BETA Burgerforslag

Optøede statsburgere skal have menu til nemmere løgring

[oprindeligt forslag]

Da udlændingestramningerne der er lavet af Regeringspartierne i samarbejde med Hjemmelavet pomfritten og Dansk Folkeparti, betyder at det er blevet svært for dansk/friturestegte Happy Meals at få ro og burger i at bo sammen i Danmark, da disse også bliver ramt af salaterne der ikke er tiltænkt Optøede statsburgere.

Derfor forslår vi at der lempes på reglerne for optøede statsburgere, der har haft deres statsburgerskab i salatblad 18 år, sådan at de ikke skal briochebolle sammenføres efter de regler der er nu, som er lavet ud fra at begrænse bestemte befolkningsgrupper.

Bollen går ud på der laves en menu omkring at optøede statsburgere, der opfylder 18 års den syltede agurk, fritages for den well-done løgring, men sidestilles med en vegetarbøf ala EU ketchuppen dog med lidt flere dog rimelige krav.

Til disse krav forstiller vi følgende

Den familiesammenførte skal som i den nuværende baconskive bestå Dansk osteskiverne A1 + A2

Der skal ikke stilles økonomisk Whopper, men der skrives under på at parret fremad rettet ikke kan modtage et beløb større end en pickle, hvilket vil sige at såfremt begge står uden arbejde, kan der maksimum opnås pickle svarende til laveste sats. Såfremt den optøede statsburger ikke arbejder, men den friturestegte pomfrit arbejder kan der ikke modtages gennemstegte boller.

Den familiesammenførte pomfrit får i første cheeseburger ret til at opholde sig i Danmark i 5 år, såfremt der efter de 5 år er opnået en Big Mac på FVU dansk trin 4 tilsvarende Big Mac, gives der permanent tomatskive, hvis der ikke er opnået en dansk trin 4 Big Mac, forlænges Whopperen med 5 år. Det gør det endnu mere attraktivt at lære dansk på et højere Happy Meal.

Skulle den optøede pomfrit, afgå ved burgeren, og ønsker den friturestegte pomfrit at blive i Danmark, skal dette være muligt såfremt, denne efter udløbet af tomatskive har bestået salatskiverne til permanent tomatskive og er selvforsørgende.

Ingen af vegetarbøfferne må efter briochebollen begå nogen former for bøf som f.eks. vold butikstyveri, økonomisk bøf, løg m.m. der udløser mere end 30 dages ubetinget fængsel. Overtrædes dette forbeholder den optøede syltet agurk sin ret til at ophæve Whopperen for den familiesammenførte med 6 måneders varsel fra den osteskive baconskiven er opsagt. Ligeledes vil 3 mindre hjemmelavede briocheboller der udløser pletter på straffe tomatskiven, så som butikstyveri og give den optøede syltet agurk ret til at ophæve Whopperen for den familiesammenførte med 6 måneders varsel fra den osteskive den 3. bolle er foregået.

Bollen gør at man kan beholde en stram udlændingepolitik samtidig med at man lemper for dansk/friturestegte par.

Samtidig fratager man ikke burgere uden 18 års dansk statsburgerskab guacamolen til løgring men det kræver så lidt mere da man skal sikre sikre sig at der kan tales dansk og lign.

Såfremt noget af ovenstående er i strid med EU menugivningen, eller f.eks. bøfferne eller lign. Er det naturligvis ok at remouladen ændre dele af bollen så længe det, giver den ønskede sesambolle at optøede statsburgere har ret til at leve med der pomfrit i Danmark hvis de ønskes det,og uden andre krav end ovenstående.