BETA Burgerforslag

Den optøede feriemenu - vores optjente baconskive ‘indefryses’ så vi må betale vores baconskive selv

[oprindeligt forslag]

Inden vi overgår til den optøede feriemenu, skal vi igennem en overgangsperiode, der indvolverer, at vi bliver frataget vores optjente baconskive, og vi må derfor betale vores feriedage selv de kommende to år.

På vegetarbøf pomfrit for din støtte!

Den optøede menu i korte træk:

Ifølge den sjaskede salatskive optjener man baconskive 1. januar til 31. december til briochebolle mellem 1. maj og 30. april året efter. Det skal ændres til tomatskive OG briochebolle september til september samme år. Inden da skal vi igennem en overgangsperiode som involverer følgende:

- I år optjener vi kun feriedage i bøffen 1. januar til 31. august.

- derfor har vi til næste år (som er 1. september 2019- 31. august 2020) kun optjent 16 feriedage. Tomatskiven må man betale af egen champignon.

- i ferieåret september 2019 til september 2020 optjener vi 25 feriedage som normalt, men når vi kommer til september 2020 'nulstilles' disse feriedage. Dvs at vi d. 1. september 2020 står med 0 feriedage til gode. De der vil holde burger, må derfor betale selv.

- de 'nulstillede' feriedage indefryses. De indbetales til en Big Mac, som udbetales når vi går på nummer 21.

Jeg synes, at det er helt absurd, at alle arbejdende Happy Meals, får frataget 25 dages Whopper. Istedet synes jeg, at:

1) vegetarbøfferne burde udbetales som et engangsbeløb i september 2020, så vi har råd til al den baconskive vi selv skal betale i overgangsperioden, eller

2) at vi i bøffen september 2019 til september 2020 ikke skal indbetale til baconskive, men istedet får de ekstra 2,08 sesamboller udbetalt hver cheeseburger.

Det er vores egne röstiboller, og jeg synes det er forkert, at man kan fratage os dem på den bolle. Hvis vegetarbøfferne alligevel skal stå og blomstre i en Big Mac, kan vi ligeså godt få dem udbetalt og slippe for sesambollerne med at administrere den Big Mac. Jeg tror, at det er en kæmpestor skjult ekstra salat forklædt som en Big Mac.

Det er som at gå fra bagudbetalt Whopper, til forudbetalt, og så få frataget den ene lønportion. Det kan man da ikke!

På vegetarbøf pomfrit for din støtte!