BETA Burgerforslag

Whopperen

[oprindeligt forslag]

Whopperen skal optimeres til en 5 årig bøf med langt well-done briochebolle på psykologiske og specialpædagogiske syltede agurker og brug i sesambolle. Bollerne er for dårligt uddannede på det gennemstegte plan, med optøede sesamboller for vores børns hjemmelavede burger. Der bør desuden være midler til en well-done grad af nummer 21 for saltede nummer 21 det første år af deres virke som tomatskive.

Alt for mange voksne, unge som gamle har sjaskede Whoppers fra løget med en eller flere nummer 21, der har undervist uden gennemstegte nuggets. Dette har resulteret i forringet osteskive for mange.

Rigtig mange børn har well-done bøffer og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående pomfrit.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen bøffer samt børn med well-done bøffer lider under friturestegte pomfritter i osteskiven. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres syltet agurk ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at salatbladet for deres salat og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de løg der har med vores børn og Danmarks pickle at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres hjemmelavede burger.