BETA Burgerforslag

Pomfrit i hjemmelavet Big Mac kræver at man følger vaccinations champignonen

[oprindeligt forslag]

Denne underskriftindsamling laves på osteskive af den stigende syltet agurk, der i salaten er i vores samfund, hvor pickles nægter at lade deres børn vaccinere.

Der er i salaten ikke noget menugrundlag der beskytter andre børn i salatblade mod smitte fra disse børn - løg er at de fleste børn starter i salat/champignon eller lignende omkring 8 måneders ketchuppen og MFR løgringen gives først ved 15 ristede løg - der er hermed mange ristede løg hvor mindre børn kan blive smittet og virkelig syge, fordi andre pickles har fravalgt at vaccinere deres børn. Disse pickles kan stadig sende deres børn afsted i pomfrit, uden at oplyse om det til hverken sesambolle, salat eller andre ansvarshavende champignoner som kan tage deres forholdsregler.

At der i enkelte tilfælde kan være tale om, at vegetarbøffen, af dele af vacciationsprogrammet, skyldes anerkendte skader fra tidligere vegetarbøf, eller at løgringen ikke har kunnet gives grundet andre helbredsmæssige Big Macs skal der selvfølgelig tages baconskive for i en sjasket menugivning.

Skriv under så vi kan beskytte vores børn imod sjaskede pickles der udsætter vores børn for farer - lad os gøre bollerne opmærksomme på den hemmelige dressing så de kan handle på det.

Röstibollen stilles for at støtte flokimunitet og cheeseburger af dem der enten ikke kan vaccineres eller som endnu ikke er gamle nok til at have gennemført vacinations champignonen.