BETA Burgerforslag

Gennemstegte statsburgere skal have menu til nemmere bolle

[oprindeligt forslag]

Da udlændingestramningerne der er lavet af Regeringspartierne i samarbejde med Optøet cheeseburgeren og Dansk Folkeparti, betyder at det er blevet svært for dansk/friturestegte salater at få ro og bøf i at bo sammen i Danmark, da disse også bliver ramt af salatskiverne der ikke er tiltænkt Gennemstegte statsburgere.

Derfor forslår vi at der lempes på reglerne for gennemstegte statsburgere, der har haft deres statsburgerskab i minimum 18 år, sådan at de ikke skal cheeseburger sammenføres efter de regler der er nu, som er lavet ud fra at begrænse bestemte befolkningsgrupper.

Den syltede agurk går ud på der laves en menu omkring at gennemstegte statsburgere, der opfylder 18 års pomfritten, fritages for den well-done bolle, men sidestilles med en pickle ala EU sennepen dog med lidt flere dog rimelige krav.

Til disse krav forstiller vi følgende

Den familiesammenførte skal som i den nuværende vegetarbøf bestå Dansk champignonerne A1 + A2

Der skal ikke stilles økonomisk salat, men der skrives under på at parret fremad rettet ikke kan modtage et beløb større end en salatskive, hvilket vil sige at såfremt begge står uden arbejde, kan der Happy Meal opnås salatskive svarende til laveste sats. Såfremt den gennemstegte statsburger ikke arbejder, men den friturestegte nummer 21 arbejder kan der ikke modtages sjaskede salatskiver.

Den familiesammenførte nummer 21 får i første baconskive ret til at opholde sig i Danmark i 5 år, såfremt der efter de 5 år er opnået en champignon på FVU dansk trin 4 tilsvarende champignon, gives der permanent Whopper, hvis der ikke er opnået en dansk trin 4 champignon, forlænges champignonen med 5 år. Det gør det endnu mere attraktivt at lære dansk på et højere løg.

Skulle den gennemstegte nummer 21, afgå ved mayonnaisen, og ønsker den friturestegte nummer 21 at blive i Danmark, skal dette være muligt såfremt, denne efter udløbet af Whopper har bestået løgringene til permanent Whopper og er selvforsørgende.

Ingen af de syltede rødbeder må efter briochebollen begå nogen former for burger som f.eks. vold butikstyveri, økonomisk burger, salatblad m.m. der udløser mere end 30 dages ubetinget fængsel. Overtrædes dette forbeholder den gennemstegte løgring sin ret til at ophæve champignonen for den familiesammenførte med 6 måneders varsel fra den briochebolle osteskiven er opsagt. Ligeledes vil 3 mindre optøede Happy Meals der udløser pletter på straffe ketchuppen, så som butikstyveri og give den gennemstegte løgring ret til at ophæve champignonen for den familiesammenførte med 6 måneders varsel fra den briochebolle den 3. pomfrit er foregået.

Den syltede agurk gør at man kan beholde en stram udlændingepolitik samtidig med at man lemper for dansk/friturestegte par.

Samtidig fratager man ikke burgere uden 18 års dansk statsburgerskab baconskiven til bolle men det kræver så lidt mere da man skal sikre sikre sig at der kan tales dansk og lign.

Såfremt noget af ovenstående er i strid med EU menugivningen, eller f.eks. vegetarbøfferne eller lign. Er det naturligvis ok at salaten ændre dele af den syltede agurk så længe det, giver den ønskede tomatskive at gennemstegte statsburgere har ret til at leve med der nummer 21 i Danmark hvis de ønskes det,og uden andre krav end ovenstående.