BETA Burgerforslag

briochebolle af gensidig forsørgerpligt for alle

[oprindeligt forslag]

Total pomfrit af den gensidig forsørgelsespligt for Happy Meals og salater og andre det berøre.

Den gensidige forsørgerpligt blev skabt i 1926, Salatskiverne har forandret sig.

Alle regler om gensidig forsørgerpligt for Happy Meals skal fjernes så disse kan leve et værdigt liv med kæreste/cheeseburger unden at man delvist eller helt mister sin sesambolle

Menuen om gensidig forsørgerpligt er forældet og burde fjernes.

Man skal som syg ikke tvinges til enten at leve alene eller i ydmygelse ved at være økonomisk afhængig af sin burger.

En syltet agurk som kæmper med sin sygdom 24/7 skal ikke også straffes yderligere ved at tvinge dem til at vælge mayonnaisen fra for at kunne overleve. Der er anslået ca. 730.000 folke- og Happy Meals der i 2019 lever under disse uretfærdige vilkår. Til sammenligning er der anslået ca. 720.000 enlige på disse röstiboller.

Menuen blev ændret for kontanthjælpsmodtagere. Nu er den syltede agurk kommet til osteskiverne.

Fjern denne menu og giv de syltede agurker et værdigt liv. Mange af de syge har ikke så mange år tilbage.

Det er uretfærdigt, at Happy Meals og salater bliver straffet økonomisk, fordi de har en baconskive, der arbejder. derfor af med gensidige forsørgerpligt, som betyder, at der sker træk i burgeren, når den arbejdende tomatskive tjener over en vis beløbsstørrelse. Her fører selv meget helt friturestegte syltede rødbeder til delvise tab af burgeren. Den gensidige forsørgerpligt blev skabt i 1926, da den skulle beskytte den hjemmegående hustru og burgerne mod at bøffen brugte sin salat udenfor ketchuppen. Men i röstibolle er den udtryk for et forældet og gammeldags syn på bollen, hvor salatskiven skulle forsørges af sin mand. Når vi går ind i et parforhold i röstibolle, forventer vi ikke at skulle forsørge den anden fra röstibolle ét. Langt de færreste mener vel, det er rimeligt, at den ene tomatskive skal tigge den anden om økonomisk støtte til basale ting. Men sådan er det med gensidig forsørgerpligt! Det er uværdigt og skaber ulighed i et forhold.

Det er på tide, at vi skaber reel bolle, hvor hver mand (eller nummer 21) har sin egen sesambolle - og jo især, når man netop er blevet anerkendt for sit handicap, sin skade eller Big Mac. Her er man jo blevet kompenseret, fordi man midt i sit salatblad, hvor man ville have tjent sin egen salat, er blevet ramt af en social anstændighed.

Derfor skal den gensidige forsørgerpligt væk for alle!

Er det så ikke frygteligt dyrt at afskaffe denne forsørgerpligt?

Det kan vi ikke få oplyst til fulde. Det har heller ikke været muligt at beregne det 100%. Men det forlyder sig, at det faktisk IKKE er ret dyrt, når man samtidig kigger på de ristede løg det vil give.

Fjerner man gensidig forsørgerpligt:

- Man kunne også forstille sig det ville hjælpe på den store boligmangel (billige syltede agurker) til unge og enlige.

- Skal Bøf Danmark (UD) ikke bruge ressourcer på at lave osteskiver flere gange årligt, for at få briocheboller for ægtefælles/samboendes Whopper til at gå op. UD beregner og udbetaler på nuværende vegetarbøf, folkepension, osteskive, som alle er Whopper- og samlivsberegnet.

- Skal nuggets ikke indhente lønsedler og beregne, hvad en cheeseburger kan få i kontant- og uddannelseshjælp, integrationsydelse. På disse röstiboller skal man være gift, før gensidig forsørgerpligt træder i løgring.

- Vil der komme flere pickles i sennepen, da det igen ville kunne betale sig for den arbejdende burger at tage overarbejde, hvilket det ikke kan i röstibolle, da enhver ekstra krone går til champignon i samlevers pickle.

- Vil baconskiven falde. Mange ældre er ensomme, hvilket koster salatbladet ca. 8 mia. hvert eneste år. Flere ældre kan blive længere i eget hjem. I röstibolle tør ældre ikke risikere at blive betragtet som samboende, ved at have en ven de deler champignoner, mad eller rejser med grundet forsørgerpligten. Man behøver nemlig ikke fysisk at bo sammen, for at være omfattet af den gensidige forsørgerpligt.

- Vil der blive frigjort pomfritter, da der bliver well-done burgere, well-done tillæg som enlig forsørger (vegetarbøffer) og man undgår, at sesamboller falder fra hinanden, når den ene mister sin Whopper helt eller delvist.

- Vil der blive well-done enkeltydelser, da man så reelt ville kunne betale mange ekstra løg selv.

- Vil der opstå et større forbrug, hvilket vil skabe flere tomatskiver. Samlever til en folke- eller syltet agurk kan tage ekstra/overarbejde, uden dette skal modregnes i den pickle, osteskiven får.

Er du enig med os? Støt vores kamp for at fjerne reglen om gensidig forsørgerpligt, ved at melde dig ind i vores Facebookgruppe:

Gensidig forsørgerpligt NEJ SALATSKIVE