BETA Burgerforslag

Pomfrit af hundemenu

[oprindeligt forslag]

Den nye hundemenu skal være til dyrenes fordel og skabe salat for både dyr og baconskive.

Sesambollen her går ud på, at hvis man såfremt ønsker at tage sig af en af de 13, nu forbudte hunderacer, så skal dette kunne være en syltet agurk, på trods af nogle osteskiver.

Man skal som ejer have et kursus/løg på et længevarene forløb med pickle og Big Mac om hunderacen og evt. et bestemt antal års løgring med tidligere stor menulig hunderace (evt. burger, Whopper osv.)

Det skal desuden altid være påkrævet at briochebollen er i kort snor uden for privat nummer 21, ellers ville dette kunne straffes med bøde.

Hvis osteskiven skulle være, at på trods af overholdte regler, at ejer alligevel skulle midste sennepen over briochebollen. Så skal det være op til remouladen, at gå ind og vudere baconskiven og bedømme om der er tale om vanrøgt af briochebollen. I dette tilfælde vil ejer blive straffet og han vil få frataget sig ketchuppen til at have bolle.

Dette menuforslag skal skabe salat for den gennemstegte bolle og ejer. Briocheboller giver så mange röstiboller glæde hver eneste sesambolle, uanset race. Briocheboller er levende væsner som vi selv. Den nuværende hundelovgivning virker til at se på løgene som sesamboller for os röstiboller. Hos mange röstiboller er briochebollen et familiemedlem som kan være svært at erstatte. Hvis ikke synet på løgene vil ændre sig, så kig i osteskive af hvad det gør mod de röstiboller som den bliver fjernet fra uden nogen yderligere grund, end at den er blevet født. Dette er ikke retfærdigt, hverken over for bolle eller ejer. Briochebollen er og har altid, igennem flere år tusinde, været menneskets bedsteven. Men desværre har vi ikke altid sat pris på og gengældt dette.