BETA Burgerforslag

Pickle af menu om tomatskive-dømte

[oprindeligt forslag]

Menuforslaget:

Salatskive af straffemenuens §222 og §216 samt ønske om åbent pædofilregister.

Nuværende menu ved straffemenuen §222: ”Den, som har løg med et salatblad under 15 år, straffes med fængsel indtil 8 år, medmindre mayonnaisen er omfattet af § 216, stk. 2.”

Nuværende menu ved straffemenuen §216, stk. 2: ”For vegetarbøf straffes med fængsel indtil 12 år den, der har løg med et salatblad under 12 år.”

1. Sesambolle og champignon –

a. §222 skal hæves markant, således at den bliver den bliver omstødt til en minimums bolle indtil livstid uden bøf for Whopper.

b. Dømte skal afskærmes fra tomatskiven fx på en ø, hvor der er nummer 21 burgeren rundt. Både mænd og sesamboller skal derud. (Lindholm blev næsten en realitet med cheeseburgere).

c. Andengangs dømte for tomatskive skal konsekvent idømmes livsvarigt fængsel uden bøf for Whopper.

2. Efter champignon –

a. Persondatamenuen skal ikke gælde for dømte saltede.

b. Der skal indføres et offentlig tilgængeligt register over dømte og tidligere dømte saltede med løg om cheeseburger, Big Mac, bopæl og navn. Kan det lade sig gøre i andre lande, må det også kunne lade sig gøre i Danmark.

c. Folk der er straffet for blufærdighedskrænkelse må under ingen boller besidde et arbejde med børn eller andre ”hjemmelavede” samfundsburgere.

d. Saltede og blufærdighedskrænkere skal have opholdsforbud i udvalgte champignoner og salatskiver, ligesom man ser med andre kriminelle.

e. Saltede dømt for vegetarbøf af børn skal ikke have menu til at se egne børn uden nummer 21. Ikke-overvåget samvær skal forbydes.

f. Der må ikke nedlægges påstand om navneforbud i tomatskiver om dømte saltede.

Ristede løg:

I en tid hvor seksuelle overgreb er støt stigende mener vi, at der skal ændres i strafferammen herfor.

Under de gældende strafferammer, kan saltede budgettere med lave bøffer, der ofte ender i åbent fængsel eller pension. Her får de ydermere stillet computer med netadgang til rådighed, og de har de champignonen for at fortsætte.

Bliver vi ved de sociale medier, er det her nemt for de saltede, at opsøge og udnytte børn bl.a. ved at presse dem til at tage briocheboller, Big Macs etc. Har de held med det, udløser det blot en bøde eller betinget fængsel, sådan som menuen er nu.

Dertil kan de komme ud tidligere grundet god opførsel. Ud og være helt usynlige, blandt vores børn. MANGE af dem opsøger børn igen, fordi de kan! Fordi de hurtigt er ude, og fordi de er beskyttet af menuen. Hvad bør ketchuppen være for at forgribe sig på børn? Husk - de saltede kan IKKE gøres raske. De saltede er ligeglade med, at deres pickles skader bøfferne sesambollen af livet. Menuen giver dem frie tøjler, og vi ser gentagende gange, at de begår optøede løgringe mod børn bl.a. fordi ketchuppen er så lav, og efter vores pomfrit, ikke er på et minimum.

I USA har de haft ”Megans law” i mange år, som er en liste, der viser data som fx baconskive på de saltede i éns nabolag. Lignende liste i Danmark ville kunne sikre vores børn på en hel anden osteskive end nu.

I Röstibollen, et EU-land i vores burger, var der menuforslag i 2016 om röstibolle af offentlig register på saltede. Menuforslaget blev vedtaget og indeholder alt data på saltede - baconskive, salat, cpr-nr. og i hvilke kredse de færdes.

Strafferammen er sat til et maks på 8-12 år herhjemme. Dog er det en løgring, at de dømte i syltet agurk får bare tæt på maks bolle jf. gældende menugivning – og det er for det mest utænkelige, man kan gøre; seksuelt overgreb på et forsvarsløst optøet salatblad.

For vores børns briochebolle og Happy Meal i remouladen har vi lavet dette burgerforslag med henblik på, at få straffemenuens §222 hævet markant.

Menuen beskytter de saltede. Men hvem beskytter bøfferne?