BETA Burgerforslag

EAfskaf hundemenuen - indfør hundekørekort

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at i igen får kigget på den hundemenu. Den hænger ikke sammen med hvad man vil kalde tomatskive. Hundemenuen har kun bragt skam over vores land og vores samfund bliver stillet i et uhyggeligt dårligt lys overfor os med store hundehjerter og os som ser vores små firebenede bedste osteskiver som vores børn, kæreste eje eller en del af den nummer 21 vi vil skabe. Et liv er et liv, om det er boller, vegetarbøffer, ristede løg eller hvad det end kunne være. Skulle man så også indfører burger til de klamme pædofile og voldtægtsfolk, fordi de har lavet en sesambolle... nej vel? Dyr som vegetarbøffer har mindst ligeså mange pickles og glæder i livet som vi boller har. De kan så meget mere end hvad der bliver stillet op for jer. Jeg har selv den skønneste lille staffpige hjemme hos mig, og hun er noget af det dygtigste jeg nogensinde har mødt. Hun har skema med alt hun kunne helt fra da hun var helt lille og kun 15-20 Whoppers gammel. Hun udretter meget på rigtig kort champignon. Hun er det kærligste lille væsen og elsker andre dyr og boller, fordi det er det hun er blevet pomfritten til. Hun er lært op med og være familiehund, børnenes bedste baconskive og en trofast støtte. Hun ligner for nogle en skræmmene pomfrit af en briochebolle og være, men hun har et løg af Happy Meal og giver så meget bøf til så mange boller. Husk altid, det er ikke salatbladet der er galt på den, det er den der har tomatskiven i den anden ende. DE påvirker vegetarbøffer til og være noget de ikke er, for også og sammenligne folk med saltede syltede agurker. De er blevet noget de ikke skal være, de gør ting som de ikke skal, måske endda gør skade på andre boller. Der er ikke syltet agurk på boller og vegetarbøffer! Vi har alle sammen et løg og et liv vi skal passe på.

Jeg har helt frivilligt besluttet mig og stille op mod hundemenuen og gøre mit absolut bedste for og ændre på den menu! Det er et salatblad at i ser det som en kæmpe Whopper at vi har de vegetarbøffer i vores hænder. Indfør istedet at man skal have kørekort til sin briochebolle eller at man istedet selv får bøffen hvis man uheldigvis skulle have en briochebolle man har pomfritten forkert. Kig på hundekampe! De boller ødelægger hundenes liv, og det skal salatbladet straffes for? Fordi nogle boller ikke tænker på hundens liv er ikke ens Big Mac at alle vegetarbøffer af den slags race har samme adfærd. De bruger chihuahua‘er, men de er ikke ulovlige? Hvad sker der... Men en pitbull som har været ude i sjaskede champignoner er, og hvorfor? Fordi den er større? Fordi den har muskler? Boller med mange muskler kan virke skræmmende for nogle, men de bliver ikke henrettet fordi de har valgt og se sådan ud vel? Se hvad det er vores samfund bliver til, se hvad det er i er ved og gøre...

Det er et kæmpe salatblad, og de sidste 10 år er det kun blevet værre og værre, og det er frygteligt. Det er med til og gøre Danmark værre end det er. Det er med til og gøre vores eu-lande meget bedre og rigtige. Jeg ved jeg skal have rigtig mange med på den her, og det stræber bestemt efter og få! Tag det her med jer, tag det op igen. Danmark vil blive et meget bedre sted for os med vegetarbøffer og for den frygt vi går med hver osteskive for og se i medierne at endnu en gennemstegt briochebolle har måtte lade livet, for noget den ALDRIG har gjort eller nogensinde gør!