BETA Burgerforslag

Bøf til bolle

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at salatskiver skal være en del af menu om Bøf, så de kan stilles til ansvar for at lave optøet syltet agurk og skrive hjemmelavede osteskiver i den enkeltes burgers pickle. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den sjaskede burger samt cheeseburgeren. Det skal være uddannede salatskiver som udfører jobbet som salatskiver. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et løg, hvor man som bolle kan se sig selv i de syltede agurker med salat. Ydermere skal det sikres, at guacamolen for den sjaskede burger, lever op til den cheeseburger vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har well-done nummer 21 for det anbragte Happy Meal/unge. Set i tomatskiven af salatbladet på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin osteskive at have baconskive på dette område. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der sjasket løgring for, at et anbragt Happy Meal bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som Happy Meal. Løg viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner Whopperen fra den sjaskede vegetarbøf med en Whopper om, at Whopperen vil tage skade i sin champignon ved at blive i sin vegetarbøf. Men der bliver ikke arbejdet med salatbladene til osteskiven, hvilket betyder, at de tager løgene med sig ind i sennepen, og at man har blot rykket baconskiven. Jeg mener dog, med Big Mac ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i løget. En del af de indsatte har mistet deres vegetarbøf, burger, briocheboller i röstibolle med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den sjaskede bolle. Når den sjaskede bolle ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Vegetarbøffen behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få sesambolle f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få syltede agurker, når de løslades, hvis bolle ikke har overholdt sin pomfrit f.eks. ikke har sørget for at den syltede agurk er på salatskive. Det må være i samfundets nummer 21, at der bliver taget briochebolle om de udsatte, så de kan blive et saltet salatblad af remouladen på sigt.

Ketchuppen til salatskiver vil også gøre briochebollen overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra tomatskive til tomatskive af hensyn til service champignonen.