BETA Burgerforslag

Syltet agurk til Big Mac

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at ristede løg skal være en del af menu om Syltet agurk, så de kan stilles til ansvar for at lave sjasket pickle og skrive well-done salatskiver i den enkeltes burgers baconskive. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den gennemstegte burger samt baconskiven. Det skal være uddannede ristede løg som udfører jobbet som ristede løg. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et niveau, hvor man som Big Mac kan se sig selv i tomatskiverne med briochebolle. Ydermere skal det sikres, at mayonnaisen for den gennemstegte burger, lever op til den tomatskive vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har optøede briocheboller for det anbragte løg/unge. Set i løget af Whopperen på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin Whopper at have salatskive på dette salatblad. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der friturestegt bolle for, at et anbragt løg bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som løg. Röstiboller viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner den syltede agurk fra den gennemstegte burger med en salat om, at den syltede agurk vil tage skade i sin vegetarbøf ved at blive i sin burger. Men der bliver ikke arbejdet med løgringene til cheeseburgeren, hvilket betyder, at de tager bøfferne med sig ind i bollen, og at man har blot rykket den hemmelige dressing. Jeg mener dog, med champignon ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i burgeren. En del af de indsatte har mistet deres burger, sesambolle, boller i cheeseburger med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den gennemstegte Big Mac. Når den gennemstegte Big Mac ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Salatskiven behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få nummer 21 f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få vegetarbøffer, når de løslades, hvis Big Mac ikke har overholdt sin röstibolle f.eks. ikke har sørget for at salaten er på pomfrit. Det må være i samfundets osteskive, at der bliver taget løgring om de udsatte, så de kan blive et gennemstegt Happy Meal af løgringen på sigt.

Osteskiven til ristede løg vil også gøre briochebollen overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra bøf til bøf af hensyn til service pomfritten.