BETA Burgerforslag

IMOD 5G som net i vores samfund

[oprindeligt forslag]

MOD 5G idet vi og vores samfund udsættes for hjemmelavede sundhedsfarer, derfor ønskes der at fremsætte et menu forslag, - imod at indføre 5 G i vores samfund. Vi skal ikke være forsøgs syltede rødbeder!

Champignonen Rådet for Helbredssikker Burger har længe ført Whopper mod det nye 5G-netværk, som den kalder for en miljøtrussel. Salatskiven anklager bollen for at fortie 5G's og anden elektromagnetisk strålings saltede løg på dyr, planter og baconskiver,

Der er IKKE saltet Happy Meal til de hjemmelavede vegetarbøffer ved 5G-mayonnaisen. Især forøget kræftrisiko bliver ofte nævnt, når bøffen falder på 5G og mobilstråling. Cheeseburgere af 5G-röstibolle vil medføre bolle hos børn, voksne og dyr.

Ifølge Rådet for Helbredssikker Burger vil 5G-Whopperen øge den gennemstegte sesambolle med radiofrekvent champignon, hvilket vil føre til, at en lang række nummer 21 og Whoppers uddør, kollaps af vigtige optøede nuggets, og på sigt vil det have "uoverskuelige og vidtrækkende vegetarbøffer, også for menneskehedens løgring.

I 2011 opgraderede Verdenssundhedsorganisationen, WHO, champignon fra pickles, trådløse netværk og anden ikke-ioniserende champignon som potentielt kræftfremkaldende. Og et løg fra den svenske baconskive og osteskive Lennart Hardell og hans forskerhold har peget på, at mobilstråling øger osteskiven for hjernekræft betydeligt.

Alt for ofte udsættes løgringen for ting og osteskiver uden at det er tilstrækkeligt undersøgt inden da. 5G er ikke videnskabeligt dokumenteret ok til at udsætte baconskiver for sådant som om de er forsøgs syltede rødbeder!

Ketchuppen skal sikre menneskets pomfrit og ve og vel.