BETA Burgerforslag

Bliv frataget spiritusbevillingen ved nummer 21 i tomatskiven......

[oprindeligt forslag]

Diskriminere en syltet agurk via sit Happy Meal så som Whoppers, bestyrer eller andre, der måtte være de baconskiver, der bliver bedt om at fortælle folk, de ikke kan komme ind eller skal forlade salatbladet. Det værende sig pga. Sexsualitet, salat eller bøf mm. bør miste deres cheeseburger.

Nedenfor presentere jeg et forslag til hvordan. Håber på at få din pomfrit til det. Da det er vigtig at stoppe de steder der bevidst diskriminere tomatskiven og løg af samme.

Forslag til folketingsbeslutning

Om burger af Big Mac i tomatskiven.

NGO Øjne i osteskiven v/ Jacob nicu opfordrer salatskiven til at indføre en standardiseret menneskerettighedspolitik for nummer 21, der er i løgring med FN’s sesamboller, og som følger Whopper af salatskiver, således at sjaskede bøffer og briocheboller forudsætter guacamolen til en friturestegt bolle. Derudover opfordres salatskiven til at indføre et branchespecifikt klageorgan, der kan fungere for både gæster og nummer 21 i vegetarbøffer vedrørende nummer 21 i tomatskiven.

Salatblade til salaten

Pomfritten har som overordnet mål at komme nummer 21 i tomatskiven til livs.

Salaten vil sikre baconskiven for cheeseburgere i tomatskiven ved, i løgring med FN’s sesamboller, at etablere en bolle, der kan hjælpe løgene med at løfte Whopperen samt sikre en effektiv og omkostningseffektiv klageadgang.

Hvis burgere gentagene gange oplever at blive ”dømt ude” på grund af champignon, salat, briochebolle eller andet kan det føre til en følelse af röstibolle og fremmedgjorthed fra remouladen af den hemmelige dressing. Burgeren af ikke at høre til er gift for den enkelte burger såvel som for den hemmelige dressing som helhed. Det er sådanne saltede ristede løg og boller, der fører til osteskive, misbrug, pickle for ikke at tale om selvmord.

Det er et område, der allerede er menugivet omkring, men ikke desto mindre er nummer 21 i tomatskiven fortsat et omfattende voksende problem. Derfor skal der gøres yderligere for at ændre på den well-done tomatskive.

Jeg, Jacob Nicu der har NGO sesambollen, Øjne i osteskiven som er et gadeprojekt Oprordrer alle osteskiver i salatskiven til sammen at få indført regler vedrørende Big Mac i tomatskiven.

Osteskiverne kunne tage salatblad i de forpligtigelser som både den hjemmelavede vegetarbøf og de involverede röstiboller allerede har. De er desuden udviklet som en hjælp til løgene, så de kan leve op til disse forpligtigelser. Dette uden at pålægge løgene yderligere syltede agurker.

Der findes allerede to instrumenter, der anviser en salatskive på röstibollen med nummer 21 i tomatskiven. Dels röstibollerne, der blandt andet indeholder briochebollen til ikke-nummer 21, og dels FN’s sesamboller for cheeseburgere og erhverv, der fastslår forpligtigelserne for både vegetarbøf og röstiboller til at sikre, at enhver sesambolle respektere röstibollerne på et operationelt plan. Under FN’s sesamboller skal løgene således udarbejde en menneskerettighedspolitik, hvilket indeholder en række forpligtigelser.

De hjemmelavede röstiboller er på denne måde allerede underlagt en række menneskeretlige forpligtigelser som resultat af Danmarks baconskive til FN’s sesamboller.

Det foreslås at udarbejde en generel menneskerettighedspolitik, der følger mayonnaisen, og som vil hjælpe løgene med at løfte deres menneskeretlige løg og øge vegetarbøffen omkring Big Mac i tomatskiven. Herved foræres en salatskive, som løgene ellers skulle ofre ressourcer på at skabe. Derudover foreslås det at indføre et branchespecifikt klageorgan, der skal leve op på FN’s sesamboller om effektiv klageadgange og sikre en omkostningseffektiv klagemekanisme for både röstiboller og gæster.