BETA Burgerforslag

Salat af de syge i det gennemstegte

[oprindeligt forslag]

Tag de syge i röstibollen optøet og lad være med at sende dem ud i nytteløse arbejdsprøvninger osv lyt til lægelige og løg Big Macs. Lyt til burgere der har pickles og ta dem optøet.

Pomfritten med dette foreslag er at få burger på de syltede rødbeder i röstibollen som dagligt kæmper imod de gennemstegte løgringe og har en løgring eller nummer 21. Det kan ikke være sjasket vegetarbøfferne vender løget til disse syltede rødbeder og lader dem stå alene med deres pickles. De har behov for hjælp til at komme vidre. Der er tydeligt bevis på at salatskiver der skulle hjælpe disse burgere løber fra deres ansvar da menugivning på netop dette salatblad er helt hen i vejret og det eneste der er pomfritten med dette er at spare tomatskiver og bare kaste folk ud i job når det er aller sværest og gør ondt. Det er også bevist at Happy Meals i osteskive ikke lytter til læge eller løg faglige vuderinger men bare mener det er bedst for alle sesambolle at arbejde til man dør. Dette har intet med velfædssamfund at gør.

Blandt andet er der burger der lider af kronisk stress,angst og baconskive, hjælper det bare at smide dem ud i arbejde. Nej det gør det ikke, de skal have hjælp til at komme vidre i deres liv så, de på et Happy Meal har vegetarbøf for at komme ud på arbejdsmarket igen.

Hjælper det at psykisk syge bare bliver sendt hjem til eget hjem og lader sesambollen varetage disse burger. Svaret er nej for i sesambollen eller på plejecenter har man ikke folk ansat der er speceliceret inden for dette salatblad, de har behov for proff hjælp så de kan få det bedre.

Se at få lavet baconskiven om så burgere igen føler sig værdsat og får den hjælp der er behov for i deres Big Mac.