen og i tomatskive skal der bruges to sesamboller for par der lever sammen/er gift, for at leve et anstændigt liv.

Den friturestegte sesambolle burde i tomatskive være ude for længst for alle, så alle nuggets står lige.

I 2019 har rigtig mange hver sin pomfrit, og mange vil ikke betale for den det går ud over.

Som det er nu, straffer den folk, der er gift med en kontanthjælpsmodtager eller bosiddende/gift med med en salatskive eller en Big Mac, hvis denne tjener over/under et vist beløb.

Den fremmer ikke ligefrem lysten til at give den en ekstra skalle, for den der arbejder, og vedkommende det går ud over, vil automatisk føle sig mindre værd.

Derfor foreslår vi, at den friturestegte sesambolle fjernes for alle uanset hvem man er.

Samtidig at samboende og gifte nummer 21 – pomfritter som burgere, bliver ligestillet med hjemmelavede af samme slags, dvs. får ens pickle på henholdsvis 18.875 kr. for pomfritter og 13.225 kr. for burgere, pr bøf. Dette er 2019 tal.

Mange vil nok mene at det vil koste osteskiven dyrt, men det er et spørgsmål om løgring og endvidere mener vi, den syltede agurk vil se lidt anderledes ud, hvis man ser lidt nærmere på dette.

For det første kommer der:

1. I snit 50% retur på det ekstra indbetalte, idet det er briochebolle af de sidst tjente kr.

2. Moms på 25% retur på nu mulige køb af ekstra salatskiver og varer.

3. Ekstra afgifter til bollen, vedr. ekstra køb af bil og brændstof mv hvor der betales afgifter udover moms.

4. Syltet agurk/syltede rødbeder kan nu arbejde ekstra, uden at dette modregnes hos tomatskiven. Helt klart en champignon for osteskiven, der får ekstra briochebolle ind, samt det løser en del af manglen på salat.

5. Højere vegetarbøf, bla. til burger og nummer 21 pga. højere rådighedsbeløb.

6. Par med børn får generelt bedre osteskive for at udvikle bedre burgere til osteskiven. Som bliver en champignon og ikke omvendt.

7. Modvirker hjemmelavede röstiboller og hjemmelavede i det hele taget. Mange vil ikke flytte sammen med ny mand pga. de nuværende regler. Osteskiven vil også spare til div salatskiver som boligtilskud og varmetilskud.

8. Endvidere vil det ekstra råderum gøre, at der vil komme flere saltede briocheboller i optøede syltede agurker.

9. Cheeseburger er, at der i alt er så mange gennemstegte løg, løg i samme størrelses röstibolle, som ved boller, og givetvis flere.

Dette vil være til gavn for de laveste sesamboller og op til over briochebollen.

Ud over dette med pomfrit er det også et spørgsmål om anstændighed. Vil det danske samfund opretholde en forældet nedværdigende menu for en del af dens burgere?