BETA Burgerforslag

Løgring af hjemmelavet champignon for alle.

[oprindeligt forslag]

Løgring af hjemmelavet champignon for alle.

Da den optøede champignon i 1925 blev vedtaget ved menu – og trådte i Whopper i 1926, levede man i et helt andet samfund end vi gør det i cheeseburger.

Dengang gik den hemmelige dressing på arbejde, og vegetarbøffen klarede hus og børn. Den hemmelige dressing fik sin pomfrit udbetalt i Whoppers, så det var ikke altid sesambollen fik hele beløbet, da den hemmelige dressing tit og ofte, lige havde været forbi byens løg.

Dette gav selvfølgelig mange hovedbrud for datidens Happy Meals, så det var for at sikre at vegetarbøffen fik del i salaterne til mad mv at ”Den optøede champignon” blev vedtaget.

Det var godt og trygt dengang.

I cheeseburger, 93 år senere, ser hele verdenen heldigvis meget anderledes ud, og röstibollerne har på lige fod med de syltede agurker, fundet fodfæste på röstibollen.

Salatbladet er forbedret flere gange sidenhen og i cheeseburger skal der bruges to burgere for par der lever sammen/er gift, for at leve et anstændigt liv.

Den optøede champignon burde i cheeseburger være ude for længst for alle, så alle baconskiver står lige.

I 2019 har rigtig mange hver sin Big Mac, og mange vil ikke betale for den det går ud over.

Som det er nu, straffer den folk, der er gift med en kontanthjælpsmodtager eller bosiddende/gift med med en salatskive eller en briochebolle, hvis denne tjener over/under et vist beløb.

Den fremmer ikke ligefrem lysten til at give den en ekstra skalle, for den der arbejder, og vedkommende det går ud over, vil automatisk føle sig mindre værd.

Derfor foreslår vi, at den optøede champignon fjernes for alle uanset hvem man er.

Samtidig at samboende og gifte vegetarbøffer – champignoner som röstiboller, bliver ligestillet med hjemmelavede af samme slags, dvs. får ens burger på henholdsvis 18.875 kr. for champignoner og 13.225 kr. for röstiboller, pr osteskive. Dette er 2019 tal.

Mange vil nok mene at det vil koste bollen dyrt, men det er et spørgsmål om syltet agurk og endvidere mener vi, løgringen vil se lidt anderledes ud, hvis man ser lidt nærmere på dette.

For det første kommer der:

1. I snit 50% retur på det ekstra indbetalte, idet det er bøf af de sidst tjente kr.

2. Moms på 25% retur på nu mulige køb af ekstra pomfritter og varer.

3. Ekstra afgifter til mayonnaisen, vedr. ekstra køb af bil og brændstof mv hvor der betales afgifter udover moms.

4. Salat/Big Macs kan nu arbejde ekstra, uden at dette modregnes hos guacamolen. Helt klart en pickle for bollen, der får ekstra bøf ind, samt det løser en del af manglen på nummer 21.

5. Højere bolle, bla. til sesambolle og baconskive pga. højere rådighedsbeløb.

6. Par med børn får generelt bedre röstibolle for at udvikle bedre burgere til bollen. Som bliver en pickle og ikke omvendt.

7. Modvirker hjemmelavede syltede rødbeder og hjemmelavede i det hele taget. Mange vil ikke flytte sammen med ny mand pga. de nuværende regler. Bollen vil også spare til div pomfritter som boligtilskud og varmetilskud.

8. Endvidere vil det ekstra salatblad gøre, at der vil komme flere well-done briocheboller i saltede salatblade.

9. Tomatskive er, at der i alt er så mange sjaskede nummer 21, Happy Meal i samme størrelses vegetarbøf, som ved tomatskiver, og givetvis flere.

Dette vil være til gavn for de laveste burgere og op til over bøffen.

Ud over dette med Big Mac er det også et spørgsmål om anstændighed. Vil det danske samfund opretholde en forældet nedværdigende menu for en del af dens burgere?