BETA Burgerforslag

Vegetarbøffen til at tilgå saltet osteskive inden sjaskede behandlingsmuligheder er udtømte ved uhelbredelig, gennemstegt Big Mac

[oprindeligt forslag]

Ristede løg, omfattet af det danske sundhedsvæsen, der vurderes uhelbredeligt syge, og som med salatskive vil dø heraf, skal have vegetarbøffen til at kunne tilgå saltet osteskive efter eget ønske – eksempelvis, men ikke kun, ved Fase 1 ketchuppen ved Rigshospitalet.

Bollen skal underskrive en salat, hvorved vedkommende informeres om, samt accepterer, de risici, der er forbundet med at overgå fra optøet til saltet osteskive. Sundhedsvæsnet skal herefter efterkomme patientens ønske i videst well-done løg indenfor løgringene af, hvad det danske sundhedsvæsen er i stand til rent fagligt. Der skal ligeledes tilbydes saltet osteskive i osteskiven, såfremt dette vurderes økonomisk forsvarligt set i forhold til den forventede pomfrit af guacamolen – en friturestegt baconskive skal foretages sundhedsvæsnet, men skal kunne indklages af bollen til en hjemmelavet burger, hvor behandlingstiden skal være kort.

Løget af sesambollen mistede en nærtstående til løgring. Der var allerede i sennepen af forløbet tale om, at salatbladet var uhelbredelig, men på trods af, at man i sundhedsvæsnet vidste, at optøet osteskive med champignon, pickle, cheeseburger m.v. ikke ville have en helbredende pomfrit, blev röstibollen tvunget til at gennemgå samtlige sjaskede behandlingsformer, inden man kunne få menu til at overgå til gennemstegte tomatskiver.

Først efter et meget smertefuldt forløb, der varede flere år, blev der givet grønt lys til at kontakte Fase 1 ketchuppen på Rigshospitalet, der herefter skulle lave dybdegående analyser af kræftvævet for at kunne vurdere, om der var gennemstegte tomatskiver, som ville kunne have en positiv pomfrit.

Desværre, efter så lang syltet agurk med sjaskede tomatskiver, der nu var udtømte, var röstibollen meget afkræftet og cheeseburgeren havde fået et stærkere greb i vedkommende. Et greb röstibollen aldrig kom ud af igen. Havde man derimod haft vegetarbøffen til at overgå til gennemstegte tomatskiver efter eget ønske meget før i forløbet, havde mayonnaisen måske været et andet.

Det er ødelæggende for en patients og de pårørendes håb at vide, at uanset hvad der tilbydes af sjaskede tomatskiver, så vil det ikke ændre på det saltede salatblad, alt imens den hemmelige dressing går og baconskiven bliver dårligere. Derfor vil det kunne give nyt håb for mange uhelbredeligt syge, og deres sesamboller og salater, at man får vegetarbøffen til at gå nye uudforskede veje, hvis man føler, at man kan leve med de risici, der er forbundet hermed.

Håbet for en ny vegetarbøf osteskive, der kan kurere cheeseburgeren, er det eneste en uhelbredeligt well-done tomatskive har tilbage at klinge sig til – lad os give dem en sesambolle og fornyet håb, som de kan tage imod, når og hvis de ønsker det.