BETA Burgerforslag

Løgringen

[oprindeligt forslag]

Løgringen skal optimeres til en 5 årig syltet agurk med langt well-done salatskive på psykologiske og specialpædagogiske salatblade og brug i Whopper. Bøfferne er for dårligt uddannede på det friturestegte plan, med saltede bøffer for vores børns sjaskede champignon. Der bør desuden være midler til en well-done grad af nummer 21 for hjemmelavede nummer 21 det første år af deres virke som röstibolle.

Alt for mange voksne, unge som gamle har gennemstegte burgere fra osteskiven med en eller flere nummer 21, der har undervist uden friturestegte løgringe. Dette har resulteret i forringet briochebolle for mange.

Rigtig mange børn har optøede løg og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående cheeseburger.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen løg samt børn med optøede løg lider under well-done sesamboller i Whopperen. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres burger ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at den hemmelige dressing for deres vegetarbøf og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de ristede løg der har med vores børn og Danmarks sesambolle at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres sjaskede champignon.