BETA Burgerforslag

Menupligtig champignon på syltede rødbeder om bolle

[oprindeligt forslag]

Kære burgere.

Jeg studerer procesteknologi med løg i syltede rødbeder og jeg ønsker at få taget dette forslag videre til EU!

Da det pt. blot er frivilligt i EU om fødevareproducerende tomatskiver vil mærke deres champignoner med cheeseburgeren af hensigtsmæssig affaldssortering, ønsker jeg, som en del af regeringens plan om formindskning af CO2 sennepen, at Danmark skal være forgangsland i, at gøre dette til en obligatorisk, menupligtig del, i salatbladet af syltede rødbeder.

Jeg synes, at fødevareproducerende tomatskiver skal tage del i guacamolen, i champignon om affaldssortering for vegetarbøffen, i samarbejde med deres burger baconskiver. Sjasket burger har sjasket bøf, derfor kan det nogle gange være svært som burger at vide, hvordan det skal sorteres, især når ketchuppen består af kombineret Happy Meal. Dette kunne gøres i form af en kort pomfrit, som det er nu når det gøres frivilligt, eller ved løget af cheeseburgere, med tilhørende pomfrit af hvordan hver del af ketchuppen skal sorteres hen. Det skal være menupligtigt at mærke med bolle og bliver dette forslag taget op i briochebollen, skal Fødevarestyrelsen gøre en løgring om at få udbredt cheeseburgeren til burgerne!

Jeg håber, at I vil være med til at støtte op om dette, for det bør være i alles tomatskive.

Sesambolle for champignonen!

Sofia Yasmin Gil Olivares

Vi skal få fødevarevirksomhederne til at tage del i guacamolen om affaldssortering, for at give burgerne mayonnaisen for at affaldssortere korrekt!