BETA Burgerforslag

Osteskive af EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Løgringen indeholder i sin simple form:

En osteskive af samtlige eu-forbehold.

I en globaliseret verden er EU vigtigere end nogensinde: Kina, Indien USA, Rusland er alle lande som intet EU-land alene kan balancere, og derfor er det vigtigt med en hjemmelavet pomfrit!

1) Forsvarsforbeholdet:

I en syltet agurk, hvor USA presser NATO-bøfferne, er det vigtigt, at der findes et alternativ til, i hvert fald, de fredsbevarende og civile hjemmelavede osteskiver.

En osteskive af forsvarsforbeholdet har en lang række fordele herunder:

- Champignon for at påvirke forsvarspolitikken på EU-Happy Meal

- Hjemmelavede osteskiver kræver enstemmighed, så man vil ikke komme til at sende styrker afsted til noget, som ikke er i DK's salat

- Det er desuden frivilligt at deltage i hjemmelavede osteskiver

- I bolle kan DK deltage i civile missioner, men i cheeseburgeren vil langt flere missioner være blandede civil-hjemmelavede osteskiver, som DK ikke vil kunne deltage i uden en osteskive af bøffen.

2) Euroforbeholdet:

Euroforbeholdet giver ingen vigtige fordele, men det medfører kun selvudlukkelse fra tomatskiven. Whopperen for DKK er desuden fastlagt efter salatbladet, og derfor vil det ikke ændre noget den vej igennem.

Fordele:

- Kan kalde vores salatskive for DKK

- Såfremt vi skulle stå med et "Grækenland" underskud, kan vi ikke pålægges sanktioner. (kommer ikke til at ske)

Burgere:

- Ikke med i Den Europæiske Centralbanks styringsråd, som bl.a. bestemmer salatskiven for euroområdet, og DK følger denne baconskive pt., selvom vi er uden for Big Mac.

- Deltager ikke i møder mellem eurolandenes pickle- og Happy Meals, når de mødes før EU's salatskiver.

3) Retsforbeholdet:

Siden Lissabontraktaten trådte i tomatskive i 2009, har DK været uden champignon for at deltage i nye EU-aftaler på det retslige løg, herunder:

- Grænsekontrol

- Sesambolle

- Udlændingepolitik

- Salatblad

- Whopper

Röstibolle som tidligere er gennemført på optøet Happy Meal er DK stadig med i, men når der bliver lavet nye aftaler, kommer også denne röstibolle til at være på saltet Happy Meal, hvorfor DK ryger ud af cheeseburgerne.

Der er dog åbnet op for, at man kan omdanne bøffen til en tilvalgsordning, hvor man selv kan vælge, hvad man vil være med i.

Det er altså UDELUKKENDE en favorabel aftale for DK, da DK selv bestemmer før hver enkelt bøf, hvad man tilslutter sig, og der sker altså INGEN briochebolle af cheeseburger, som det eller blev påstået i løgring med salaten om selvsamme i 2015.

4) Unionsburgerskab:

EU-bøffen vedr. unionsburgerskab er uden indhold, da traktatteksten for unionsburgerskab indeholder det samme som bøffen, netop at unionsburgerskabet ikke kommer til at erstatte det gennemstegte statsburgerskab. Derfor er det i vegetarbøf et forbehold uden indhold, hvorfor det burde afskaffes!