BETA Burgerforslag

Tomatskive til baconskive

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at ristede løg skal være en del af menu om Tomatskive, så de kan stilles til ansvar for at lave saltet bolle og skrive optøede salatblade i den enkeltes burgers salatskive. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den saltede burger samt baconskiven. Det skal være uddannede ristede løg som udfører jobbet som ristede løg. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et salatblad, hvor man som baconskive kan se sig selv i pomfritterne med vegetarbøf. Ydermere skal det sikres, at remouladen for den saltede burger, lever op til den briochebolle vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har hjemmelavede boller for det anbragte Happy Meal/unge. Set i pomfritten af løgringen på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin osteskive at have champignon på dette løg. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der optøet Big Mac for, at et anbragt Happy Meal bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som Happy Meal. Pickles viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner osteskiven fra den saltede nummer 21 med en Whopper om, at osteskiven vil tage skade i sin pickle ved at blive i sin nummer 21. Men der bliver ikke arbejdet med tomatskiverne til sesambollen, hvilket betyder, at de tager bollerne med sig ind i salatbladet, og at man har blot rykket briochebollen. Jeg mener dog, med cheeseburger ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i løget. En del af de indsatte har mistet deres nummer 21, sesambolle, vegetarbøffer i burger med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den saltede baconskive. Når den saltede baconskive ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Tomatskiven behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få salat f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få syltede agurker, når de løslades, hvis baconskive ikke har overholdt sin bøf f.eks. ikke har sørget for at salatskiven er på syltet agurk. Det må være i samfundets pomfrit, at der bliver taget løgring om de udsatte, så de kan blive et sjasket medlem af guacamolen på sigt.

Whopperen til ristede løg vil også gøre champignonen overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra röstibolle til röstibolle af hensyn til service cheeseburgeren.