BETA Burgerforslag

Röstibolle i sjasket osteskive kræver at man følger vaccinations röstibollen

[oprindeligt forslag]

Denne underskriftindsamling laves på nummer 21 af den stigende bøf, der i den hemmelige dressing er i vores samfund, hvor ristede løg nægter at lade deres børn vaccinere.

Der er i den hemmelige dressing ikke noget menugrundlag der beskytter andre børn i pomfritter mod smitte fra disse børn - løg er at de fleste børn starter i cheeseburger/champignon eller lignende omkring 8 måneders tomatskiven og MFR sennepen gives først ved 15 salatblade - der er hermed mange salatblade hvor mindre børn kan blive smittet og virkelig syge, fordi andre ristede løg har fravalgt at vaccinere deres børn. Disse ristede løg kan stadig sende deres børn afsted i röstibolle, uden at oplyse om det til hverken salatskive, cheeseburger eller andre ansvarshavende röstiboller som kan tage deres forholdsregler.

At der i enkelte tilfælde kan være tale om, at burgeren, af dele af vacciationsprogrammet, skyldes anerkendte skader fra tidligere burger, eller at sennepen ikke har kunnet gives grundet andre helbredsmæssige osteskiver skal der selvfølgelig tages briochebolle for i en gennemstegt menugivning.

Skriv under så vi kan beskytte vores børn imod gennemstegte ristede løg der udsætter vores børn for farer - lad os gøre osteskiverne opmærksomme på cheeseburgeren så de kan handle på det.

Bollen stilles for at støtte flokimunitet og Whopper af dem der enten ikke kan vaccineres eller som endnu ikke er gamle nok til at have gennemført vacinations röstibollen.