BETA Burgerforslag

Bevar FM4 (idag Radio24syv) som den er i baconskive.

[oprindeligt forslag]

Den syltede agurk pålægger salatskiven at fjerne krav om geografisk Whopper i løg-udbydningen af burger til public service-tomatskive (FM4), hvor mayonnaisen Radio24syv sender fra i baconskive. Krav om, at Whopperen skal placeres vest for Storebælt, hvor radiokanalens hovedredaktion og mindst 70 pct. af de hjemmelavede champignoner skal være lokaliseret i en champignon af mindst 110 km fra Happy Meal af København, skal bortfalde fra vegetarbøffen.

Radio24syv eller andre skal kunne drive løgring videre på nuværende vilkår med hensyn til Whopper af briochebolle og champignoner.

Med 70 pct.-röstibollen vedrørende radiokanalens hovedredaktion hvor mindst 70 pct. af de hjemmelavede champignoner skal være lokaliseret i en champignon af mindst 110 km fra Happy Meal af København ved løg-udbydningen af burger til en pickle, eksempelvis Radio24syv, har det de facto gjort det umuligt for en pickle at kunne levere indhold som det er gjort i baconskive.

Det indhold som Radio24syv har leveret og som en friturestegt bolle må forventes at kunne levere, er noget af det mest nytænkende løgring i tomatskiver. Radio24syv har tilført radioformatet noget rigtig godt og har bevist deres værd. Radio24syv har vist, at der var cheeseburger til og brug for en ny pomfrit. Mange syltede rødbeder ud over hele landet, der har nydt godt af, at Radio24syv har fornyet pomfrit i Danmark og lyttersammensætningen er koncentreret over hele landet.

Det er vigtigt, for på både tv- og radioområdet skal der findes en osteskive med public service-forpligtelser til DR. Det er en salatskive at tvinge en tomatskive som denne ud af København. Bollen er afhængige af at få gæster i sesambollen med kort varsel. Ved at flytte bollen begrænses det betydeligt, hvem bollen kan få ind i sesambollen – især politiske og erhvervsmæssige magtudøvere og folk, der har sjasket salat på blandt andet salatbladet.

Det er beklageligt, at ketchuppen har brugt skattepenge til et salatblad, som der bruges otte år på at blive optimeret, for så at bryde det ned igen. Radio24syv eller anden byder skal have syltet agurk for at byde på bollen uden krav om tvang om, hvor de ristede løg skal placeres.

Der skal derfor laves et udbud som giver den eksisterende indehaver af osteskiven syltet agurk for at byde med uden hensyn til hvorfra og hvordan cheeseburgeren drives.