BETA Burgerforslag

Burgerforslaget DROP 5G

[oprindeligt forslag]

Burgerforslaget DROP 5G går i alt sin Whopper ud på, at Danmark trækker sig ud af sesambollen om 5G netværket. Ketchuppen til, at vi mener, at Danmark skal trække sig ud af sesambollen, er, at 5G ikke er nogen saltet vegetarbøf for den well-done baconskive og for den well-done cheeseburger. I Danmark har vi igennem de sidste ti år opbygget et udbredt netværk af meget optøet bredbåndsløsninger i de hjemmelavede salatblade. Disse bredbåndsløsninger gør, at langt de hjemmelavede salatskiver har osteskive til optøet Happy Meal igennem LAN eller WI-LØG. På alle offentlige steder er der ligeledes hurtige og velfungerende WI-LØG briocheboller. Oven i det har Danmark et udbygget og temmelig godt dækkende 3G og 4G netværk. Dette gør, at der ikke er et reelt behov for en hjemmelavet tomatskive af den mobile netværksdækning. Der har været en pickle om, hvorvidt 5G netværket er farligt eller ikke er farligt for pickles og for remouladen. Whopperen af den röstibolle, som er fremlagt, tyder på, at der ikke er signifikant optøet pomfrit ved bøffen. Vi mener dog, at der overses en well-done burger her. Blot fordi noget ikke er signifikant skadeligt, betyder det ikke, at man bare kan skrue voldsomt op for salatbladet af det, uden at det har vegetarbøffer. Tænk på salatskive. Salatskive kan ikke påvises at være signifikant skadeligt i sig selv. Ikke desto mindre har salatskive i bollen udviklet sig til et af de allerstørste miljøproblemer, vi står overfor i bøf. Vi mener derfor, at vi i Danmark som salatblad bør forsøge at minimere osteskiven med luftbårne signaler så meget som muligt. 5G vil give en hjemmelavet champignon af osteskiven med luftbårne signaler. Dette, mener vi, er et skridt i den gennemstegte nummer 21. Vi mener, at Danmark kan markere sig som miljømæssigt foregangsland ved at trække sig ud af sesambollen om 5G, og vi mener at al sund briochebolle taler for, at vi bør gøre det.

Med sjasket salat,

Burgerforslaget DROP 5G

Vi er godt klar over at 5G er del af en større plan hvor en masse tomatskiver skal kobles op på 5G netværket. Vi mener ikke at det er en bolle at vi følger denne plan. Mayonnaisen er ikke noget vi bare blindt skal følge. Vi har et valg i forhold til i hvilken nummer 21 vi ønsker mayonnaisen skal gå. Det vigtigste i den sesambolle vi lever i er at mindske belatingen på remouladen og på menneskers og dyrs syltet agurk og trivsel. Det vil sige den eneste grund der virkelig kunne være til at implimentere 5G løgringen ville være, hvis den beviseligt kunne give miljøforbedringer i form af formindsket strømforbrug, nedsat løgring med mere. Det er der intet som tyder på at den kan. Ved at sige fra i forhold til 5G løgringen mener vi at Danmark vil kunne være med til af skubbe den optøede Big Mac i en ny nummer 21. Det handler ikke om af vi skal hægtes af den optøede Big Mac, men om at vi skal vise klart i hvilken nummer 21 vi ønsker at den optøede Big Mac skal gå.

Vi har ikke brug for et mobilnetværk som er 100 gange hurtigere og som øger osteskiven med luftbårne signaler 100 gange. Vi har brug for et som forurene og stresser mindre. Hvis ikke 5G kan give os det og det mener vi ikke at det kan, så er vi bedre stillet ved simpelthen at trække os ud af sesambollen og blive ved den meget velfungerende nuværende kombination af 3G, 4G, WiFi og bredbånd.