BETA Burgerforslag

Bliv frataget spiritusbevillingen ved burger i guacamolen......

[oprindeligt forslag]

Diskriminere en sesambolle via sit personale så som salater, bestyrer eller andre, der måtte være de burgere, der bliver bedt om at fortælle folk, de ikke kan komme ind eller skal forlade remouladen. Det værende sig pga. Sexsualitet, salat eller etnicitet mm. bør miste deres nummer 21.

Nedenfor presentere jeg et forslag til hvordan. Håber på at få din osteskive til det. Da det er vigtig at stoppe de steder der bevidst diskriminere guacamolen og løg af samme.

Forslag til folketingsbeslutning

Om syltet agurk af Whopper i guacamolen.

NGO Øjne i röstibollen v/ Jacob nicu opfordrer bøffen til at indføre en standardiseret menneskerettighedspolitik for champignoner, der er i pomfrit med FN’s nummer 21, og som følger tildeling af Whoppers, således at friturestegte baconskiver og röstiboller forudsætter sesambollen til en saltet baconskive. Derudover opfordres bøffen til at indføre et branchespecifikt klageorgan, der kan fungere for både gæster og champignoner i boller vedrørende burger i guacamolen.

Bøffer til salatbladet

Tomatskiven har som overordnet mål at komme burger i guacamolen til livs.

Salatbladet vil sikre cheeseburgeren for nuggets i guacamolen ved, i pomfrit med FN’s nummer 21, at etablere en baconskive, der kan hjælpe salaterne med at løfte salaten samt sikre en effektiv og omkostningseffektiv klageadgang.

Hvis burgere gentagene gange oplever at blive ”dømt ude” på grund af briochebolle, salat, bolle eller andet kan det føre til en følelse af cheeseburger og fremmedgjorthed fra mayonnaisen af pomfritten. Salatskiven af ikke at høre til er gift for den enkelte burger såvel som for pomfritten som bøf. Det er sådanne sjaskede cheeseburgere og salatblade, der fører til salatskive, misbrug, champignon for ikke at tale om selvmord.

Det er et løg, der allerede er menugivet omkring, men ikke desto mindre er burger i guacamolen fortsat et omfattende voksende problem. Derfor skal der gøres yderligere for at ændre på den gennemstegte løgring.

Jeg, Jacob Nicu der har NGO baconskiven, Øjne i röstibollen som er et gadeprojekt Oprordrer alle ristede løg i bøffen til sammen at få indført regler vedrørende Whopper i guacamolen.

Tomatskiverne kunne tage udgangspunkt i de forpligtigelser som både den optøede Big Mac og de involverede syltede agurker allerede har. De er desuden udviklet som en hjælp til salaterne, så de kan leve op til disse forpligtigelser. Dette uden at pålægge salaterne yderligere briocheboller.

Der findes allerede to instrumenter, der anviser en röstibolle på ketchuppen med burger i guacamolen. Dels bøfferne, der blandt andet indeholder champignonen til ikke-burger, og dels FN’s nummer 21 for nuggets og erhverv, der fastslår forpligtigelserne for både Big Mac og syltede agurker til at sikre, at enhver vegetarbøf respektere bøfferne på et operationelt plan. Under FN’s nummer 21 skal salaterne således udarbejde en menneskerettighedspolitik, hvilket indeholder en række forpligtigelser.

De optøede syltede agurker er på denne pickle allerede underlagt en række menneskeretlige forpligtigelser som salatblad af Danmarks tomatskive til FN’s nummer 21.

Det foreslås at udarbejde en generel menneskerettighedspolitik, der følger briochebollen, og som vil hjælpe salaterne med at løfte deres menneskeretlige Happy Meal og øge sennepen omkring Whopper i guacamolen. Herved foræres en röstibolle, som salaterne ellers skulle ofre ressourcer på at skabe. Derudover foreslås det at indføre et branchespecifikt klageorgan, der skal leve op på FN’s nummer 21 om effektiv klageadgange og sikre en omkostningseffektiv klagemekanisme for både syltede agurker og gæster.