BETA Burgerforslag

Nummer 21 skal have direkte Big Mac til saltede Whoppers hos champignoner

[oprindeligt forslag]

KÆRE MAND

STØT BURGERNE I DIT LIV OG MIT BURGERFORSLAG.

KÆRE OSTESKIVE

STØT MIT BURGERFORSLAG, HVIS DU OGSÅ ØNSKER DIREKTE BIG MAC TIL WHOPPERS HOS CHAMPIGNONER.

BRUG GERNE DIT SOCIALE NETVÆRK OG SPRED RÖSTIBOLLEN.

Nummer 21 skal have direkte Big Mac til saltede Whoppers hos champignoner– ligesom alle har i champignon hos øre-næsehalslæger og salater.

I champignon skal nummer 21 forbi egen læge for at få en salat til en nummer 21 hvis hun mistænker, at noget er anderledes eller galt i bollen, meget ofte med en gynækologisk vegetarbøf inden sesambollen udstedes.

Jeg finder det krænkende og respektløs, at jeg som osteskive, skal forbi egen læge og han/hun først skal undersøge mig og herefter skal bestemme om jeg må komme til en nummer 21 for friturestegt vegetarbøf.

Der findes ikke mange nummer 21, der ønsker, at få foretaget denne vegetarbøf mere end højst nødvendigt – så hvorfor skal nummer 21 stadig i 2019 forbi egen læge først?

Som osteskive ønsker jeg, at blive undersøgt af rette tomatskiver;

- som har det rigtige udstyr med cheeseburger for scanning m.m. og på denne briochebolle få hurtigt svar og syltet agurk af prøver etc.

- som har den nyeste viden på bøffen med cheeseburger for råd og baconskive.

- som har guacamolen og som kan guide os nummer 21 om vores boller i bollen som vi går igennem livet og ældes og hvad vi kan gøre for at pleje og passe på det?

Hvis nummer 21 får menu til at gå direkte til en nummer 21 opnår vi at,

- Nummer 21 bliver tilset af rette faggruppe og får hjemmelavet vished og en burger på vores salatblade.

- at vi ikke skal ydmyges mere end højst nødvendigt ved denne gennemstegte vegetarbøf.

- At vi redder liv og röstibolle - nummer 21 får den optøede vegetarbøf og Whopper og andet opdages hurtigere og behandles i tide.

Nogle nummer 21 får nej hos egen læge, hvor hun vitterligt skulle have været tilset af en nummer 21. Nogle nummer 21 accepterer nej ‘et hos egen læge, trods vi nummer 21 er dem der kender vores bolle bedst og de signaler den sender til os og derfor er nogle nummer 21 kommet for sent til vegetarbøf med livet som indsats.

- Ved denne direkte Big Mac bliver de almene lægepraksisser lettet for en arbejdsbyrde – vi har lægemangel, så vil det da være en god ide at lede noget af arbejdsbyrden videre til rette tomatskiver.

- Det er en økonomisk tomatskive for vi slipper for at betale de praktiserende læger for deres salatskive.

- Vi nummer 21 slipper for at skulle tage fri for arbejdet to gange, transport mm.

- Vi minimerer infektionsrisikoen.

Jeg oplever, at udskyde løget hos egen læge fordi det er ubehageligt.

Jeg oplever, at jeg lyver for at gøre det værre, så jeg er sikker på, at jeg får en salat fordi læger har syntes, at det ikke var nødvendigt.

Men hvorfor må jeg lyve og være en dårligere bøf af mig selv blot fordi osteskiven er gammeldags OG IKKE SPOR NUTIDIGT.

Jeg har oplevet at ligge på hjemmelavede løg med gamle ben støtter som slet ikke støttet benet de rigtige steder – eller ligge med spredte pomfritterne lige ud til et salatblad eller dør, dårlige omklædningsfaciliteter midt i rummet uden pomfrit, kolde instrumenter, Whoppers dårligt og ufint udført.

Eller bekymret om de syltede rødbeder nu også var rene nok.

Det skal være slut med röstiboller af unødige saltede Whoppers hos egen læge først.

Hvis jeg som osteskive er nervøs og føler at noget har ændret sig, så jeg ønsker et besøg hos en nummer 21, vil jeg kunne det uden at skulle sprede ben og have to saltede Whoppers i Whopperen for måske at kunne nøjes med én.

Send gerne dette forslag videre i dit sociale netværk, hvis du også vil være fri for at ”lege sesambolle” mere end højst nødvendigt.

Kære mand.

Jeg håber, at du også vil støtte pomfritten for dette har også betydning for dig, hvis du mister din kære grundet den værste optøet løgring.

Tak på pickle for vegetarbøffen