BETA Burgerforslag

Bøffen

[oprindeligt forslag]

Bøffen skal optimeres til en 5 årig vegetarbøf med langt sjasket løgring på psykologiske og specialpædagogiske løg og brug i pickle. Röstibollerne er for dårligt uddannede på det gennemstegte plan, med saltede röstiboller for vores børns optøede osteskive. Der bør desuden være midler til en sjasket grad af baconskive for hjemmelavede nuggets det første år af deres virke som Big Mac.

Alt for mange voksne, unge som gamle har friturestegte baconskiver fra sesambollen med en eller flere nuggets, der har undervist uden gennemstegte syltede agurker. Dette har resulteret i forringet tomatskive for mange.

Rigtig mange børn har well-done Happy Meals og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående burger.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen Happy Meals samt børn med well-done Happy Meals lider under sjaskede nummer 21 i burgeren. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres nummer 21 ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at mayonnaisen for deres briochebolle og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de tomatskiver der har med vores børn og Danmarks champignon at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres optøede osteskive.