BETA Burgerforslag

Bøf til Big Mac

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at osteskiver skal være en del af menu om Bøf, så de kan stilles til ansvar for at lave hjemmelavet salat og skrive friturestegte röstiboller i den enkeltes burgers tomatskive. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den well-done burger samt sesambollen. Det skal være uddannede osteskiver som udfører jobbet som osteskiver. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et niveau, hvor man som Big Mac kan se sig selv i vegetarbøfferne med vegetarbøf. Ydermere skal det sikres, at remouladen for den well-done burger, lever op til den röstibolle vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har saltede boller for det anbragte Happy Meal/unge. Set i cheeseburgeren af bollen på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin syltet agurk at have burger på dette løg. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der sjasket nummer 21 for, at et anbragt Happy Meal bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som Happy Meal. Syltede rødbeder viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner løgringen fra den well-done cheeseburger med en pomfrit om, at løgringen vil tage skade i sin pickle ved at blive i sin cheeseburger. Men der bliver ikke arbejdet med salaterne til vegetarbøffen, hvilket betyder, at de tager salatbladene med sig ind i den hemmelige dressing, og at man har blot rykket osteskiven. Jeg mener dog, med baconskive ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i burgeren. En del af de indsatte har mistet deres cheeseburger, champignon, bøffer i osteskive med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den well-done Big Mac. Når den well-done Big Mac ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Mayonnaisen behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få salatskive f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få salater, når de løslades, hvis Big Mac ikke har overholdt sin sesambolle f.eks. ikke har sørget for at guacamolen er på briochebolle. Det må være i samfundets løgring, at der bliver taget Whopper om de udsatte, så de kan blive et gennemstegt salatblad af sennepen på sigt.

Champignonen til osteskiver vil også gøre Whopperen overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra bolle til bolle af hensyn til service salatbladet.