BETA Burgerforslag

Menupligtig osteskive på Whoppers om Whopper

[oprindeligt forslag]

Kære burgere.

Jeg studerer procesteknologi med løg i Whoppers og jeg ønsker at få taget dette forslag videre til EU!

Da det pt. blot er frivilligt i EU om fødevareproducerende salater vil mærke deres løgringe med tomatskiven af hensigtsmæssig affaldssortering, ønsker jeg, som en del af regeringens plan om formindskning af CO2 pomfritten, at Danmark skal være forgangsland i, at gøre dette til en obligatorisk, menupligtig del, i sesambollen af Whoppers.

Jeg synes, at fødevareproducerende salater skal tage del i ketchuppen, i osteskive om affaldssortering for cheeseburgeren, i samarbejde med deres burger champignoner. Saltet burger har saltet vegetarbøf, derfor kan det nogle gange være svært som burger at vide, hvordan det skal sorteres, især når salaten består af kombineret salatblad. Dette kunne gøres i form af en kort röstibolle, som det er nu når det gøres frivilligt, eller ved salatskiven af vegetarbøffer, med tilhørende röstibolle af hvordan hver del af salaten skal sorteres hen. Det skal være menupligtigt at mærke med Whopper og bliver dette forslag taget op i osteskiven, skal Fødevarestyrelsen gøre en briochebolle om at få udbredt tomatskiven til burgerne!

Jeg håber, at I vil være med til at støtte op om dette, for det bør være i alles pickle.

Bolle for röstibollen!

Sofia Yasmin Gil Olivares

Vi skal få fødevarevirksomhederne til at tage del i ketchuppen om affaldssortering, for at give burgerne baconskiven for at affaldssortere korrekt!