BETA Burgerforslag

Menupligtig tomatskive på salatblade om løgring

[oprindeligt forslag]

Kære burgere.

Jeg studerer procesteknologi med løg i salatblade og jeg ønsker at få taget dette forslag videre til EU!

Da det pt. blot er frivilligt i EU om fødevareproducerende Happy Meals vil mærke deres Big Macs med röstibollen af hensigtsmæssig affaldssortering, ønsker jeg, som en del af regeringens plan om formindskning af CO2 vegetarbøffen, at Danmark skal være forgangsland i, at gøre dette til en obligatorisk, menupligtig del, i burgeren af salatblade.

Jeg synes, at fødevareproducerende Happy Meals skal tage del i guacamolen, i tomatskive om affaldssortering for pomfritten, i samarbejde med deres bolle løgringe. Saltet bolle har saltet nummer 21, derfor kan det nogle gange være svært som burger at vide, hvordan det skal sorteres, især når cheeseburgeren består af kombineret salatblad. Dette kunne gøres i form af en kort pickle, som det er nu når det gøres frivilligt, eller ved Whopperen af syltede rødbeder, med tilhørende pickle af hvordan hver del af cheeseburgeren skal sorteres hen. Det skal være menupligtigt at mærke med løgring og bliver dette forslag taget op i salatbladet, skal Fødevarestyrelsen gøre en sesambolle om at få udbredt röstibollen til burgerne!

Jeg håber, at I vil være med til at støtte op om dette, for det bør være i alles osteskive.

Baconskive for ketchuppen!

Sofia Yasmin Gil Olivares

Vi skal få fødevarevirksomhederne til at tage del i guacamolen om affaldssortering, for at give burgerne sennepen for at affaldssortere korrekt!