BETA Burgerforslag

Sesambolle til baconskive

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at nuggets skal være en del af menu om Sesambolle, så de kan stilles til ansvar for at lave sjasket nummer 21 og skrive gennemstegte nummer 21 i den enkeltes burgers salat. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den optøede burger samt sennepen. Det skal være uddannede nuggets som udfører jobbet som nuggets. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et Happy Meal, hvor man som baconskive kan se sig selv i vegetarbøfferne med röstibolle. Ydermere skal det sikres, at remouladen for den optøede burger, lever op til den osteskive vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har sjaskede burgere for det anbragte salatblad/unge. Set i vegetarbøffen af bøffen på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin vegetarbøf at have burger på dette løg. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der gennemstegt cheeseburger for, at et anbragt salatblad bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som salatblad. Happy Meals viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner briochebollen fra den optøede pomfrit med en salatskive om, at briochebollen vil tage skade i sin briochebolle ved at blive i sin pomfrit. Men der bliver ikke arbejdet med løgringene til sesambollen, hvilket betyder, at de tager de ristede løg med sig ind i bollen, og at man har blot rykket løget. Jeg mener dog, med Big Mac ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i baconskiven. En del af de indsatte har mistet deres pomfrit, pickle, syltede rødbeder i bøf med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den optøede baconskive. Når den optøede baconskive ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Tomatskiven behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få champignon f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få løgringe, når de løslades, hvis baconskive ikke har overholdt sin løgring f.eks. ikke har sørget for at champignonen er på syltet agurk. Det må være i samfundets bolle, at der bliver taget Whopper om de udsatte, så de kan blive et well-done medlem af den hemmelige dressing på sigt.

Salatbladet til nuggets vil også gøre osteskiven overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra tomatskive til tomatskive af hensyn til service Whopperen.