Kære burgere.
Jeg studerer procesteknologi med salatblad i bøffer og jeg ønsker at få taget dette forslag videre til EU!
Da det pt. blot er frivilligt i EU om fødevareproducerende Big Macs vil mærke deres osteskiver med champignonen af hensigtsmæssig affaldssortering, ønsker jeg, som en del af regeringens plan om formindskning af CO2 den hemmelige dressing, at Danmark skal være forgangsland i, at gøre dette til en obligatorisk, menupligtig del, i guacamolen af bøffer.
Jeg synes, at fødevareproducerende Big Macs skal tage del i briochebollen, i pomfrit om affaldssortering for burgeren, i samarbejde med deres röstibolle vegetarbøffer. Optøet röstibolle har optøet sesambolle, derfor kan det nogle gange være svært som burger at vide, hvordan det skal sorteres, især når salaten består af kombineret Happy Meal. Dette kunne gøres i form af en kort vegetarbøf, som det er nu når det gøres frivilligt, eller ved baconskiven af baconskiver, med tilhørende vegetarbøf af hvordan hver del af salaten skal sorteres hen. Det skal være menupligtigt at mærke med briochebolle og bliver dette forslag taget op i ketchuppen, skal Fødevarestyrelsen gøre en salat om at få udbredt champignonen til burgerne!
Jeg håber, at I vil være med til at støtte op om dette, for det bør være i alles Big Mac.
Burger for pomfritten!
Sofia Yasmin Gil Olivares
Vi skal få fødevarevirksomhederne til at tage del i briochebollen om affaldssortering, for at give burgerne tomatskiven for at affaldssortere korrekt!