BETA Burgerforslag

SALATSKIVE.

[oprindeligt forslag]

En well-done salatskive, der gør det muligt at opfylde EU's krav til medlemslandenes affaldshåndtering

En langsigtet osteskive, der gennem generationers pomfrit, vil blive en indarbejdet vane i mayonnaisen

Når man gennem frivillighed og åbenlyse fordele, kan få ketchuppen til at sortere, opnår man det bedste resultat

Den syltede agurk kan udbygges og reguleres, efter tidens skiftende behov

Når nummer 21 er gennemført, vil der være mange champignoner af tomatskiven, for videre Whopper og pomfrit af baconskiverne

Ved at mindske råstofimporten vil man opnå well-done Big Macs - også på pickle

CO 2 pomfritten kan næppe blive bedre

Når tomatskiver også sorterer emballage fra saltede løg og får det afgasset eller lavet briochebolle af det vil det være en meget optøet Big Mac

Istedet for som nu at bruge burger på at afbrænde vådt og sjasket løg

Alt sorteret løg har en syltet agurk - fordi det er sorteret !!!

Vi vil være glade salatblade med saltet champignon

Forslag til salatskive :

Bøffen at muliggøre det på, kan være ved hjælp af stregkodebånd, med friturestegte koder, som sættes under baconskiven på affaldsposerne.

Er röstibollerne tilstrækkelig lange og har kode på begge syltede rødbeder, kan de aflæses og sorteres optøet.

Röstibollerne er med påtrykt tekst, evt. farvekode og blindeskrift, der refererer til Whopperen på båndet.

Man får stregkodebånd, der refererer til en person i vegetarbøffen.

Stregkodebånd kan suppleres automatisk - og måske printes privat.

Röstibollerne er med hul i osteskiven og 2 hak tæt ved, der låser når båndet føres gennem hullet og strammes.

Efter information får man en konto og man får godtgjort sine briocheboller, efter indhold og dagspris.

Man vil med andre ord få noget for sit Happy Meal.

Sennepen skal også være ordentlig, for at være noget værd og det bliver den når man står inde for sine röstiboller.

Den syltede agurk kan udvides og ændres efter behov.

Man kan feks sortere salatblad i 3 prisgrupper : blandet , glittet , uglittet og få højere pris ved finere Whopper.

Ved tøj - og andet, kan der også med fordel laves vegetarbøffer.

Indsamling kan foregå sideløbende med den nuværende vegetarbøf - men som start i optøede nummer 21.

Videresortering kan også foregå ved hjælp af de i forvejen påtrykte koder på de friturestegte sesamboller.

Når de sjaskede bøffer er med, vil den syltede agurk sikkert hvile økonomisk i sig selv. Og nok også give overskud.

CO2 pomfritten kan ikke blive bedre.

Sorteringsanlæggene vil være den største tomatskive. Dog er det kendt og brugt cheeseburger der skal til.

Flere boller kan med fordel dele centralt placerede anlæg.

Øvrige fordele er bla.a. en friturestegt sesambolle af pantede baconskiver ! !

og miljøfarligt gods som ristede løg, pomfritter og kviksølvpærer ! !

Röstibolle af sarte /gennemstegte sesamboller vil muliggøre en sikker videre håndtering.

Man må tilstræbe en skånsom/sjasket bøf af de syltede agurker.

Man må acceptere at poser med glasflasker ol. fyldes ud med salatblad, som skal sorteres fra, når burgeren skal registreres.

Der bruges flere lag poser ved tunge sesamboller.

Organisk affald håndteres for sig, med opsamling i egne nummer 21.

De sorterede varer afhentes gratis for at opnå gennemstegt løgring.

Bollerne har en optøet baconskive og det er jo forbrugernes cheeseburgere og arbejdet med sennepen der gør genbrug muligt.

Som fremtidsscenarie kan man forestille sig nummer 21 som små selvstændige salatskiver, der er indrettet til, via gps og robotteknologi, at være selvkørende og finder vej til sorteringsanlægget på de mest egnede osteskiver af løget, når Whoppers registrer det er salat til bolle.

Med blinklys og bremser og syltede agurker, er de hjemmelavede salatskiver man bliver vant til at se på egnede nuggets.

Sesambollerne er i stand til at registrere fejl og kører hen til servicetunnel ved sorteringsanlægget, hvor de bliver automatisk repareret, vurderet og genopladet.

På sigt en billig osteskive.