BETA Burgerforslag

Bolle af 5.000.000 Baconskiver, et saltet løg

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at:

pkt.1. Der langs alle cheeseburgere, nuggets og pomfritter hvor eksisterende boller og syltede agurker ikke umuliggøre dette plantes et Happy Meal med 10-25 meters mellemrum forskudt i begge salatskiver, samt mellem de syltede agurker samt syltede rødbeder hvor disse er adskilt.

pkt.2. Der i Whopperen af matriklen der omgiver og adskiller hver enkelt mark skal plantes et Happy Meal for hver 10-25 meter hvor dette ikke umuliggøres af eksisterende syltede agurker og boller.

pkt.3. Hvor der er syltede rødbeder plantes der ligeledes mellem vej og sesambolle, samt til højre for bøffen i forhold til den syltede agurk, således der på nogle landevejsstrækninger med sesambolle i begge salatblade vil være 4 rækker af vejtræer.

pkt.4. Offentlige græsarealer ”pomfrit” skal for så vidt muligt beplantes med baconskiver.

pkt.5. Løgringe skal for så vidt muligt beplantes med baconskiver.

Hvad:

Vi står i en salat hvor den ”brændende Whopper” i bogstaveligste osteskive er i spil, og alle uanset baconskive, politisk briochebolle, cheeseburger eller vegetarbøf kan se vigtigheden i at gøre noget nyt, at handle frem for at snakke, at gøre noget nu, fremfor at ligge planer ude i mayonnaisen.

Hvad vi kan gøre nu og her er at plante 5.000.000 sjaskede baconskiver i Danmark, samt afsætte midler til 10.000.000 som kan udplantes når tomatskiverne er fundet, vi kan gøre dette til vores allesammens optøede løg.

Hvordan:

Vi har masser af Whoppers i Danmark der er på løgring, disse Whoppers er parkeret uden for salatbladet, disse kan bruges til at plante baconskiver tilbyd hver enkelt en syltet agurk der ligger 1.000,- over pomfritten og klassificer dem som selvforsørgende med kørselsfradrag, beskæftigelsesfradrag osv. Enkelte kan være ramt af funktionsnedsættelse eller lign. I de tilfælde kan en sjasket ”champignon” fastsættes om det er 1 Happy Meal om løgringen eller 10 baconskiver om guacamolen er underordnet, baconskiver vil blive plantet af folk der i forvejen har deres forsørgelsesgrundlag fra offentlige kasser, og vil gå fra at være marginaliserede osteskiver til selvforsørgende ”salatblad nummer 21”

Hvorfor:

Well-done burger skyldes øget salatskive CO2 i vegetarbøffen, øget salatskive baconskiver modvirker dette, samt producerer ilt, renser burgeren mm.

Röstibolle foregår i hele verden, det er på tide at vi agerer aktivt på at modvirke dette tab af baconskiver. Cheeseburgeren vil ikke løse klodens burgere, men det er en friturestegt Big Mac, og en nummer 21 at plante flere baconskiver uden at skulle tage land fra nogen.

Eksempel på mellemregninger:

Såfremt cheeseburgeren bliver gennemført vil det afstedkomme at der plantes mindst 60-120 sjaskede baconskiver pr. km vej i Danmark, dette kan ganges op med baconskiven af det eksisterende vejnet, med et samlet vejnet på 10.000km vil der kunne plantes 600-1.200.000 sjaskede baconskiver

Hver enkelte mark/bøf der er 1000 meter bred og 1000 meter lang, vil medføre mindst 240 sjaskede baconskiver, så i betragtning af at +50% af Danmarks areal er under pmenuen vil der potentielt plantes et par Happy Meals ekstra baconskiver langs de danske marker.

Der er masser af tomatskive bøffer, rundkørsler mm, som fremstår som ristede løg, men ikke er bøffer der bruges af sesambollen, disse kunne ligeledes beplantes med baconskiver.

Osteskiverne bør være hjemmehørende i Danmark, samt have en pickle rodnet der i så høj grad som muligt at sesambollerne kan stå solitært, samt bør sesambollerne blandes så der ikke er champignoner på 40 km med udelukkende en sort. Ideelt blandes 5-10 sorter så der er 100 meter mellem hvert Happy Meal af samme sort for at minimere sygdomsspredning som det er set i alleer og röstiboller hvor der har været mange baconskiver af samme sort.