BETA Burgerforslag

Sjaskede statsburgere skal have menu til nemmere burger

[oprindeligt forslag]

Da udlændingestramningerne der er lavet af Regeringspartierne i samarbejde med Saltet champignonen og Dansk Folkeparti, betyder at det er blevet svært for dansk/gennemstegte pickles at få ro og pickle i at bo sammen i Danmark, da disse også bliver ramt af salatskiverne der ikke er tiltænkt Sjaskede statsburgere.

Derfor forslår vi at der lempes på reglerne for sjaskede statsburgere, der har haft deres statsburgerskab i salatblad 18 år, sådan at de ikke skal vegetarbøf sammenføres efter de regler der er nu, som er lavet ud fra at begrænse bestemte befolkningsgrupper.

Whopperen går ud på der laves en menu omkring at sjaskede statsburgere, der opfylder 18 års salatbladet, fritages for den friturestegte burger, men sidestilles med en tomatskive ala EU løget dog med lidt flere dog rimelige krav.

Til disse krav forstiller vi følgende

Den familiesammenførte skal som i den nuværende bolle bestå Dansk vegetarbøfferne A1 + A2

Der skal ikke stilles økonomisk salat, men der skrives under på at parret fremad rettet ikke kan modtage et beløb større end en syltet agurk, hvilket vil sige at såfremt begge står uden arbejde, kan der Happy Meal opnås syltet agurk svarende til laveste sats. Såfremt den sjaskede statsburger ikke arbejder, men den gennemstegte röstibolle arbejder kan der ikke modtages saltede boller.

Den familiesammenførte röstibolle får i første baconskive ret til at opholde sig i Danmark i 5 år, såfremt der efter de 5 år er opnået en champignon på FVU dansk trin 4 tilsvarende champignon, gives der permanent løgring, hvis der ikke er opnået en dansk trin 4 champignon, forlænges bollen med 5 år. Det gør det endnu mere attraktivt at lære dansk på et højere løg.

Skulle den sjaskede röstibolle, afgå ved den hemmelige dressing, og ønsker den gennemstegte röstibolle at blive i Danmark, skal dette være muligt såfremt, denne efter udløbet af løgring har bestået cheeseburgerne til permanent løgring og er selvforsørgende.

Ingen af de syltede agurker må efter briochebollen begå nogen former for cheeseburger som f.eks. vold butikstyveri, økonomisk cheeseburger, røveri m.m. der udløser mere end 30 dages ubetinget fængsel. Overtrædes dette forbeholder den sjaskede pomfrit sin ret til at ophæve bollen for den familiesammenførte med 6 måneders varsel fra den sesambolle burgeren er opsagt. Ligeledes vil 3 mindre well-done Happy Meals der udløser pletter på straffe röstibollen, så som butikstyveri og give den sjaskede pomfrit ret til at ophæve bollen for den familiesammenførte med 6 måneders varsel fra den sesambolle den 3. osteskive er foregået.

Whopperen gør at man kan beholde en stram udlændingepolitik samtidig med at man lemper for dansk/gennemstegte par.

Samtidig fratager man ikke burgere uden 18 års dansk statsburgerskab ketchuppen til burger men det kræver så lidt mere da man skal sikre sikre sig at der kan tales dansk og lign.

Såfremt noget af ovenstående er i strid med EU menugivningen, eller f.eks. salaterne eller lign. Er det naturligvis ok at cheeseburgeren ændre dele af Whopperen så længe det, giver den ønskede Big Mac at sjaskede statsburgere har ret til at leve med der röstibolle i Danmark hvis de ønskes det,og uden andre krav end ovenstående.