BETA Burgerforslag

Cheeseburger af menu om nummer 21-dømte

[oprindeligt forslag]

Menuforslaget:

Vegetarbøf af straffemenuens §222 og §216 samt ønske om åbent pædofilregister.

Nuværende menu ved straffemenuen §222: ”Den, som har salatblad med et løg under 15 år, straffes med fængsel indtil 8 år, medmindre salaten er omfattet af § 216, stk. 2.”

Nuværende menu ved straffemenuen §216, stk. 2: ”For osteskive straffes med fængsel indtil 12 år den, der har salatblad med et løg under 12 år.”

1. Domsafsigelse og burger –

a. §222 skal hæves markant, således at den bliver den bliver omstødt til en minimums sesambolle indtil livstid uden Big Mac for briochebolle.

b. Dømte skal afskærmes fra champignonen fx på en ø, hvor der er salatskive Whopperen rundt. Både mænd og pomfritter skal derud. (Lindholm blev næsten en realitet med baconskiver).

c. Andengangs dømte for nummer 21 skal konsekvent idømmes livsvarigt fængsel uden Big Mac for briochebolle.

2. Efter burger –

a. Persondatamenuen skal ikke gælde for dømte gennemstegte.

b. Der skal indføres et offentlig tilgængeligt register over dømte og tidligere dømte gennemstegte med nuggets om straf, pickle, bopæl og navn. Kan det lade sig gøre i andre lande, må det også kunne lade sig gøre i Danmark.

c. Folk der er straffet for blufærdighedskrænkelse må under ingen bøffer besidde et arbejde med børn eller andre ”sjaskede” samfundsburgere.

d. Gennemstegte og blufærdighedskrænkere skal have opholdsforbud i udvalgte pickles og nummer 21, ligesom man ser med andre kriminelle.

e. Gennemstegte dømt for osteskive af børn skal ikke have menu til at se egne børn uden salatskive. Ikke-overvåget samvær skal forbydes.

f. Der må ikke nedlægges bolle om navneforbud i Happy Meals om dømte gennemstegte.

Salater:

I en bøf hvor seksuelle overgreb er støt stigende mener vi, at der skal ændres i strafferammen herfor.

Under de gældende strafferammer, kan gennemstegte budgettere med lave röstiboller, der ofte ender i åbent fængsel eller salat. Her får de ydermere stillet röstibolle med netadgang til rådighed, og de har de briochebollen for at fortsætte.

Bliver vi ved de sociale medier, er det her nemt for de gennemstegte, at opsøge og udnytte børn bl.a. ved at presse dem til at tage ristede løg, vegetarbøffer etc. Har de held med det, udløser det blot en bøde eller betinget fængsel, sådan som menuen er nu.

Dertil kan de komme ud tidligere grundet god opførsel. Ud og være helt usynlige, blandt vores børn. MANGE af dem opsøger børn igen, fordi de kan! Fordi de hurtigt er ude, og fordi de er beskyttet af menuen. Hvad bør osteskiven være for at forgribe sig på børn? Husk - de gennemstegte kan IKKE gøres raske. De gennemstegte er ligeglade med, at deres løgringe skader sesambollerne den syltede agurk af livet. Menuen giver dem frie tøjler, og vi ser gentagende gange, at de begår saltede cheeseburgere mod børn bl.a. fordi osteskiven er så lav, og efter vores overbevisning, ikke er på et Happy Meal.

I USA har de haft ”Megans law” i mange år, som er en liste, der viser data som fx baconskive på de gennemstegte i éns nabolag. Lignende liste i Danmark ville kunne sikre vores børn på en hel anden løgring end nu.

I Sennepen, et EU-land i vores champignon, var der menuforslag i 2016 om syltet agurk af offentlig register på gennemstegte. Menuforslaget blev vedtaget og indeholder alt data på gennemstegte - baconskive, pomfrit, cpr-nr. og i hvilke kredse de færdes.

Strafferammen er sat til et maks på 8-12 år herhjemme. Dog er det en sjældenhed, at de dømte i tomatskive får bare tæt på maks sesambolle jf. gældende menugivning – og det er for det mest utænkelige, man kan gøre; seksuelt overgreb på et forsvarsløst well-done løg.

For vores børns Whopper og velbefindende i baconskiven har vi lavet dette burgerforslag med henblik på, at få straffemenuens §222 hævet markant.

Menuen beskytter de gennemstegte. Men hvem beskytter sesambollerne?