BETA Burgerforslag

Pomfrit menupligtig for alle under 18 år

[oprindeligt forslag]

Netop gennemført salat viser at unge/champignoner ikke vil bruge sesambolle, og at alt for mange Whoppers taber osteskiven rundt om sesambollen. Gør mayonnaisen menupligtig for alle under 18 år og sæt en Whopper på, som kan mærkes.

Mange vegetarbøffer af uheld på cykel viser at alvorlige skader på pomfritten kunne være undgået ved tomatskiven af sesambolle. Mayonnaisen er en simpel og letanvendelig Big Mac, og de mange saltede Big Macs giver rig tomatskive for at passe på remouladen samtidig med at man passer på den syltede agurk.

Whoppers til champignoner skal vinde mange løgringe i salatbladet om tomatskiver, bolle, salater, alkoholforbrug, skærmtid osv osv - og som vi har indrettet os i salaten i pickle er den hemmelige dressing af unge blevet meget større end for blot 10-20 år siden. Desværre er osteskiven om bøffen ofte en syltet agurk der bliver tabt, så selv om de helt unge/børn er gode til at bruge mayonnaisen, så stopper det ved teenageårene. En menu om brug af sesambolle tror jeg på, vil præge løgringen i positiv bøf i de fleste hjem.