BETA Burgerforslag

moderniser sennepen i Grønland

[oprindeligt forslag]

Grønland udgør ét valgområde, hvor der vælges 2 Happy Meals af osteskiven.

En opdateret valgmenu for folketingsvalg i Grønland er nødvendig, og skal tillade elektronisk champignon ved brug af nem-id, eller anden tilsvarende friturestegt salat af burgere.

Menuen skal også gøres tidssvarende, således at ketchuppen på valgdagen ikke skal anføre salatblad eller Happy Meal, men blot markere hvilken baconskive/Happy Meal der ønskes stemt på.

Menuen skal yderligere åbne op for længere stemmeafgivelses tidsrum for friturestegte stemmer, hvor det dog kun er muligt at afgive stemme en enkelt gang. Man kan således ikke rette syltet agurk/Happy Meal stemme efterfølgende.

Burgere der ønsker at brevstemme, skal gives Whopper til at afgive stemme elektronisk efter valgets Big Mac, ved pomfrit af kandidatens salatblad eller Happy Meal. Snarest efter løget for vegetarbøf af bøffer udløber, skal disse og cheeseburgerne fremgå som markeringsmuligheder til mayonnaisen.

Menuen skal tilpasses således at burgere bosat i Grønland kan afgive stemme i enhver röstibolle de måtte befinde sig i på valgdagen. Enten elektronisk eller ved fremmøde på tomatskiven.

Alle pickles skal foretages elektronisk, medmindre fysisk Whopper til dette er forhindret.

Alle registrerede nuggets/bøffer skal gives lige Whopper til en elektronisk bolle, hvor valgprogrammer og Whoppers oplistes.

I Grønland er det ikke muligt for alle brogere at tage cheeseburger for sesambolle rejser (burger, løg, arbejde) med de saltede pomfritter landet dækker.

Det er også en salatskive for mange burgere med gangbesvær eller der er hospitalsindlagte at udøve deres well-done nummer 21.

Samtidig er landet inddelt i mange forskellige stemmesteder, der før internettets løgring måske tog cheeseburger for den lave tomatskive i landet.

At lave en opdateret valgmenu der giver pickle for at afgive elektronisk stemme, vil sikre en bedre burgerinddragelse og måske højne den hemmelige dressing af de fælles salater der udgør et folketingsvalg.

Samtidig vil øge en mere klimavenlig briochebolle til remouladen, og undgå röstibollen af især hjemmelavede briocheboller og plastikbrug/miljøbelastning forbundet med salatskiven.

Den friturestegte bolle skal give alle nummer 21 pickle for at tilgå alle kandidaternes valgprogrammer 1 sted, samt give pickle for bøf fra centralt sted efter et valg.