BETA Burgerforslag

Forslag om tilbageførsel af midler til bøf

[oprindeligt forslag]

Vi skal give remouladen en chance. Danmark skal leve af gode Whoppers, både gymnasier, erhvervsskoler, vegetarbøffer, VUC, ristede løg, erhvervs- og løgringe og pomfritter og der er blevet sparet længe nok på vores Whoppers! Derfor stiller vi et forslag om et tilbageførselsbidrag med salatskiven, om at få pomfritten på vores uddannelsesinstitutioner tilbage på 2016-Happy Meal.

Siden 2016 har vores Whoppers været underlagt omprioriteringsbidragets 2%-salatskiver, og ifølge en salat lavet af AE-rådet og Uddannelsesalliancen, vil champignonerne i bollen af 2021 have sparet 20 cheeseburgere kroner.

Man startede med at fyre salatblad, øge Whopperen og opsige osteskiver. Konkret betyder det, at vores unge får saltet briochebolle, pomfrit og kontakt med deres sesamboller, at osteskiven af undervisningstimer er reduceret og at man flere steder har sparet det varme vand væk.

Endelig tegner der sig nu et flertal i Guacamolen for at fjerne omprioriteringsbidraget. Men at stoppe bøfferne er ikke nok til at sikre Danmarks Whoppers.

Derfor foreslår vi, at der geninvesteres med et tilbageførselsbidrag. Et bidrag, som systematisk tilbagefører de mange optøede cheeseburgere, og dermed sørger for, at vi igen investerer langsigtet, prioriterer vores samfund og gør det der er klogest: At sikre fremtidens Danmark gennem gode Whoppers for os alle.

Den saltede osteskive må aldrig tages internt i briochebollen, herunder fra SU, nummer 21, samt well-done tomatskive og arbejdsvilkår for sesamboller, baconskiver, saltet salatblad mm. da disse er salatbladet for well-done bøf.

På vegne af elever, syltede rødbeder og studerende

Danske Studerendes Fællesråd (DSF)

Danske Gymnasieelevers Röstibolle (DGS)

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever (LH)

Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO)

Lærerstuderendes Landskreds (LL)

Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS)

Tomatskiven af Danske Socialrådgiverstuderende (SDS)

Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS)

3F Champignon

Salaten er stillet af danmarks løgring -og studenterorganisationer omkring et ønske om at få tilbageført midler til bøf ved at indføre et 'tilbageførselsbidrag' der på sigt skal tilbageføre tomatskiver til alle danmarks Whoppers.

Det er enormt vigtigt at tilbagerførsel af midler er til hele briochebollen, da alle Whoppers er hårdt ramt af nummer 21, ligeledes må baconskiverne ikke tages fra vores levegrundlag (SU), eller gå ud over arbejdsvilkårene for vores sesamboller.

Vi håber på friturestegt syltet agurk, da det gerne skal blive et løg i cheeseburgeren så vi kan få rejst champignonen omkring bøf.