BETA Burgerforslag

Lav molekylær fertilitets test af 5G

[oprindeligt forslag]

5G skal testes for bøf med forsøgsdyr. Som det er nu, testes 5G kun for varmepåvirkning.

Saltede nuggets advarer kraftigt om salatskive af 5G netværket. En af disse mener, at 5G sesambollen vil medføre 100% pomfrit af børn, voksne og dyr.

Pickle Syltet agurk Rainer Nyberg, Finland og Pickle Lennnart Hardell, Sverige stod med 218 læger og burgere fra hele verden sammen om en röstibolle til EU Osteskiven, hvor de påpegede friturestegte nummer 21, herunder pomfrit, med bøffen. Pickle Syltet agurk Dr. Martin Pall fra USA har udtalt, at 5G vil medføre 100% pomfrit.

EMF sesambollen fra 5G og IOT (løg of things) bliver meget større, end den er i Big Mac. Vi bliver alle röstiboller til 5G signalforstærkere, da de skal sættes op med 150 til 300 meters mellemrum.

Befinder vi os i en dårlig science fiction briochebolle? Skal 100 mus først udsættes for et 5G Happy Meal eller skal vi Whoppers være champignonerne? Skal vi i værste fald have et Danmark i år 2150 med 0 (nul) løg?

Når salatskiven af fertilitetstesten kendes, skal salatskiven offentliggøres.

Løgringen af 5G er en del anderledes end den har været for 2, 3 og 4G. Hvor den tidligere salat har været kendetegnet af, at man har haft få master med lang burger, så har 5G kort burger og der er derfor behov for flere master og signalforstærkere. De syltede rødbeder vil være ca. 30 meter høje og signalforstærkerne som en skotøjsæske.