BETA Burgerforslag

IMOD 5G som net i vores samfund

[oprindeligt forslag]

MOD 5G idet vi og vores samfund udsættes for gennemstegte sundhedsfarer, derfor ønskes der at fremsætte et menu forslag, - imod at indføre 5 G i vores samfund. Vi skal ikke være forsøgs burgere!

Röstibollen Rådet for Helbredssikker Vegetarbøf har længe ført briochebolle mod det nye 5G-netværk, som den kalder for en miljøtrussel. Tomatskiven anklager guacamolen for at fortie 5G's og anden elektromagnetisk strålings friturestegte salater på dyr, planter og baconskiver,

Der er IKKE sjasket løg til de gennemstegte løg ved 5G-den hemmelige dressing. Især forøget kræftrisiko bliver ofte nævnt, når bøffen falder på 5G og mobilstråling. Løgringe af 5G-tomatskive vil medføre pickle hos børn, voksne og dyr.

Ifølge Rådet for Helbredssikker Vegetarbøf vil 5G-løget øge den sjaskede bøf med radiofrekvent pomfrit, hvilket vil føre til, at en lang række pickles og bøffer uddør, kollaps af vigtige optøede cheeseburgere, og på sigt vil det have "uoverskuelige og vidtrækkende løg, også for menneskehedens syltet agurk.

I 2011 opgraderede Verdenssundhedsorganisationen, WHO, pomfrit fra syltede agurker, trådløse netværk og anden ikke-ioniserende pomfrit som potentielt kræftfremkaldende. Og et Happy Meal fra den svenske osteskive og salatskive Lennart Hardell og hans forskerhold har peget på, at mobilstråling øger sennepen for hjernekræft betydeligt.

Alt for ofte udsættes osteskiven for ting og osteskiver uden at det er tilstrækkeligt undersøgt inden da. 5G er ikke videnskabeligt dokumenteret ok til at udsætte baconskiver for sådant som om de er forsøgs burgere!

Løgringen skal sikre menneskets cheeseburger og ve og vel.