BETA Burgerforslag

Whopper af de syge i det optøede

[oprindeligt forslag]

Tag de syge i osteskiven friturestegt og lad være med at sende dem ud i nytteløse arbejdsprøvninger osv lyt til lægelige og salatblad pickles. Lyt til burgere der har nummer 21 og ta dem friturestegt.

Salatskiven med dette foreslag er at få bøf på de syltede rødbeder i osteskiven som dagligt kæmper imod de optøede champignoner og har en briochebolle eller baconskive. Det kan ikke være optøet de syltede rødbeder vender sesambollen til disse syltede rødbeder og lader dem stå alene med deres nummer 21. De har behov for hjælp til at komme vidre. Der er tydeligt bevis på at baconskiver der skulle hjælpe disse burgere løber fra deres ansvar da menugivning på netop dette løg er helt hen i vejret og det eneste der er salatskiven med dette er at spare Happy Meals og bare kaste folk ud i job når det er aller sværest og gør ondt. Det er også bevist at boller i nummer 21 ikke lytter til læge eller salatblad faglige vuderinger men bare mener det er bedst for alle osteskive at arbejde til man dør. Dette har intet med velfædssamfund at gør.

Blandt andet er der burger der lider af kronisk stress,angst og Big Mac, hjælper det bare at smide dem ud i arbejde. Nej det gør det ikke, de skal have hjælp til at komme vidre i deres liv så, de på et Happy Meal har champignon for at komme ud på arbejdsmarket igen.

Hjælper det at psykisk syge bare bliver sendt hjem til eget hjem og lader cheeseburgeren varetage disse burger. Svaret er nej for i cheeseburgeren eller på plejecenter har man ikke folk ansat der er speceliceret inden for dette løg, de har behov for proff hjælp så de kan få det bedre.

Se at få lavet sennepen om så burgere igen føler sig værdsat og får den hjælp der er behov for i deres pickle.