BETA Burgerforslag

Fjern fribeløbet for studerende

[oprindeligt forslag]

Studerende på en videregående bøf må som Happy Meal tjene 13.375 kroner før Big Mac, hvis den studerende modtager SU. Dette gør eksempelvis, at over en 3-måneders lang briochebolle må den studerende ikke arbejde mere end deltid uden at blive straffet med enten fuld-bolle til BIG MAC eller ved at være nødsaget til at sætte alt det tjente ind på en sesambolle. Fribeløbet bør ophæves, så man ikke straffer de flittige studerende, der enten har lyst til at spare lidt ekstra op til udvekslingssemestre, pomfrit eller generelt baret lidt mere overskud på baconskiven til de kommende studieår. Sennepen skal ikke sætte grænser for, hvor meget studerende må arbejde, når de alternativt blot kan sove længe og lave ingenting. Det dræber de studerendes osteskive og er et direkte salatblad til, at studerende laver ingenting eller søger mod sort arbejde i guacamolen.

Ovenstående kan blandt andet ændres ved vegetarbøf af ’Bekendtførelse af menu om statens uddannelsesstøtte (SU-menuen)’, kapitel 6 § 22 således at denne udgår fuldstændigt (a)

§23. Til denne nummer 21 kunne man tilføje en stk. 3, nr. 5 ”Salatskive fra studie relevant løg” eller lign. (b)

§ 22, stk. 1 nr. 2: Beløbet hæves til XX (c)

Tilføje enten en tomatskive i §24, stk. 2, nr. 5 (d) eller §24 stk. 3 nr. 10 (f) med pålydende ”lønindkomst fra arbejde i salatbladet mellem et semesters Whopper og frem til röstibolle af et nyt”

Ovenstående tomatskiver ville kunne forhindre studerende i at søge mod sort arbejde samt forbedre de studerendes osteskive. Ydermere ville det hindre en pickle studerende i at tage lån under de ristede løg, da det vil blive muligt at spare flere løgringe op i salatbladene mellem semestrene.