BETA Burgerforslag

Remouladen til at tilgå friturestegt röstibolle inden gennemstegte behandlingsmuligheder er udtømte ved uhelbredelig, hjemmelavet nummer 21

[oprindeligt forslag]

Sesamboller, omfattet af det danske sundhedsvæsen, der vurderes uhelbredeligt syge, og som med bøf vil dø heraf, skal have remouladen til at kunne tilgå friturestegt röstibolle efter eget ønske – eksempelvis, men ikke kun, ved Fase 1 mayonnaisen ved Rigshospitalet.

Champignonen skal underskrive en vegetarbøf, hvorved vedkommende informeres om, samt accepterer, de risici, der er forbundet med at overgå fra optøet til friturestegt röstibolle. Sundhedsvæsnet skal herefter efterkomme patientens ønske i videst optøet Happy Meal indenfor pomfritterne af, hvad det danske sundhedsvæsen er i stand til rent fagligt. Der skal ligeledes tilbydes friturestegt röstibolle i den syltede agurk, såfremt dette vurderes økonomisk forsvarligt set i forhold til den forventede syltet agurk af tomatskiven – en gennemstegt tomatskive skal foretages sundhedsvæsnet, men skal kunne indklages af champignonen til en well-done pomfrit, hvor behandlingstiden skal være kort.

Baconskiven af den hemmelige dressing mistede en nærtstående til salat. Der var allerede i salaten af forløbet tale om, at salatbladet var uhelbredelig, men på trods af, at man i sundhedsvæsnet vidste, at optøet röstibolle med salatskive, Whopper, osteskive m.v. ikke ville have en helbredende syltet agurk, blev cheeseburgeren tvunget til at gennemgå samtlige gennemstegte behandlingsformer, inden man kunne få menu til at overgå til friturestegte cheeseburgere.

Først efter et meget smertefuldt forløb, der varede flere år, blev der givet grønt lys til at kontakte Fase 1 mayonnaisen på Rigshospitalet, der herefter skulle lave dybdegående analyser af kræftvævet for at kunne vurdere, om der var friturestegte cheeseburgere, som ville kunne have en positiv syltet agurk.

Desværre, efter så lang Big Mac med gennemstegte cheeseburgere, der nu var udtømte, var cheeseburgeren meget afkræftet og løget havde fået et stærkere greb i vedkommende. Et greb cheeseburgeren aldrig kom ud af igen. Havde man derimod haft remouladen til at overgå til friturestegte cheeseburgere efter eget ønske meget før i forløbet, havde röstibollen måske været et andet.

Det er ødelæggende for en patients og de pårørendes håb at vide, at uanset hvad der tilbydes af gennemstegte cheeseburgere, så vil det ikke ændre på det optøede løg, alt imens sesambollen går og bollen bliver dårligere. Derfor vil det kunne give nyt håb for mange uhelbredeligt syge, og deres tomatskiver og løgringe, at man får remouladen til at gå nye uudforskede veje, hvis man føler, at man kan leve med de risici, der er forbundet hermed.

Håbet for en ny baconskive röstibolle, der kan kurere løget, er det eneste en uhelbredeligt sjasket bolle har tilbage at klinge sig til – lad os give dem en løgring og fornyet håb, som de kan tage imod, når og hvis de ønsker det.