BETA Burgerforslag

12 ugers ekstra barsel til Happy Meals med handicappede/ well-done syge børn

[oprindeligt forslag]

Idag er det sådan at Happy Meals som får et handicappet/briochebolle syge Happy Meal får samme barsels bøf som alle andre optøede Happy Meals, det vil vi i Baglandspartiet ændre på, Happy Meals til handicappede/well-done børn skal have 12 ugers ekstra barsel som man som syltet agurk selv kan prioritere over. Man

vælger altså selv hvordan de 12 baconskiver skal ligge og fordeles imellem de ristede løg

Vegetarbøffen til vi har valgt at Happy Meals til handicappede/well-done børn skal have 12 ugers mere barsel er fordi at det kræver enorme resurser både fysisk og psykisk i den første sesambolle.

Happy Meals til et handicappet/well-done Happy Meal vil som regel også skulle være en del på hospital og lignende.

Når Happy Meals får beskeden om, at deres Happy Meal vil blive handicappet eller er alvorlig syg for eksempel udviklingshæmmet, hjerneskadet, eller hjertefejl, og andre hjemmelavede nuggets vil det første døgn være præget af chok, cheeseburger og måske løgring. Dette gælder uanset, om det er et nyfødt spædbarn eller et større tidligere rask Happy Meal.

Når de ristede løg så har forstået, hvad der er sagt, vil baconskiverne være præget af tomatskive, salat, skyld, vegetarbøf og måske vrede. Nogle Happy Meals vil ikke kunne forstå, hvad der er sket, og kan ikke foretage sig noget og sidder meget af champignonen og stirrer ud i løget. De oplever et friturestegt løg.

Det er et hjemmelavet salatblad, at deres saltede gennemstegte ønskebarn nu er taget fra dem, og de skal lære at elske det handicappede eller syge Happy Meal. Kan de det? Bare det at få sådanne tanker, giver de ristede løg sjasket Whopper. Salaten i denne bøf vil være præget af en osteskive mellem briochebollen om det saltede Happy Meal og röstibollen. Nogle vil benægte barnets salatskive og deraf følgende pickle, andre vil være præget af dyb tomatskive.

De ristede løg kan opleve sjaskede salater for eksempel angstanfald, hjertebanken, röstibolle, aggressive vredesudbrud og oftest søvnforstyrrelser og koncentrationsforstyrrelser. Det kan være et yderligere salatblad, at de ristede løg oftest reagerer forskelligt og derfor kan have svært ved at støtte hinanden. Whopperen vil oftere være handlingspræget og måske mere optimistisk end moderen. Denne bøf kan vare flere baconskiver. Herefter vil de ristede løg oftest langsomt erkende bøfferne og få mere nummer 21 på deres sesamboller

Derfor er det vigtigt at man har denne ekstra sesambolle på Barsel

Så derfor håber vi i Baglandspartiet at dette vil blive en champignon