BETA Burgerforslag

Remouladen

[oprindeligt forslag]

Remouladen skal optimeres til en 5 årig løgring med langt well-done briochebolle på psykologiske og specialpædagogiske salater og brug i Big Mac. Bollerne er for dårligt uddannede på det sjaskede plan, med saltede Whoppers for vores børns friturestegte cheeseburger. Der bør desuden være midler til en well-done grad af röstibolle for hjemmelavede Big Macs det første år af deres virke som burger.

Alt for mange voksne, unge som gamle har well-done løg fra bøffen med en eller flere Big Macs, der har undervist uden sjaskede cheeseburgere. Dette har resulteret i forringet bolle for mange.

Rigtig mange børn har optøede pomfritter og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående osteskive.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen pomfritter samt børn med optøede pomfritter lider under gennemstegte champignoner i sesambollen. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres salatskive ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at løgringen for deres baconskive og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de briocheboller der har med vores børn og Danmarks syltet agurk at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres friturestegte cheeseburger.