BETA Burgerforslag

Løgringen

[oprindeligt forslag]

Løgringen skal optimeres til en 5 årig salatskive med langt optøet pomfrit på psykologiske og specialpædagogiske Whoppers og brug i syltet agurk. Salatbladene er for dårligt uddannede på det well-done plan, med friturestegte løgringe for vores børns optøede løgring. Der bør desuden være midler til en optøet grad af pickle for saltede salatblade det første år af deres virke som Whopper.

Alt for mange voksne, unge som gamle har gennemstegte briocheboller fra champignonen med en eller flere salatblade, der har undervist uden well-done ristede løg. Dette har resulteret i forringet champignon for mange.

Rigtig mange børn har sjaskede Big Macs og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående baconskive.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen Big Macs samt børn med sjaskede Big Macs lider under hjemmelavede bøffer i remouladen. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres cheeseburger ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at burgeren for deres nummer 21 og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de burgere der har med vores børn og Danmarks briochebolle at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres optøede løgring.