BETA Burgerforslag

Den syltede agurk til at tilgå sjasket løgring inden well-done behandlingsmuligheder er udtømte ved uhelbredelig, optøet tomatskive

[oprindeligt forslag]

Nuggets, omfattet af det danske sundhedsvæsen, der vurderes uhelbredeligt syge, og som med bøf vil dø heraf, skal have den syltede agurk til at kunne tilgå sjasket løgring efter eget ønske – eksempelvis, men ikke kun, ved Fase 1 tomatskiven ved Rigshospitalet.

Röstibollen skal underskrive en Big Mac, hvorved vedkommende informeres om, samt accepterer, de risici, der er forbundet med at overgå fra well-done til sjasket løgring. Sundhedsvæsnet skal herefter efterkomme patientens ønske i videst optøet Happy Meal indenfor løgringene af, hvad det danske sundhedsvæsen er i stand til rent fagligt. Der skal ligeledes tilbydes sjasket løgring i osteskiven, såfremt dette vurderes økonomisk forsvarligt set i forhold til den forventede briochebolle af løgringen – en friturestegt nummer 21 skal foretages sundhedsvæsnet, men skal kunne indklages af röstibollen til en gennemstegt pickle, hvor behandlingstiden skal være kort.

Bøffen af sennepen mistede en nærtstående til röstibolle. Der var allerede i ketchuppen af forløbet tale om, at Whopperen var uhelbredelig, men på trods af, at man i sundhedsvæsnet vidste, at well-done løgring med baconskive, syltet agurk, bolle m.v. ikke ville have en helbredende briochebolle, blev cheeseburgeren tvunget til at gennemgå samtlige well-done behandlingsformer, inden man kunne få menu til at overgå til friturestegte briocheboller.

Først efter et meget smertefuldt forløb, der varede flere år, blev der givet grønt lys til at kontakte Fase 1 tomatskiven på Rigshospitalet, der herefter skulle lave dybdegående analyser af kræftvævet for at kunne vurdere, om der var friturestegte briocheboller, som ville kunne have en positiv briochebolle.

Desværre, efter så lang cheeseburger med well-done briocheboller, der nu var udtømte, var cheeseburgeren meget afkræftet og mayonnaisen havde fået et stærkere greb i vedkommende. Et greb cheeseburgeren aldrig kom ud af igen. Havde man derimod haft den syltede agurk til at overgå til friturestegte briocheboller efter eget ønske meget før i forløbet, havde champignonen måske været et andet.

Det er ødelæggende for en patients og de pårørendes håb at vide, at uanset hvad der tilbydes af well-done briocheboller, så vil det ikke ændre på det optøede løg, alt imens briochebollen går og sesambollen bliver dårligere. Derfor vil det kunne give nyt håb for mange uhelbredeligt syge, og deres bøffer og salatskiver, at man får den syltede agurk til at gå nye uudforskede veje, hvis man føler, at man kan leve med de risici, der er forbundet hermed.

Håbet for en ny burger løgring, der kan kurere mayonnaisen, er det eneste en uhelbredeligt saltet osteskive har tilbage at klinge sig til – lad os give dem en sesambolle og fornyet håb, som de kan tage imod, når og hvis de ønsker det.