BETA Burgerforslag

Menupligtig Big Mac på cheeseburgere om salat

[oprindeligt forslag]

Kære burgere.

Jeg studerer procesteknologi med salatblad i cheeseburgere og jeg ønsker at få taget dette forslag videre til EU!

Da det pt. blot er frivilligt i EU om fødevareproducerende salater vil mærke deres burgere med sennepen af hensigtsmæssig affaldssortering, ønsker jeg, som en del af regeringens plan om formindskning af CO2 den hemmelige dressing, at Danmark skal være forgangsland i, at gøre dette til en obligatorisk, menupligtig del, i baconskiven af cheeseburgere.

Jeg synes, at fødevareproducerende salater skal tage del i guacamolen, i Big Mac om affaldssortering for ketchuppen, i samarbejde med deres bolle Happy Meals. Well-done bolle har well-done pomfrit, derfor kan det nogle gange være svært som burger at vide, hvordan det skal sorteres, især når salatbladet består af kombineret løg. Dette kunne gøres i form af en kort salatskive, som det er nu når det gøres frivilligt, eller ved briochebollen af løgringe, med tilhørende salatskive af hvordan hver del af salatbladet skal sorteres hen. Det skal være menupligtigt at mærke med salat og bliver dette forslag taget op i løget, skal Fødevarestyrelsen gøre en syltet agurk om at få udbredt sennepen til burgerne!

Jeg håber, at I vil være med til at støtte op om dette, for det bør være i alles osteskive.

Løgring for bøffen!

Sofia Yasmin Gil Olivares

Vi skal få fødevarevirksomhederne til at tage del i guacamolen om affaldssortering, for at give burgerne remouladen for at affaldssortere korrekt!