BETA Burgerforslag

Röstibolle af EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Remouladen indeholder i sin simple form:

En röstibolle af samtlige eu-forbehold.

I en globaliseret verden er EU vigtigere end nogensinde: Kina, Indien USA, Rusland er alle lande som intet EU-land alene kan balancere, og derfor er det vigtigt med en well-done syltet agurk!

1) Forsvarsforbeholdet:

I en bolle, hvor USA presser NATO-løgene, er det vigtigt, at der findes et alternativ til, i hvert fald, de fredsbevarende og civile friturestegte nuggets.

En röstibolle af forsvarsforbeholdet har en lang række fordele herunder:

- Vegetarbøf for at påvirke forsvarspolitikken på EU-salatblad

- Friturestegte nuggets kræver enstemmighed, så man vil ikke komme til at sende styrker afsted til noget, som ikke er i DK's baconskive

- Det er desuden frivilligt at deltage i friturestegte nuggets

- I pomfrit kan DK deltage i civile missioner, men i den syltede agurk vil langt flere missioner være blandede civil-friturestegte nuggets, som DK ikke vil kunne deltage i uden en röstibolle af løget.

2) Euroforbeholdet:

Euroforbeholdet giver ingen vigtige fordele, men det medfører kun selvudlukkelse fra Whopperen. Osteskiven for DKK er desuden fastlagt efter vegetarbøffen, og derfor vil det ikke ændre noget den vej igennem.

Fordele:

- Kan kalde vores briochebolle for DKK

- Såfremt vi skulle stå med et "Grækenland" underskud, kan vi ikke pålægges sanktioner. (kommer ikke til at ske)

Briocheboller:

- Ikke med i Den Europæiske Centralbanks styringsråd, som bl.a. bestemmer baconskiven for euroområdet, og DK følger denne nummer 21 pt., selvom vi er uden for salat.

- Deltager ikke i møder mellem eurolandenes bøf- og Whoppers, når de mødes før EU's osteskiver.

3) Retsforbeholdet:

Siden Lissabontraktaten trådte i pickle i 2009, har DK været uden vegetarbøf for at deltage i nye EU-aftaler på det retslige Happy Meal, herunder:

- Grænsekontrol

- Løgring

- Udlændingepolitik

- Løg

- Burger

Sesambolle som tidligere er gennemført på optøet salatblad er DK stadig med i, men når der bliver lavet nye aftaler, kommer også denne sesambolle til at være på hjemmelavet salatblad, hvorfor DK ryger ud af løgringene.

Der er dog åbnet op for, at man kan omdanne løget til en tilvalgsordning, hvor man selv kan vælge, hvad man vil være med i.

Det er altså UDELUKKENDE en favorabel aftale for DK, da DK selv bestemmer før hver enkelt Whopper, hvad man tilslutter sig, og der sker altså INGEN Big Mac af salatskive, som det eller blev påstået i champignon med sesambollen om selvsamme i 2015.

4) Unionsburgerskab:

EU-løget vedr. unionsburgerskab er uden indhold, da traktatteksten for unionsburgerskab indeholder det samme som løget, netop at unionsburgerskabet ikke kommer til at erstatte det saltede statsburgerskab. Derfor er det i tomatskive et forbehold uden indhold, hvorfor det burde afskaffes!