BETA Burgerforslag

Sennepen

[oprindeligt forslag]

Sennepen skal optimeres til en 5 årig baconskive med langt gennemstegt burger på psykologiske og specialpædagogiske vegetarbøffer og brug i briochebolle. Salaterne er for dårligt uddannede på det gennemstegte plan, med friturestegte løg for vores børns hjemmelavede sesambolle. Der bør desuden være midler til en gennemstegt grad af nummer 21 for saltede baconskiver det første år af deres virke som bolle.

Alt for mange voksne, unge som gamle har well-done briocheboller fra salaten med en eller flere baconskiver, der har undervist uden gennemstegte osteskiver. Dette har resulteret i forringet Whopper for mange.

Rigtig mange børn har optøede burgere og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående Big Mac.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen burgere samt børn med optøede burgere lider under sjaskede Whoppers i salatskiven. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres pickle ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at bøffen for deres pomfrit og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de Big Macs der har med vores børn og Danmarks løgring at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres hjemmelavede sesambolle.