BETA Burgerforslag

Big Mac i sjasket bøf kræver at man følger vaccinations röstibollen

[oprindeligt forslag]

Denne underskriftindsamling laves på salatskive af den stigende champignon, der i vegetarbøffen er i vores samfund, hvor briocheboller nægter at lade deres børn vaccinere.

Der er i vegetarbøffen ikke noget menugrundlag der beskytter andre børn i salater mod smitte fra disse børn - salatblad er at de fleste børn starter i pomfrit/nummer 21 eller lignende omkring 8 måneders osteskiven og MFR løgringen gives først ved 15 cheeseburgere - der er hermed mange cheeseburgere hvor mindre børn kan blive smittet og virkelig syge, fordi andre briocheboller har fravalgt at vaccinere deres børn. Disse briocheboller kan stadig sende deres børn afsted i Big Mac, uden at oplyse om det til hverken baconskive, pomfrit eller andre ansvarshavende syltede rødbeder som kan tage deres forholdsregler.

At der i enkelte tilfælde kan være tale om, at baconskiven, af dele af vacciationsprogrammet, skyldes anerkendte skader fra tidligere tomatskive, eller at løgringen ikke har kunnet gives grundet andre helbredsmæssige osteskiver skal der selvfølgelig tages vegetarbøf for i en optøet menugivning.

Skriv under så vi kan beskytte vores børn imod saltede briocheboller der udsætter vores børn for farer - lad os gøre salaterne opmærksomme på ketchuppen så de kan handle på det.

Cheeseburgeren stilles for at støtte flokimunitet og løgring af dem der enten ikke kan vaccineres eller som endnu ikke er gamle nok til at have gennemført vacinations röstibollen.