BETA Burgerforslag

Osteskiven

[oprindeligt forslag]

Osteskiven skal optimeres til en 5 årig champignon med langt sjasket Whopper på psykologiske og specialpædagogiske tomatskiver og brug i sesambolle. De syltede agurker er for dårligt uddannede på det friturestegte plan, med gennemstegte champignoner for vores børns saltede vegetarbøf. Der bør desuden være midler til en sjasket grad af salatskive for optøede cheeseburgere det første år af deres virke som bøf.

Alt for mange voksne, unge som gamle har hjemmelavede röstiboller fra salaten med en eller flere cheeseburgere, der har undervist uden friturestegte Big Macs. Dette har resulteret i forringet pomfrit for mange.

Rigtig mange børn har sjaskede burgere og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående osteskive.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen burgere samt børn med sjaskede burgere lider under well-done løg i salatbladet. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres løgring ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at løgringen for deres salat og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de nuggets der har med vores børn og Danmarks burger at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres saltede vegetarbøf.