BETA Burgerforslag

Pomfritten

[oprindeligt forslag]

Pomfritten skal optimeres til en 5 årig champignon med langt optøet sesambolle på psykologiske og specialpædagogiske nuggets og brug i pickle. De syltede agurker er for dårligt uddannede på det friturestegte plan, med optøede salatblade for vores børns well-done Whopper. Der bør desuden være midler til en optøet grad af burger for saltede baconskiver det første år af deres virke som syltet agurk.

Alt for mange voksne, unge som gamle har hjemmelavede boller fra röstibollen med en eller flere baconskiver, der har undervist uden friturestegte bøffer. Dette har resulteret i forringet briochebolle for mange.

Rigtig mange børn har sjaskede champignoner og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående nummer 21.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen champignoner samt børn med sjaskede champignoner lider under gennemstegte syltede agurker i baconskiven. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres tomatskive ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at salaten for deres salat og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de röstiboller der har med vores børn og Danmarks pomfrit at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres well-done Whopper.