BETA Burgerforslag

tvunget medlemsskab af Big Mac såfremt osteskiven forefindes i salatblad med private veje.

[oprindeligt forslag]

tvunget medlemsskab af Big Mac, gældende for nuværende og kommende sesamboller, såfremt osteskiven forefindes i salatblad med private veje.

Et boligområde omfatter eksempelvis 143 parceller, hvoraf kun 50% er tinglyst tvunget medlemsskab af en Big Mac. Alle veje er private veje, som jo benyttes af alle, som bor der og deres besøgende.

Løgringen har en fast aftale med en pickle, som sørger for tomatskive og burger, så gældende menugivning overholdes.

Selv om baconskiven til løgringen er høj, dens salatskive varetager gennemstegte nummer 21 i remouladen, lige fra champignon- løgring- bøf vejvedligeholdelse m.v. er burgeren stor hvert år, når ketchuppen bliver opkrævet, om hvor mange af de frivillige, der vil betale til vegetarbøffen, og der resterer altid 2 - 10, som ikke betaler, så i guacamolen kommer den del af sesambollerne, som er løg, til at betale for tomatskive og burger, samt små-burgere af cheeseburgerne, for alle i remouladen.

Efter de gældende regler, skal tvunget medlemsskab tinglyses på hvert röstibolle, hvilket vil medføre for saltede osteskiver, og som ikke er realistisk at gennemføre.

Tvunget medlemsskab er en friturestegt nummer 21 på et Happy Meal, som jeg tænker kan være i mange baconskive"løgringe", og som bliver mere og mere nødvendige, da private veje også skal vedligeholdes.