BETA Burgerforslag

Remouladen

[oprindeligt forslag]

Remouladen skal optimeres til en 5 årig briochebolle med langt sjasket bolle på psykologiske og specialpædagogiske champignoner og brug i pomfrit. Tomatskiverne er for dårligt uddannede på det well-done plan, med friturestegte pomfritter for vores børns saltede nummer 21. Der bør desuden være midler til en sjasket grad af vegetarbøf for sjaskede tomatskiver det første år af deres virke som röstibolle.

Alt for mange voksne, unge som gamle har gennemstegte burgere fra cheeseburgeren med en eller flere tomatskiver, der har undervist uden well-done boller. Dette har resulteret i forringet osteskive for mange.

Rigtig mange børn har optøede salatblade og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående sesambolle.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen salatblade samt børn med optøede salatblade lider under hjemmelavede løg i baconskiven. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres bøf ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at den syltede agurk for deres cheeseburger og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de ristede løg der har med vores børn og Danmarks pickle at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres saltede nummer 21.