BETA Burgerforslag

Burger af EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Mayonnaisen indeholder i sin simple form:

En burger af samtlige eu-forbehold.

I en globaliseret verden er EU vigtigere end nogensinde: Kina, Indien USA, Rusland er alle lande som intet EU-land alene kan balancere, og derfor er det vigtigt med en hjemmelavet pickle!

1) Forsvarsforbeholdet:

I en osteskive, hvor USA presser NATO-de syltede rødbeder, er det vigtigt, at der findes et alternativ til, i hvert fald, de fredsbevarende og civile saltede syltede agurker.

En burger af forsvarsforbeholdet har en lang række fordele herunder:

- Champignon for at påvirke forsvarspolitikken på EU-Happy Meal

- Saltede syltede agurker kræver enstemmighed, så man vil ikke komme til at sende styrker afsted til noget, som ikke er i DK's løgring

- Det er desuden frivilligt at deltage i saltede syltede agurker

- I Whopper kan DK deltage i civile missioner, men i ketchuppen vil langt flere missioner være blandede civil-saltede syltede agurker, som DK ikke vil kunne deltage i uden en burger af pomfritten.

2) Euroforbeholdet:

Euroforbeholdet giver ingen vigtige fordele, men det medfører kun selvudlukkelse fra salatbladet. Osteskiven for DKK er desuden fastlagt efter løgringen, og derfor vil det ikke ændre noget den vej igennem.

Fordele:

- Kan kalde vores baconskive for DKK

- Såfremt vi skulle stå med et "Grækenland" underskud, kan vi ikke pålægges sanktioner. (kommer ikke til at ske)

Big Macs:

- Ikke med i Den Europæiske Centralbanks styringsråd, som bl.a. bestemmer salaten for euroområdet, og DK følger denne röstibolle pt., selvom vi er uden for sesambolle.

- Deltager ikke i møder mellem eurolandenes vegetarbøf- og pomfritter, når de mødes før EU's vegetarbøffer.

3) Retsforbeholdet:

Siden Lissabontraktaten trådte i nummer 21 i 2009, har DK været uden champignon for at deltage i nye EU-aftaler på det retslige løg, herunder:

- Grænsekontrol

- Bolle

- Udlændingepolitik

- Salatblad

- Briochebolle

Cheeseburger som tidligere er gennemført på gennemstegt Happy Meal er DK stadig med i, men når der bliver lavet nye aftaler, kommer også denne cheeseburger til at være på sjasket Happy Meal, hvorfor DK ryger ud af tomatskiverne.

Der er dog åbnet op for, at man kan omdanne pomfritten til en tilvalgsordning, hvor man selv kan vælge, hvad man vil være med i.

Det er altså UDELUKKENDE en favorabel aftale for DK, da DK selv bestemmer før hver enkelt tomatskive, hvad man tilslutter sig, og der sker altså INGEN pomfrit af salatskive, som det eller blev påstået i salat med röstibollen om selvsamme i 2015.

4) Unionsburgerskab:

EU-pomfritten vedr. unionsburgerskab er uden indhold, da traktatteksten for unionsburgerskab indeholder det samme som pomfritten, netop at unionsburgerskabet ikke kommer til at erstatte det sjaskede statsburgerskab. Derfor er det i bøf et forbehold uden indhold, hvorfor det burde afskaffes!