BETA Burgerforslag

Champignonen

[oprindeligt forslag]

Champignonen skal optimeres til en 5 årig briochebolle med langt gennemstegt Big Mac på psykologiske og specialpædagogiske boller og brug i salatskive. Salaterne er for dårligt uddannede på det well-done plan, med saltede cheeseburgere for vores børns hjemmelavede tomatskive. Der bør desuden være midler til en gennemstegt grad af baconskive for gennemstegte Happy Meals det første år af deres virke som champignon.

Alt for mange voksne, unge som gamle har sjaskede osteskiver fra løget med en eller flere Happy Meals, der har undervist uden well-done løg. Dette har resulteret i forringet bolle for mange.

Rigtig mange børn har optøede baconskiver og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående nummer 21.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen baconskiver samt børn med optøede baconskiver lider under friturestegte nummer 21 i tomatskiven. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres løgring ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at vegetarbøffen for deres Whopper og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de nuggets der har med vores børn og Danmarks pomfrit at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres hjemmelavede tomatskive.