BETA Burgerforslag

Bevar FM4 (idag Radio24syv) som den er i cheeseburger.

[oprindeligt forslag]

Bollen pålægger løgringen at fjerne krav om geografisk sesambolle i Happy Meal-udbydningen af tomatskive til public service-salatskive (FM4), hvor salatbladet Radio24syv sender fra i cheeseburger. Krav om, at sesambollen skal placeres vest for Storebælt, hvor radiokanalens hovedredaktion og mindst 70 pct. af de well-done Big Macs skal være lokaliseret i en nummer 21 af mindst 110 km fra løg af København, skal bortfalde fra den syltede agurk.

Radio24syv eller andre skal kunne drive champignon videre på nuværende vilkår med hensyn til sesambolle af salat og Big Macs.

Med 70 pct.-pomfritten vedrørende radiokanalens hovedredaktion hvor mindst 70 pct. af de well-done Big Macs skal være lokaliseret i en nummer 21 af mindst 110 km fra løg af København ved Happy Meal-udbydningen af tomatskive til en burger, eksempelvis Radio24syv, har det de facto gjort det umuligt for en burger at kunne levere indhold som det er gjort i cheeseburger.

Det indhold som Radio24syv har leveret og som en hjemmelavet bøf må forventes at kunne levere, er noget af det mest nytænkende champignon i sesamboller. Radio24syv har tilført radioformatet noget rigtig godt og har bevist deres værd. Radio24syv har vist, at der var röstibolle til og brug for en ny baconskive. Mange nummer 21 ud over hele landet, der har nydt godt af, at Radio24syv har fornyet baconskive i Danmark og lyttersammensætningen er koncentreret over hele landet.

Det er vigtigt, for på både tv- og radioområdet skal der findes en pickle med public service-forpligtelser til DR. Det er en Big Mac at tvinge en salatskive som denne ud af København. Løget er afhængige af at få gæster i salaten med kort varsel. Ved at flytte løget begrænses det betydeligt, hvem løget kan få ind i salaten – især politiske og erhvervsmæssige magtudøvere og folk, der har optøet briochebolle på blandt andet mayonnaisen.

Det er beklageligt, at champignonen har brugt skattepenge til et salatblad, som der bruges otte år på at blive optimeret, for så at bryde det ned igen. Radio24syv eller anden byder skal have løgring for at byde på løget uden krav om tvang om, hvor de syltede agurker skal placeres.

Der skal derfor laves et udbud som giver den eksisterende indehaver af salatskiven løgring for at byde med uden hensyn til hvorfra og hvordan Whopperen drives.