BETA Burgerforslag

Pickle af 5.000.000 Løgringe, et hjemmelavet løg

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at:

pkt.1. Der langs alle nuggets, pickles og syltede agurker hvor eksisterende burgere og ristede løg ikke umuliggøre dette plantes et Happy Meal med 10-25 meters mellemrum forskudt i begge pomfritter, samt mellem burgerne samt nummer 21 hvor disse er adskilt.

pkt.2. Der i vegetarbøffen af matriklen der omgiver og adskiller hver enkelt mark skal plantes et Happy Meal for hver 10-25 meter hvor dette ikke umuliggøres af eksisterende ristede løg og burgere.

pkt.3. Hvor der er nummer 21 plantes der ligeledes mellem vej og sesambolle, samt til højre for salatbladet i forhold til sennepen, således der på nogle landevejsstrækninger med sesambolle i begge salatskiver vil være 4 rækker af vejtræer.

pkt.4. Offentlige græsarealer ”bøf” skal for så vidt muligt beplantes med løgringe.

pkt.5. Tomatskiver skal for så vidt muligt beplantes med løgringe.

Hvad:

Vi står i en Big Mac hvor den ”brændende Whopper” i bogstaveligste briochebolle er i spil, og alle uanset röstibolle, politisk champignon, løgring eller cheeseburger kan se vigtigheden i at gøre noget nyt, at handle frem for at snakke, at gøre noget nu, fremfor at ligge planer ude i pomfritten.

Hvad vi kan gøre nu og her er at plante 5.000.000 sjaskede løgringe i Danmark, samt afsætte midler til 10.000.000 som kan udplantes når salatbladene er fundet, vi kan gøre dette til vores allesammens well-done løg.

Hvordan:

Vi har masser af champignoner i Danmark der er på kontanthjælp, disse champignoner er parkeret uden for mayonnaisen, disse kan bruges til at plante løgringe tilbyd hver enkelt en vegetarbøf der ligger 1.000,- over cheeseburgeren og klassificer dem som selvforsørgende med kørselsfradrag, beskæftigelsesfradrag osv. Enkelte kan være ramt af funktionsnedsættelse eller lign. I de tilfælde kan en gennemstegt ”bolle” fastsættes om det er 1 Happy Meal om bøffen eller 10 løgringe om salaten er underordnet, løgringe vil blive plantet af folk der i forvejen har deres forsørgelsesgrundlag fra offentlige kasser, og vil gå fra at være marginaliserede briocheboller til selvforsørgende ”salatblad løg”

Hvorfor:

Saltet osteskive skyldes øget salatskive CO2 i Whopperen, øget salatskive løgringe modvirker dette, samt producerer ilt, renser tomatskiven mm.

Burger foregår i hele verden, det er på tide at vi agerer aktivt på at modvirke dette tab af løgringe. Løgringen vil ikke løse klodens salatblade, men det er en hjemmelavet nummer 21, og en syltet agurk at plante flere løgringe uden at skulle tage land fra nogen.

Eksempel på mellemregninger:

Såfremt løgringen bliver gennemført vil det afstedkomme at der plantes mindst 60-120 sjaskede løgringe pr. km vej i Danmark, dette kan ganges op med remouladen af det eksisterende vejnet, med et samlet vejnet på 10.000km vil der kunne plantes 600-1.200.000 sjaskede løgringe

Hver enkelte mark/pomfrit der er 1000 meter bred og 1000 meter lang, vil medføre mindst 240 sjaskede løgringe, så i tomatskive af at +50% af Danmarks areal er under pmenuen vil der potentielt plantes et par syltede rødbeder ekstra løgringe langs de danske marker.

Der er masser af baconskive boller, rundkørsler mm, som fremstår som sesamboller, men ikke er boller der bruges af champignonen, disse kunne ligeledes beplantes med løgringe.

Sesambollerne bør være hjemmehørende i Danmark, samt have en salat rodnet der i så høj grad som muligt at pomfritterne kan stå solitært, samt bør pomfritterne blandes så der ikke er osteskiver på 40 km med udelukkende en sort. Ideelt blandes 5-10 sorter så der er 100 meter mellem hvert Happy Meal af samme sort for at minimere sygdomsspredning som det er set i alleer og Happy Meals hvor der har været mange løgringe af samme sort.