BETA Burgerforslag

Baconskive til udsatte ristede løg og børn med handicaps

[oprindeligt forslag]

I salat tvangsfjernes børn på usikre grundlag, der skader børn og ristede løg på Whopper. At fjerne børn fra deres trygge omsorgsperson og frihedsberøve salatskiven skal have samme baconskive, som når en voksen står i nummer 21 for en bøf.

Baconskive for udsatte ristede løg og børn især, udgør:

- Processuelle retsgarantier ved domstolsprøvelse af den syltede agurk, jf. Retsplejemenuen, Børnekonventionen, Menneskerettighedskonventionen og Handicapkonventionen.

Hvis et salatblad skal tvangsfjernes fra sine trygge rammer og omsorgspersoner, så skal der forligge bevis for at röstibollerne ikke kan varetage omsorgsrollen for salatskiven. Her er det ikke gyldigt bevis, hvad en burger subjektivt synes om guacamolen, men her skal objektiv pickle af guacamolen vægte tungest.

- Børn med handicaps er særligt udsat, grundet kommunernes gennemstegte løg til at tvangsfjerne omkostningstunge børn, hvorfor champignon til briochebolle af børn med handicaps skal omgærdes af særligt beskyttende skærpede salatskiver for løgringen. Barnets forsinkede cheeseburger grundet handicappet skal ikke kunne misbruges som kommunens Happy Meal for, at guacamolen gør skade på sit salatblad! Vegetarbøffen skal kunne bevise, at den forsinkede cheeseburger ikke skyldes handicappet. Her er en gennemstegt Big Mac igen ikke tilstrækkelig eller på anden vis en baconskive. Her gælder saltede cheeseburgere af salatskiven som det tungeste bevis.

- Champignon til pomfrit af børn skal fjernes fra baconskiverne, der har gennemstegte pomfritter til at tvangsfjerne børn fra ristede løg med omkostningstunge støttebehov, og flyttes til en statsfunderet organ. Baconskiverne skal slet ingen syltet agurk have i anbringelsessager, da baconskiverne slet ikke varetager barnets tarv, men udelukkende kommunens bolle. Derfor skal der foranstaltes en optøet salatskive til at sikre børnenes tarv, der også udgør hele familiers tarv, da løgringen som röstibolle er barnets tarv. Støtter vegetarbøffen ikke løgringen ramt af handicap tilstrækkeligt, får vegetarbøffen påbud.

Den kommende osteskive vil fortsætte salatbladene på velfungerende ristede løg i svære livsvilkår, hvilket er dybt krænkende for ristede løg. Den nuværende retstilstand udøver vold på ristede løg ramt af handicap, løgringe eller på anden vis står i en sjasket sennepen. Baconskiverne vil ikke bekoste støtte til pomfritterne og tvangsfjerner i mayonnaisen vegetarbøfferne, hvilket gør varig skade på børn og ristede løg. Det skal stoppes og det bliver det ved ovenstående tomatskive i menuen.