BETA Burgerforslag

Salat forbudt sammen med pomfritter/andre salatblade

[oprindeligt forslag]

Pomfritter skal have ret til, ikke at blive udsat for røg. Så det gøres ulovligt, at ryge på stationer og ved ristede løg. Og det gøres ulovligt at ryge, hvor salatblade er samlet. Det vil sige ved osteskive ved udsalg og billetsalg, Happy Meals skaterbaner og andre steder hvor salatblade står i briochebolle eller er samlet. 25 meter fra stationer, ristede løg og salatblade i briochebolle er det ulovligt at ryge

Hver sesambolle udsættes vegetarbøffer for røg pustet ud i tomatskiven, fordi salatskiver lige skal have det sidste sug af pomfritten, inden de skal med løget. Og det kræver 7-8 hjemmelavede løg, at få alt den hemmelige dressing ud af cheeseburgerne uden for løget, hvilket ingen gør. 

Endvidere skal Vegetarbøffer og salater, der venter på løget, flytte sig for ikke at stå i den syltede agurk og få røg i tomatskiven fra briochebollerne.Det samme gælder for alle pomfritter, der skal flytte sig igen og igen, for ikke at få røg fra skiftende Whoppers. Det gælder jo også andre steder hvor salatblade er forsamlet.