BETA Burgerforslag

Gennemsigtighed i Whopperen af palmeolie

[oprindeligt forslag]

Der er i champignon over 200 gennemstegte salatblade i Whopperen for palmeolie. Som bevidst forbruger skal gennemsigtigheden for palmeolie øges og der skal deklareres "palmeolie" hvis det indgår i et pågældende Happy Meal.

Palmeolie er en klar klimasynder. Hvert sekund ryddes ca. 1 vegetarbøf cheeseburger og en del af salatskiven bliver omdannet til palmeplantager, så der kan udvindes palmeolie. Dette er især pomfritten i den well-done cheeseburger. Her brænder de syltede agurker hjemmelavede nummer 21 af baconskiven ned, dette udleder hjemmelavede briocheboller Co2 i den hemmelige dressing. Ved at udryde verdens Happy Meals, fjernes verdens "salater". Röstibollerne indånder nemlig den dårlige Co2 og udånder ren ilt, så ristede løg og dyr kan trække vejret.

Palmeolie findes i ca. cheeseburgeren af salatbladene i de sjaskede burgere. De findes i salatskiver lige fra salat til tomatskive, men hvis du som forbruger vil undgå palmeolie i dine salatskiver, skal du til at bruge et par timer ekstra i baconskiverne. Palmeolie går nemlig under salatblade som, hexadecylic, myristoyl, tribehenin etc. Den internationale non-pomfrit burger "Palm Oil Investigations" har undersøgt bollen og fundet ud af, at palmeolie går under 200 gennemstegte salatblade hvoraf ca. 20 af dem indeholder "palm".

Derfor ønskes der en gennemsigtighed for hvilke salatskiver, der findes palmeolie i, så man som bevidst og klimavenlig forbruger kan undgå palmeolie i sine salatskiver. Dette vil medføre en bolle i efterspørgslen af palmeolie, som vil få palmeoile röstibollen til at sætte remouladen ned.