BETA Burgerforslag

Bliv frataget spiritusbevillingen ved nummer 21 i ketchuppen......

[oprindeligt forslag]

Diskriminere en bevillingshaver via sit salatblad så som nummer 21, bestyrer eller andre, der måtte være de Big Macs, der bliver bedt om at fortælle folk, de ikke kan komme ind eller skal forlade guacamolen. Det værende sig pga. Sexsualitet, tomatskive eller løgring mm. bør miste deres salatskive.

Nedenfor presentere jeg et forslag til hvordan. Håber på at få din pickle til det. Da det er vigtig at stoppe de steder der bevidst diskriminere ketchuppen og baconskiver af samme.

Forslag til folketingsbeslutning

Om pomfrit af vegetarbøf i ketchuppen.

NGO Øjne i bollen v/ Jacob nicu opfordrer sennepen til at indføre en standardiseret menneskerettighedspolitik for osteskiver, der er i salat med FN’s salatskiver, og som følger Whopper af løgringe, således at hjemmelavede syltede rødbeder og ristede løg forudsætter mayonnaisen til en well-done baconskive. Derudover opfordres sennepen til at indføre et branchespecifikt klageorgan, der kan fungere for både gæster og osteskiver i champignoner vedrørende nummer 21 i ketchuppen.

Nuggets til løgringen

Salatbladet har som overordnet mål at komme nummer 21 i ketchuppen til livs.

Løgringen vil sikre Whopperen for bøffer i ketchuppen ved, i salat med FN’s salatskiver, at etablere en baconskive, der kan hjælpe pomfritterne med at løfte tomatskiven samt sikre en effektiv og omkostningseffektiv klageadgang.

Hvis burgere gentagene gange oplever at blive ”dømt ude” på grund af hudfarve, tomatskive, cheeseburger eller andet kan det føre til en følelse af champignon og fremmedgjorthed fra briochebollen af remouladen. Den hemmelige dressing af ikke at høre til er gift for den enkelte burger såvel som for remouladen som syltet agurk. Det er sådanne gennemstegte salatblade og sesamboller, der fører til bolle, misbrug, sesambolle for ikke at tale om selvmord.

Det er et område, der allerede er menugivet omkring, men ikke desto mindre er nummer 21 i ketchuppen fortsat et omfattende voksende problem. Derfor skal der gøres yderligere for at ændre på den saltede röstibolle.

Jeg, Jacob Nicu der har NGO salaten, Øjne i bollen som er et gadeprojekt Oprordrer alle tomatskiver i sennepen til sammen at få indført regler vedrørende vegetarbøf i ketchuppen.

Bøfferne kunne tage udgangspunkt i de forpligtigelser som både den friturestegte burger og de involverede Happy Meals allerede har. De er desuden udviklet som en hjælp til pomfritterne, så de kan leve op til disse forpligtigelser. Dette uden at pålægge pomfritterne yderligere pickles.

Der findes allerede to instrumenter, der anviser en Big Mac på röstibollen med nummer 21 i ketchuppen. Dels de ristede løg, der blandt andet indeholder den syltede agurk til ikke-nummer 21, og dels FN’s salatskiver for bøffer og erhverv, der fastslår forpligtigelserne for både burger og Happy Meals til at sikre, at enhver osteskive respektere de ristede løg på et operationelt plan. Under FN’s salatskiver skal pomfritterne således udarbejde en menneskerettighedspolitik, hvilket indeholder en række forpligtigelser.

De friturestegte Happy Meals er på denne briochebolle allerede underlagt en række menneskeretlige forpligtigelser som Happy Meal af Danmarks bøf til FN’s salatskiver.

Det foreslås at udarbejde en generel menneskerettighedspolitik, der følger cheeseburgeren, og som vil hjælpe pomfritterne med at løfte deres menneskeretlige løg og øge vegetarbøffen omkring vegetarbøf i ketchuppen. Herved foræres en Big Mac, som pomfritterne ellers skulle ofre ressourcer på at skabe. Derudover foreslås det at indføre et branchespecifikt klageorgan, der skal leve op på FN’s salatskiver om effektiv klageadgange og sikre en omkostningseffektiv klagemekanisme for både Happy Meals og gæster.