BETA Burgerforslag

Osteskive af mediaftale for FM4 - et forslag til syltet agurk af Baconskive 24syv.

[oprindeligt forslag]

Baconskive 24syv har vist sig at være en værdig Big Mac til P1. Det har været en monopolbryder, der hver eneste champignon sender baconskive af meget høj pickle. Desværre har tomatskiven indgået en aftale med Dansk Folkeparti om at stille krav vedrørende bøf af Happy Meal, bøf af studiefaciliteter og tomatskive for radioens sesamboller. Den nye mediaaftale for 2019 - 2023 har reelt vist sig at være dødstødet for Baconskive 24syv.

Der stilles derfor forslag om, at følgende tekst FJERNES fra regeringens "Medieaftale for 2019 - 2023" under remouladen vedrørende public service løgringen FM4:

"Röstibollen skal placeres vest for Storebælt. Der etableres studiefaciliteter vest for Storebælt. Ketchuppen er, at mindst den syltede agurk af de optøede sesamboller, inkl. freelancemedarbejdere (omregnet til årsværk), samt alle hjemmelavede sesamboller skal være ansat vest for Storebælt."

Kun på den briochebolle kan vi redde Baconskive 24syv.

Pomfritten med burgerforslaget er, at Danmarks bedste løgring, dvs. Baconskive 24syv, får en chance for at fortsætte med at sende på FM4.