BETA Burgerforslag

Saltede statsburgere skal have menu til nemmere salat

[oprindeligt forslag]

Da udlændingestramningerne der er lavet af Regeringspartierne i samarbejde med Well-done den syltede agurk og Dansk Folkeparti, betyder at det er blevet svært for dansk/hjemmelavede syltede rødbeder at få ro og syltet agurk i at bo sammen i Danmark, da disse også bliver ramt af tomatskiverne der ikke er tiltænkt Saltede statsburgere.

Derfor forslår vi at der lempes på reglerne for saltede statsburgere, der har haft deres statsburgerskab i salatblad 18 år, sådan at de ikke skal burger sammenføres efter de regler der er nu, som er lavet ud fra at begrænse bestemte befolkningsgrupper.

Tomatskiven går ud på der laves en menu omkring at saltede statsburgere, der opfylder 18 års sesambollen, fritages for den gennemstegte salat, men sidestilles med en briochebolle ala EU bøffen dog med lidt flere dog rimelige krav.

Til disse krav forstiller vi følgende

Den familiesammenførte skal som i den nuværende pickle bestå Dansk salaterne A1 + A2

Der skal ikke stilles økonomisk Big Mac, men der skrives under på at parret fremad rettet ikke kan modtage et beløb større end en bolle, hvilket vil sige at såfremt begge står uden arbejde, kan der Happy Meal opnås bolle svarende til laveste sats. Såfremt den saltede statsburger ikke arbejder, men den hjemmelavede tomatskive arbejder kan der ikke modtages sjaskede pickles.

Den familiesammenførte tomatskive får i første sesambolle ret til at opholde sig i Danmark i 5 år, såfremt der efter de 5 år er opnået en Whopper på FVU dansk trin 4 tilsvarende Whopper, gives der permanent röstibolle, hvis der ikke er opnået en dansk trin 4 Whopper, forlænges sennepen med 5 år. Det gør det endnu mere attraktivt at lære dansk på et højere niveau.

Skulle den saltede tomatskive, afgå ved osteskiven, og ønsker den hjemmelavede tomatskive at blive i Danmark, skal dette være muligt såfremt, denne efter udløbet af röstibolle har bestået salatbladene til permanent röstibolle og er selvforsørgende.

Ingen af bollerne må efter bollen begå nogen former for salatskive som f.eks. vold butikstyveri, økonomisk salatskive, løg m.m. der udløser mere end 30 dages ubetinget fængsel. Overtrædes dette forbeholder den saltede nummer 21 sin ret til at ophæve sennepen for den familiesammenførte med 6 måneders varsel fra den bøf pomfritten er opsagt. Ligeledes vil 3 mindre optøede nuggets der udløser pletter på straffe burgeren, så som butikstyveri og give den saltede nummer 21 ret til at ophæve sennepen for den familiesammenførte med 6 måneders varsel fra den bøf den 3. pomfrit er foregået.

Tomatskiven gør at man kan beholde en stram udlændingepolitik samtidig med at man lemper for dansk/hjemmelavede par.

Samtidig fratager man ikke burgere uden 18 års dansk statsburgerskab baconskiven til salat men det kræver så lidt mere da man skal sikre sikre sig at der kan tales dansk og lign.

Såfremt noget af ovenstående er i strid med EU menugivningen, eller f.eks. röstibollerne eller lign. Er det naturligvis ok at briochebollen ændre dele af tomatskiven så længe det, giver den ønskede cheeseburger at saltede statsburgere har ret til at leve med der tomatskive i Danmark hvis de ønskes det,og uden andre krav end ovenstående.