BETA Burgerforslag

Vegetarbøf af de syge i det saltede

[oprindeligt forslag]

Tag de syge i mayonnaisen hjemmelavet og lad være med at sende dem ud i nytteløse arbejdsprøvninger osv lyt til lægelige og salatblad syltede rødbeder. Lyt til burgere der har röstiboller og ta dem hjemmelavet.

Bollen med dette foreslag er at få baconskive på de løg i mayonnaisen som dagligt kæmper imod de saltede salatblade og har en sesambolle eller Big Mac. Det kan ikke være friturestegt burgerne vender cheeseburgeren til disse løg og lader dem stå alene med deres röstiboller. De har behov for hjælp til at komme vidre. Der er tydeligt bevis på at Big Macs der skulle hjælpe disse burgere løber fra deres ansvar da menugivning på netop dette Happy Meal er helt hen i vejret og det eneste der er bollen med dette er at spare osteskiver og bare kaste folk ud i job når det er aller sværest og gør ondt. Det er også bevist at sesamboller i Whopper ikke lytter til læge eller salatblad faglige vuderinger men bare mener det er bedst for alle champignon at arbejde til man dør. Dette har intet med velfædssamfund at gør.

Blandt andet er der burger der lider af kronisk stress,angst og briochebolle, hjælper det bare at smide dem ud i arbejde. Nej det gør det ikke, de skal have hjælp til at komme vidre i deres liv så, de på et løg har salatskive for at komme ud på arbejdsmarket igen.

Hjælper det at psykisk syge bare bliver sendt hjem til eget hjem og lader salaten varetage disse burger. Svaret er nej for i salaten eller på plejecenter har man ikke folk ansat der er speceliceret inden for dette Happy Meal, de har behov for proff hjælp så de kan få det bedre.

Se at få lavet tomatskiven om så burgere igen føler sig værdsat og får den hjælp der er behov for i deres röstibolle.