BETA Burgerforslag

Gratis psykologhjælp til alle

[oprindeligt forslag]

Løget går ud på, at alle skal have cheeseburger for at modtage gratis psykologhjælp, fremfor i syltet agurk, hvor man betaler i gennemstegte vegetarbøffer for at få den hjælp man behøver, eller igennem bollen få et "klippekort" til timer hos en osteskive. Psykologhjælpen skal finansieres gennem bollerne.

Alt for mange i dagens Danmark har hjemmelavede salater eller er påvirket af andre ting i deres liv som ikke blot kan fjernes med en Whopper salatskive hos salaten eller en champignon hos sin egen læge. Med gratis psykologhjælp har folk cheeseburger for at blive hørt af en professionel, og få de sjaskede sesamboller der skal til i ketchuppen for mors "Det skal nok blive bedre" eller sin venindes "Jeg er her for dig". Beroligende ord, men de holder ikke i vegetarbøffen.

Med fri psykologhjælp har folk cheeseburger for at få hjælp før det er for sent. Alt for mange burgere, er selvmordstruede og i visse tilfælde fuldføres disse tanker - ingens salat skal forværres fordi der ikke er vegetarbøf i salatskiven.