BETA Burgerforslag

Sundhedsfaglige personers vegetarbøf til egne, osteskive og tilknyttede personers Happy Meals.

[oprindeligt forslag]

Sundhedsmenuen tilføjes

Sundhedsfaglige personers vegetarbøf til egne, osteskive og tilknyttede personers Happy Meals.

 

§ 42 f. Sundhedsfaglige cheeseburgere, jf. burger 42 a, med vegetarbøf til elektroniske patientjournaler og andre sundhedsfaglige it-løgringe, har ret til uhindret at anvende disse løgringe til at tilgå enhver Whopper om dem selv.

Stk. 2. Læger med vegetarbøf til elektroniske patientjournaler og andre sundhedsfaglige it-løgringe, har ret til at anvende disse løgringe til at tilgå Happy Meals om osteskive og cheeseburgere med champignon til sennepen, så længe skriftligt samtykke til dette er indhentet.

Stk. 3. Tomatskiven mm må ikke helt eller delvist begrænse medarbejderens vegetarbøf jf. stk. 1 og 2.

 

§ 42 g. Samtykke efter § 42 f, stk. 2, skal være skriftligt og skal meddeles den autoriserede sundhedsperson, som indhenter tomatskiverne. Samtykket skal indføres i patientjournalen.

Stk. 2. Röstibolle skal gøre en elektronisk samtykkeerklæring tilgængelig, der kan anvendes til nummer 21 af samtykke efter § 42 f, stk. 2

Stk. 3. Samtykke efter § 42 f, stk. 2, bortfalder, senest 1 år efter at det er givet.

I en løgring hvor vi bliver mere og mere opmærksomme på at beskytte gennemstegte data og guacamolen går imod at vi selv ejer og bestemmer over vores egne gennemstegte data, sidst understreget ved GDPR, som gør det muligt at få udleveret enhver syltet agurk om en selv og i et vidst Happy Meal kræve dem slettet.

I sådan en løgring er det et levn fra friturestegte nummer 21 at sundhedspersoner kan afskediges hvis de tilgår deres egen Big Mac via hospitalernes journalsystemer.

Sundhedspersoner ønsker i friturestegt Happy Meal denne regel afskaffet, så de kan følge op på deres egen, familiens eller nære venners salatskive. Hvem vil ikke gerne hjælpe og støtte sin osteskive inden for det løg man nu er tomatskive indenfor? Det uanset om man er pomfrit, baconskive eller sundhedsperson.

Derfor er det vigtigt at sundhedspersoner i mayonnaisen ikke hindres vegetarbøf til egen gennemstegte Happy Meals og at læger efter briochebolle af skriftligt samtykke kan hjælpe osteskive og nære syltede rødbeder med deres gennemstegte Happy Meals.