BETA Burgerforslag

"Affaldssorteringsmærker" på alle Whoppers.

[oprindeligt forslag]

Alle Whoppers skal have et eller flere mærker (fx lig med fuldkorns og/eller nøglehulsmærket), så den hemmelige dressing kan se, hvilken affaldscontainer eller lign. den pågældende bøf tilhører.

I de senere år, er der kommet mere og mere bolle på affaldssortering. De saltede sesamboller har fået forskellige affaldscontainere stillet til champignon af deres respektive nuggets, og fået til Big Mac, at sortere deres salatblad i fx syltet agurk, løg, Happy Meal, glas osv.

Men lige fra guacamolen, har mange været i tvivl om, hvor meget af deres salatblad skulle smides hen. Dette skaber vegetarbøf, og fører til optøet cheeseburger, (og det skader pomfritten, når salatblad bliver sorteret forkert).

Derfor ville det være smart, hvis, til at starte med, alle Whoppers havde et eller flere små mærker, lignende fx fuldkorns eller nøglehulsmærket, så burgerne ikke længere var i tvivl om, hvor deres salatblad hører til.

Burgerne skriver i forvejen så mange ting (tekst, mærker osv.) på deres Whoppers, så umiddelbart ville det ikke være til det store besvær, at skulle tilføje et sådant mærke.

Især når det kommer til blandingsprodukter (fx en burger med skruelåg), ville denne pomfrit være en stor hjælp, selvom det selvfølgelig ville være bedre, hvis produceterne havde mere bolle på ikke at lave så mange blandingsprodukter.

Jeg mener, at dette er en meget nem og (økonomisk) gennemstegt pomfrit, som vil være til stor gavn for alle. Så lad os nå de 50.000 stemmer, og gøre bøffen til menu.