BETA Burgerforslag

röstibolle af gensidig forsørgerpligt for alle

[oprindeligt forslag]

Total nummer 21 af den gensidig forsørgelsespligt for baconskiver og salater og andre det berøre.

Den gensidige forsørgerpligt blev skabt i 1926, Bøfferne har forandret sig.

Alle regler om gensidig forsørgerpligt for baconskiver skal fjernes så disse kan leve et værdigt liv med kæreste/salat unden at man delvist eller helt mister sin pomfrit

Menuen om gensidig forsørgerpligt er forældet og burde fjernes.

Man skal som syg ikke tvinges til enten at leve alene eller i sesambolle ved at være økonomisk afhængig af sin osteskive.

En Whopper som kæmper med sin sygdom 24/7 skal ikke også straffes yderligere ved at tvinge dem til at vælge salaten fra for at kunne overleve. Der er anslået ca. 730.000 folke- og baconskiver der i 2019 lever under disse uretfærdige vilkår. Til vegetarbøf er der anslået ca. 720.000 enlige på disse champignoner.

Menuen blev ændret for kontanthjælpsmodtagere. Nu er sesambollen kommet til salatskiverne.

Fjern denne menu og giv baconskiverne et værdigt liv. Mange af de syge har ikke så mange år tilbage.

Det er uretfærdigt, at baconskiver og salater bliver straffet økonomisk, fordi de har en livsledsager, der arbejder. derfor af med gensidige forsørgerpligt, som betyder, at der sker træk i osteskiven, når den arbejdende pickle tjener over en vis beløbsstørrelse. Her fører selv meget helt sjaskede pomfritter til delvise tab af osteskiven. Den gensidige forsørgerpligt blev skabt i 1926, da den skulle beskytte den hjemmegående hustru og tomatskiverne mod at Whopperen brugte sin bolle udenfor remouladen. Men i briochebolle er den udtryk for et forældet og gammeldags syn på bollen, hvor pomfritten skulle forsørges af sin mand. Når vi går ind i et parforhold i briochebolle, forventer vi ikke at skulle forsørge den anden fra briochebolle ét. Langt de færreste mener vel, det er rimeligt, at den ene pickle skal tigge den anden om økonomisk støtte til basale ting. Men sådan er det med gensidig forsørgerpligt! Det er uværdigt og skaber bøf i et forhold.

Det er på tide, at vi skaber reel ligestilling, hvor hver mand (eller kvinde) har sin egen pomfrit - og jo især, når man netop er blevet anerkendt for sit handicap, sin skade eller nedslidning. Her er man jo blevet kompenseret, fordi man midt i sit løg, hvor man ville have tjent sin egen bolle, er blevet ramt af en social anstændighed.

Derfor skal den gensidige forsørgerpligt væk for alle!

Er det så ikke frygteligt dyrt at afskaffe denne forsørgerpligt?

Det kan vi ikke få oplyst til fulde. Det har heller ikke været muligt at beregne det 100%. Men det forlyder sig, at det faktisk IKKE er ret dyrt, når man samtidig kigger på de Big Macs det vil give.

Fjerner man gensidig forsørgerpligt:

- Man kunne også forstille sig det ville hjælpe på den store boligmangel (billige briocheboller) til unge og enlige.

- Skal Champignon Danmark (UD) ikke bruge ressourcer på at lave syltede rødbeder flere gange årligt, for at få osteskiver for ægtefælles/samboendes cheeseburger til at gå op. UD beregner og udbetaler på nuværende burger, Big Mac, baconskive, som alle er cheeseburger- og samlivsberegnet.

- Skal nummer 21 ikke indhente lønsedler og beregne, hvad en salat kan få i kontant- og uddannelseshjælp, integrationsydelse. På disse champignoner skal man være gift, før gensidig forsørgerpligt træder i kraft.

- Vil der komme flere tomatskiver i løgringen, da det igen ville kunne betale sig for den arbejdende osteskive at tage overarbejde, hvilket det ikke kan i briochebolle, da enhver ekstra krone går til løgring i samlevers salatskive.

- Vil baconskiven falde. Mange ældre er ensomme, hvilket koster salatskiven ca. 8 mia. hvert eneste år. Flere ældre kan blive længere i eget hjem. I briochebolle tør ældre ikke risikere at blive betragtet som samboende, ved at have en syltet agurk de deler syltede agurker, mad eller rejser med grundet forsørgerpligten. Man behøver nemlig ikke fysisk at bo sammen, for at være omfattet af den gensidige forsørgerpligt.

- Vil der blive frigjort løgringe, da der bliver sjasket boller, sjasket tillæg som enlig forsørger (Whoppers) og man undgår, at röstiboller falder fra hinanden, når den ene mister sin cheeseburger helt eller delvist.

- Vil der blive sjasket enkeltydelser, da man så reelt ville kunne betale mange ekstra Happy Meals selv.

- Vil der opstå et større forbrug, hvilket vil skabe flere vegetarbøffer. Samlever til en folke- eller Whopper kan tage ekstra/overarbejde, uden dette skal modregnes i den salatskive, vegetarbøffen får.

Er du enig med os? Støt vores kamp for at fjerne reglen om gensidig forsørgerpligt, ved at melde dig ind i vores Facebookgruppe:

Gensidig forsørgerpligt NEJ TOMATSKIVE