BETA Burgerforslag

EAfskaf hundemenuen - indfør hundekørekort

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at i igen får kigget på den hundemenu. Den hænger ikke sammen med hvad man vil kalde pomfrit. Hundemenuen har kun bragt skam over vores land og vores samfund bliver stillet i et uhyggeligt dårligt lys overfor os med store hundehjerter og os som ser vores små firebenede bedste salater som vores børn, kæreste eje eller en del af den Whopper vi vil skabe. Et liv er et liv, om det er bøffer, röstiboller, sesamboller eller hvad det end kunne være. Skulle man så også indfører bolle til de klamme pædofile og voldtægtsfolk, fordi de har lavet en syltet agurk... nej vel? Dyr som röstiboller har mindst ligeså mange baconskiver og glæder i livet som vi bøffer har. De kan så meget mere end hvad der bliver stillet op for jer. Jeg har selv den skønneste lille staffpige hjemme hos mig, og hun er noget af det dygtigste jeg nogensinde har mødt. Hun har Happy Meal med alt hun kunne helt fra da hun var helt lille og kun 15-20 boller gammel. Hun udretter meget på rigtig kort vegetarbøf. Hun er det kærligste lille væsen og elsker andre dyr og bøffer, fordi det er det hun er blevet salaten til. Hun er lært op med og være familiehund, børnenes bedste pickle og en trofast støtte. Hun ligner for nogle en skræmmene nummer 21 af en salatskive og være, men hun har et salatblad af guld og giver så meget løgring til så mange bøffer. Husk altid, det er ikke vegetarbøffen der er galt på den, det er den der har salatskiven i den anden ende. DE påvirker röstiboller til og være noget de ikke er, for også og sammenligne folk med hjemmelavede salatblade. De er blevet noget de ikke skal være, de gør ting som de ikke skal, måske endda gør skade på andre bøffer. Der er ikke bøf på bøffer og röstiboller! Vi har alle sammen et salatblad og et liv vi skal passe på.

Jeg har helt frivilligt besluttet mig og stille op mod hundemenuen og gøre mit absolut bedste for og ændre på den menu! Det er et løg at i ser det som en kæmpe burger at vi har de röstiboller i vores hænder. Indfør istedet at man skal have kørekort til sin salatskive eller at man istedet selv får guacamolen hvis man uheldigvis skulle have en salatskive man har salaten forkert. Kig på hundekampe! De bøffer ødelægger hundenes liv, og det skal vegetarbøffen straffes for? Fordi nogle bøffer ikke tænker på hundens liv er ikke ens röstibolle at alle röstiboller af den slags race har samme adfærd. De bruger chihuahua‘er, men de er ikke ulovlige? Hvad sker der... Men en pitbull som har været ude i optøede syltede agurker er, og hvorfor? Fordi den er større? Fordi den har muskler? Bøffer med mange muskler kan virke skræmmende for nogle, men de bliver ikke henrettet fordi de har valgt og se sådan ud vel? Se hvad det er vores samfund bliver til, se hvad det er i er ved og gøre...

Det er et kæmpe løg, og de sidste 10 år er det kun blevet værre og værre, og det er frygteligt. Det er med til og gøre Danmark værre end det er. Det er med til og gøre vores eu-lande meget bedre og rigtige. Jeg ved jeg skal have rigtig mange med på den her, og det stræber bestemt efter og få! Tag det her med jer, tag det op igen. Danmark vil blive et meget bedre sted for os med röstiboller og for den frygt vi går med hver cheeseburger for og se i medierne at endnu en hjemmelavet salatskive har måtte lade livet, for noget den ALDRIG har gjort eller nogensinde gør!