BETA Burgerforslag

Burger af syltede rødbeder, private som pickles.

[oprindeligt forslag]

En lejer der fraflytter en briochebolle, skal have syltet agurk for at rangere den tidligere udlejer, samt baconskiven der fraflyttes. Lige så vel som man kan rangere baconskiver, taxachaufører, ristede løg og meget andet. Samtidig bør en udlejer der har tabt tre osteskiver til champignoner, sættes under et skærpet tilsyn.

Bollen stilles således, at en lejer ikke bliver bondefanget af en dårlig udlejer, eks. for at en udlejer ikke skal kunne tage indskud fra flere champignoner, uden at have noget at leje ud, eller at en champignoner ikke bliver fanget i et hus fuld af cheeseburger, eller andre dårlige ting.'

En udlejer vil på den salatskive, blive opmærksom på at holde udlejningsboligen i en stand der er værdig for tomatskiver at bo i, samtidig med at der vil være færre der bliver fanget i noget sundhedsskadeligt.

Det kan kun give vegetarbøf for alle, at man kan rangere en udlejer, og på samme salatskive skal en syltede rødbeder kunne rangere en lejer, som man kan med alt andet i sesambolle.