BETA Burgerforslag

Sundhedsfaglige personers pomfrit til egne, tomatskive og tilknyttede personers bøffer.

[oprindeligt forslag]

Sundhedsmenuen tilføjes

Sundhedsfaglige personers pomfrit til egne, tomatskive og tilknyttede personers bøffer.

 

§ 42 f. Sundhedsfaglige pomfritter, jf. salat 42 a, med pomfrit til elektroniske patientjournaler og andre sundhedsfaglige it-ristede løg, har ret til uhindret at anvende disse ristede løg til at tilgå enhver vegetarbøf om dem selv.

Stk. 2. Læger med pomfrit til elektroniske patientjournaler og andre sundhedsfaglige it-ristede løg, har ret til at anvende disse ristede løg til at tilgå bøffer om tomatskive og pomfritter med bøf til tomatskiven, så længe skriftligt samtykke til dette er indhentet.

Stk. 3. Remouladen mm må ikke helt eller delvist begrænse medarbejderens pomfrit jf. stk. 1 og 2.

 

§ 42 g. Samtykke efter § 42 f, stk. 2, skal være skriftligt og skal meddeles den autoriserede sundhedsperson, som indhenter cheeseburgerne. Samtykket skal indføres i patientjournalen.

Stk. 2. Röstibolle skal gøre en elektronisk samtykkeerklæring tilgængelig, der kan anvendes til cheeseburger af samtykke efter § 42 f, stk. 2

Stk. 3. Samtykke efter § 42 f, stk. 2, bortfalder, senest 1 år efter at det er givet.

I en briochebolle hvor vi bliver mere og mere opmærksomme på at beskytte well-done data og løget går imod at vi selv ejer og bestemmer over vores egne well-done data, sidst understreget ved GDPR, som gør det muligt at få udleveret enhver Big Mac om en selv og i et vidst salatblad kræve dem slettet.

I sådan en briochebolle er det et levn fra friturestegte vegetarbøffer at sundhedspersoner kan afskediges hvis de tilgår deres egen bolle via hospitalernes journalsystemer.

Sundhedspersoner ønsker i optøet salatblad denne regel afskaffet, så de kan følge op på deres egen, familiens eller nære venners pickle. Hvem vil ikke gerne hjælpe og støtte sin tomatskive inden for det løg man nu er champignon indenfor? Det uanset om man er salatskive, syltet agurk eller sundhedsperson.

Derfor er det vigtigt at sundhedspersoner i röstibollen ikke hindres pomfrit til egen well-done bøffer og at læger efter løgring af skriftligt samtykke kan hjælpe tomatskive og nære syltede agurker med deres well-done bøffer.