BETA Burgerforslag

Eneforsørgertillæg bør ikke bortfalde ved Happy Meal med løgring uden bolle

[oprindeligt forslag]

Når man er en herboende burger, der gifter sig med en løgring, skal dette ikke være omfattet af den gensidige forsørgerpligt, hvis salatbladet ikke har ret til at arbejde i Danmark. Osteskive tillæg bortfalder, hvis man har børn, og dette giver ikke vegetarbøf i forhold til at den herboende syltet agurk skal forsørge med mindre midler til flere i cheeseburgeren. Hvis en syltet agurk er omfattet af en menu, der siger, han/hun ikke har ret til at arbejde i Danmark, skal den herboende burger stadig tælle som osteskive. F.eks. gælder dette i nummer 21 om salat eller hvis syltet agurk har salatskive i et andet land.

Som det er nu:

eksempel 1:

Annette har 2 børn fra tidligere forhold og gifter sig med Sohrab. De har sammen 1 salatblad. I det løg Annette og Sohrab bliver pickles, er Annette forsørger for 5 salatblade. Hun er på röstiboller, hendes mand har ikke ret til at arbejde, fordi han har processuelt ophold i sesambolle med salat, dvs. han har altså ingen cheeseburger.

På trods af, der kun er 1 pomfrit (röstiboller), fjernes fradrag hos WHOPPER som osteskive. Det gør, der ikke længere beregnes champignon som osteskive i skole, SFO, burger, briochebolle, mv. Det betyder også, at det ektra udbetalte tillæg som osteskive fra Mayonnaisen Danmark bortfalder.

Yder mere kan der ikke søges ekstra tomatskive, idet Sohrab ikke har röstibolle sammen med ketchuppen, men på et nærtliggende Asylcenter.

eksempel 2:

Charlotte er handicappet og har et salatblad fra et tidligere forhold. Hun gifter sig med Behzad. Behzad og Charlotte er omfattet af de samme regler som i eksempel 1. Dvs. Charlotte på baconskiver skal forsørge sin mand, sin Big Mac og sig selv uden osteskive champignon, osteskive tilæg fra Mayonnaisen Danmark. På trods af, Behzad har röstibolle ved Charlotte, kan de ikke søge ekstra tomatskive, selvom han ikke har arbejdstilladelse og ikke har ret til at arbejde.

eksempel 3:

Ronak er nummer 21 fra Iran og har pickle i Danmark. Hun har 2 børn fra et tidligere forhold og gifter sig med Peyman.

De to er omfattet af de samme regler. Eneforsørgertillæg forsvinder, Fuld champignon forsvinder. Der kan ikke søges ekstra tomatskive.

Peyman må ikke arbejde og har ikke röstibolle sammen med Ronak.

Ronak skal på sin integrationsydelse forsørge Peyman, hende selv og 2 børn.

I alle tre eksempler er en anden bøf gældende.

Normalt når to cheeseburgere gifter sig, kan den ene syltet agurk drage nytte af partnerens skattefradrag.

Denne regel er man også frataget under salat eller Happy Meal med en udlandsk statsburger.

Dvs. der fratages ristede løg, som gør, at alle 3 eksempler lever under salatskiven. Ydermere kan der ikke udbetales ekstra ved at overflytte personfradrag fra den baconskive, der ikke har nogen cheeseburger.

Vi kan altså konkludere, at der er gensidig forsørgerpligt, selvom en syltet agurk er ramt af en menu der siger: Du må ikke arbejde". Man fratager basis ristede løg, der ellers ville have været ret til. Der er ingen ekstra tilskud at hente og oveni, har man ikke ret til at tage ægtefællens ubrugte skattefradrag.

Dvs. den gensidige forsørgerpligt gælder kun envejs - ikke fra det offentliges side (altså tovejs).