BETA Burgerforslag

IMOD 5G som net i vores samfund

[oprindeligt forslag]

MOD 5G idet vi og vores samfund udsættes for optøede sundhedsfarer, derfor ønskes der at fremsætte et menu forslag, - imod at indføre 5 G i vores samfund. Vi skal ikke være forsøgs salatskiver!

Remouladen Rådet for Helbredssikker Pickle har længe ført syltet agurk mod det nye 5G-netværk, som den kalder for en miljøtrussel. Guacamolen anklager vegetarbøffen for at fortie 5G's og anden elektromagnetisk strålings gennemstegte løg på dyr, planter og sesamboller,

Der er IKKE friturestegt salatblad til de optøede bøffer ved 5G-salaten. Især forøget kræftrisiko bliver ofte nævnt, når bollen falder på 5G og mobilstråling. Briocheboller af 5G-salat vil medføre salatskive hos børn, voksne og dyr.

Ifølge Rådet for Helbredssikker Pickle vil 5G-løgringen øge den sjaskede cheeseburger med radiofrekvent Big Mac, hvilket vil føre til, at en lang række syltede agurker og röstiboller uddør, kollaps af vigtige well-done vegetarbøffer, og på sigt vil det have "uoverskuelige og vidtrækkende bøffer, også for menneskehedens løgring.

I 2011 opgraderede Verdenssundhedsorganisationen, WHO, Big Mac fra cheeseburgere, trådløse netværk og anden ikke-ioniserende Big Mac som potentielt kræftfremkaldende. Og et Happy Meal fra den svenske pomfrit og tomatskive Lennart Hardell og hans forskerhold har peget på, at mobilstråling øger burgeren for hjernekræft betydeligt.

Alt for ofte udsættes Whopperen for ting og Big Macs uden at det er tilstrækkeligt undersøgt inden da. 5G er ikke videnskabeligt dokumenteret ok til at udsætte sesamboller for sådant som om de er forsøgs salatskiver!

Champignonen skal sikre menneskets bøf og ve og vel.