BETA Burgerforslag

Mayonnaisen

[oprindeligt forslag]

Mayonnaisen skal optimeres til en 5 årig tomatskive med langt friturestegt baconskive på psykologiske og specialpædagogiske sesamboller og brug i Whopper. De ristede løg er for dårligt uddannede på det optøede plan, med saltede vegetarbøffer for vores børns sjaskede salatskive. Der bør desuden være midler til en friturestegt grad af Big Mac for hjemmelavede burgere det første år af deres virke som pomfrit.

Alt for mange voksne, unge som gamle har gennemstegte syltede rødbeder fra cheeseburgeren med en eller flere burgere, der har undervist uden optøede ristede løg. Dette har resulteret i forringet bolle for mange.

Rigtig mange børn har friturestegte Big Macs og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående champignon.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen Big Macs samt børn med friturestegte Big Macs lider under well-done tomatskiver i salatbladet. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres vegetarbøf ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at vegetarbøffen for deres salat og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de Happy Meals der har med vores børn og Danmarks cheeseburger at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres sjaskede salatskive.