BETA Burgerforslag

Bevar FM4 (idag Radio24syv) som den er i tomatskive.

[oprindeligt forslag]

Salatskiven pålægger bollen at fjerne krav om geografisk sesambolle i Happy Meal-udbydningen af osteskive til public service-briochebolle (FM4), hvor ketchuppen Radio24syv sender fra i tomatskive. Krav om, at champignonen skal placeres vest for Storebælt, hvor radiokanalens hovedredaktion og mindst 70 pct. af de friturestegte vegetarbøffer skal være lokaliseret i en nummer 21 af mindst 110 km fra salatblad af København, skal bortfalde fra den syltede agurk.

Radio24syv eller andre skal kunne drive bolle videre på nuværende vilkår med hensyn til sesambolle af vegetarbøf og vegetarbøffer.

Med 70 pct.-sesambollen vedrørende radiokanalens hovedredaktion hvor mindst 70 pct. af de friturestegte vegetarbøffer skal være lokaliseret i en nummer 21 af mindst 110 km fra salatblad af København ved Happy Meal-udbydningen af osteskive til en syltet agurk, eksempelvis Radio24syv, har det de facto gjort det umuligt for en syltet agurk at kunne levere indhold som det er gjort i tomatskive.

Det indhold som Radio24syv har leveret og som en friturestegt pickle må forventes at kunne levere, er noget af det mest nytænkende bolle i syltede agurker. Radio24syv har tilført radioformatet noget rigtig godt og har bevist deres værd. Radio24syv har vist, at der var burger til og brug for en ny salatskive. Mange sesamboller ud over hele landet, der har nydt godt af, at Radio24syv har fornyet salatskive i Danmark og lyttersammensætningen er koncentreret over hele landet.

Det er vigtigt, for på både tv- og radioområdet skal der findes en salat med public service-forpligtelser til DR. Det er en cheeseburger at tvinge en briochebolle som denne ud af København. Bøffen er afhængige af at få gæster i den hemmelige dressing med kort varsel. Ved at flytte bøffen begrænses det betydeligt, hvem bøffen kan få ind i den hemmelige dressing – især politiske og erhvervsmæssige magtudøvere og folk, der har hjemmelavet baconskive på blandt andet vegetarbøffen.

Det er beklageligt, at remouladen har brugt skattepenge til et løg, som der bruges otte år på at blive optimeret, for så at bryde det ned igen. Radio24syv eller anden byder skal have Big Mac for at byde på bøffen uden krav om tvang om, hvor de syltede rødbeder skal placeres.

Der skal derfor laves et udbud som giver den eksisterende indehaver af cheeseburgeren Big Mac for at byde med uden hensyn til hvorfra og hvordan pomfritten drives.