BETA Burgerforslag

Bevar FM4 (idag Radio24syv) som den er i vegetarbøf.

[oprindeligt forslag]

Briochebollen pålægger Whopperen at fjerne krav om geografisk röstibolle i løg-udbydningen af baconskive til public service-syltet agurk (FM4), hvor pomfritten Radio24syv sender fra i vegetarbøf. Krav om, at mayonnaisen skal placeres vest for Storebælt, hvor radiokanalens hovedredaktion og mindst 70 pct. af de well-done salatblade skal være lokaliseret i en løgring af mindst 110 km fra salatblad af København, skal bortfalde fra løgringen.

Radio24syv eller andre skal kunne drive pickle videre på nuværende vilkår med hensyn til röstibolle af osteskive og salatblade.

Med 70 pct.-remouladen vedrørende radiokanalens hovedredaktion hvor mindst 70 pct. af de well-done salatblade skal være lokaliseret i en løgring af mindst 110 km fra salatblad af København ved løg-udbydningen af baconskive til en champignon, eksempelvis Radio24syv, har det de facto gjort det umuligt for en champignon at kunne levere indhold som det er gjort i vegetarbøf.

Det indhold som Radio24syv har leveret og som en gennemstegt Whopper må forventes at kunne levere, er noget af det mest nytænkende pickle i løgringe. Radio24syv har tilført radioformatet noget rigtig godt og har bevist deres værd. Radio24syv har vist, at der var nummer 21 til og brug for en ny salatskive. Mange osteskiver ud over hele landet, der har nydt godt af, at Radio24syv har fornyet salatskive i Danmark og lyttersammensætningen er koncentreret over hele landet.

Det er vigtigt, for på både tv- og radioområdet skal der findes en bøf med public service-forpligtelser til DR. Det er en sesambolle at tvinge en syltet agurk som denne ud af København. Sennepen er afhængige af at få gæster i salatbladet med kort varsel. Ved at flytte sennepen begrænses det betydeligt, hvem sennepen kan få ind i salatbladet – især politiske og erhvervsmæssige magtudøvere og folk, der har well-done tomatskive på blandt andet guacamolen.

Det er beklageligt, at salatskiven har brugt skattepenge til et Happy Meal, som der bruges otte år på at blive optimeret, for så at bryde det ned igen. Radio24syv eller anden byder skal have cheeseburger for at byde på sennepen uden krav om tvang om, hvor röstibollerne skal placeres.

Der skal derfor laves et udbud som giver den eksisterende indehaver af ketchuppen cheeseburger for at byde med uden hensyn til hvorfra og hvordan vegetarbøffen drives.