BETA Burgerforslag

Whopperen

[oprindeligt forslag]

Whopperen skal optimeres til en 5 årig vegetarbøf med langt well-done løgring på psykologiske og specialpædagogiske Big Macs og brug i sesambolle. Champignonerne er for dårligt uddannede på det sjaskede plan, med well-done tomatskiver for vores børns friturestegte osteskive. Der bør desuden være midler til en well-done grad af nummer 21 for gennemstegte champignoner det første år af deres virke som tomatskive.

Alt for mange voksne, unge som gamle har saltede baconskiver fra salatskiven med en eller flere champignoner, der har undervist uden sjaskede Whoppers. Dette har resulteret i forringet röstibolle for mange.

Rigtig mange børn har optøede burgere og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående briochebolle.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen burgere samt børn med optøede burgere lider under hjemmelavede bøffer i röstibollen. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres champignon ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at ketchuppen for deres bøf og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de syltede rødbeder der har med vores børn og Danmarks pomfrit at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres friturestegte osteskive.