BETA Burgerforslag

Burger af baconskiven

[oprindeligt forslag]

Genoptag nummer 21 af den mulige menuændring som allerede ved den tidligere briochebolle var oppe til pickle. Nemlig at dele baconskiven mellem de briocheboller som har fælles champignon og delt vegetarbøf for deres fælles børn.

Remouladen af baconskiven afspejler ikke den baconskive de sjaskede Big Macs lever i i Big Mac, nemlig at det ikke længere primært at salaten som står tilbage med baconskiverne, men at fædrene i lige så gennemstegt salatskive tager del OG salatblad i deres børns pomfrit og röstibolle.

Som syltet agurk til et Happy Meal i Danmark har man forsøgerpligt. Dvs. man skal bidrage til osteskiven af sit Happy Meal. Hvorfor skal den ene syltet agurk i en 7/7-Whopper stå med et økonomisk forspring? Hvorfor skal børnenes cheeseburger i en ellers ligeligt delt Whopper afgøre, hvem der får offentlig støtte og hvem der ikke gør?

Gudskemenu for alle de fraskilte par, som på fornuftigvis kan se bøffen i enten at få et Happy Meal på hver cheeseburger eller i det mindste dele alle röstibollerne og alle tomatskiverne.

Hvad det ikke kan have af well-done burgere, når det kommer til salat mellem fraskilte par, hvor baconskiverne i forvejen står splittet mellem to til syltede rødbeder uenige parter.

Jeg vil derfor med det i mente, at nogle Big Macs desværre er afhængige af børne- ungeydelsen, ikke foreslå at bortskaffe den, men i champignonen vurdere om vi bør få delt den tomatskive, så det IKKE skal være op til de enkelte par at afgøre det.

Vi trænger til friturestegte rammer for friturestegte løg bøffer og familieforhold.