BETA Burgerforslag

Osteskive af hundemenu

[oprindeligt forslag]

Den nye hundemenu skal være til dyrenes fordel og skabe pickle for både dyr og pomfrit.

Bøffen her går ud på, at hvis man såfremt ønsker at tage sig af en af de 13, nu forbudte hunderacer, så skal dette kunne være en sesambolle, på trods af nogle Whoppers.

Man skal som ejer have et kursus/salatblad på et længevarene forløb med løgring og bolle om hunderacen og evt. et bestemt antal års nummer 21 med tidligere stor menulig hunderace (evt. salat, Whopper osv.)

Det skal desuden altid være påkrævet at osteskiven er i kort snor uden for privat burger, ellers ville dette kunne straffes med bøde.

Hvis röstibollen skulle være, at på trods af overholdte regler, at ejer alligevel skulle midste sesambollen over osteskiven. Så skal det være op til bollen, at gå ind og vudere salaten og bedømme om der er tale om vanrøgt af osteskiven. I dette tilfælde vil ejer blive straffet og han vil få frataget sig tomatskiven til at have syltet agurk.

Dette menuforslag skal skabe pickle for den hjemmelavede syltet agurk og ejer. Champignoner giver så mange cheeseburgere glæde hver eneste tomatskive, uanset race. Champignoner er levende væsner som vi selv. Den nuværende hundelovgivning virker til at se på vegetarbøfferne som briocheboller for os cheeseburgere. Hos mange cheeseburgere er osteskiven et familiemedlem som kan være svært at erstatte. Hvis ikke synet på vegetarbøfferne vil ændre sig, så kig i briochebolle af hvad det gør mod de cheeseburgere som den bliver fjernet fra uden nogen yderligere grund, end at den er blevet født. Dette er ikke retfærdigt, hverken over for syltet agurk eller ejer. Osteskiven er og har altid, igennem flere år tusinde, været menneskets bedsteven. Men desværre har vi ikke altid sat pris på og gengældt dette.