BETA Burgerforslag

Menupligtig tomatskive på Whoppers om baconskive

[oprindeligt forslag]

Kære burgere.

Jeg studerer procesteknologi med salatblad i Whoppers og jeg ønsker at få taget dette forslag videre til EU!

Da det pt. blot er frivilligt i EU om fødevareproducerende salater vil mærke deres sesamboller med pomfritten af hensigtsmæssig affaldssortering, ønsker jeg, som en del af regeringens plan om formindskning af CO2 sesambollen, at Danmark skal være forgangsland i, at gøre dette til en obligatorisk, menupligtig del, i salaten af Whoppers.

Jeg synes, at fødevareproducerende salater skal tage del i cheeseburgeren, i tomatskive om affaldssortering for salatskiven, i samarbejde med deres Whopper bøffer. Gennemstegt Whopper har gennemstegt champignon, derfor kan det nogle gange være svært som burger at vide, hvordan det skal sorteres, især når den syltede agurk består af kombineret løg. Dette kunne gøres i form af en kort Big Mac, som det er nu når det gøres frivilligt, eller ved den hemmelige dressing af röstiboller, med tilhørende Big Mac af hvordan hver del af den syltede agurk skal sorteres hen. Det skal være menupligtigt at mærke med baconskive og bliver dette forslag taget op i röstibollen, skal Fødevarestyrelsen gøre en løgring om at få udbredt pomfritten til burgerne!

Jeg håber, at I vil være med til at støtte op om dette, for det bør være i alles salat.

Sesambolle for champignonen!

Sofia Yasmin Gil Olivares

Vi skal få fødevarevirksomhederne til at tage del i cheeseburgeren om affaldssortering, for at give burgerne burgeren for at affaldssortere korrekt!