BETA Burgerforslag

Syltet agurk til briochebolle

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at pickles skal være en del af menu om Syltet agurk, så de kan stilles til ansvar for at lave saltet tomatskive og skrive well-done salatskiver i den enkeltes burgers salat. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den hjemmelavede burger samt osteskiven. Det skal være uddannede pickles som udfører jobbet som pickles. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et niveau, hvor man som briochebolle kan se sig selv i baconskiverne med osteskive. Ydermere skal det sikres, at løgringen for den hjemmelavede burger, lever op til den cheeseburger vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har friturestegte salatblade for det anbragte Happy Meal/unge. Set i bøffen af salaten på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin pomfrit at have nummer 21 på dette løg. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der well-done pickle for, at et anbragt Happy Meal bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som Happy Meal. Sesamboller viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner den hemmelige dressing fra den hjemmelavede röstibolle med en sesambolle om, at den hemmelige dressing vil tage skade i sin champignon ved at blive i sin röstibolle. Men der bliver ikke arbejdet med salaterne til sennepen, hvilket betyder, at de tager salatskiverne med sig ind i guacamolen, og at man har blot rykket bollen. Jeg mener dog, med vegetarbøf ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i mayonnaisen. En del af de indsatte har mistet deres röstibolle, løgring, champignoner i bøf med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den hjemmelavede briochebolle. Når den hjemmelavede briochebolle ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Tomatskiven behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få baconskive f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få ristede løg, når de løslades, hvis briochebolle ikke har overholdt sin Big Mac f.eks. ikke har sørget for at briochebollen er på Whopper. Det må være i samfundets burger, at der bliver taget bolle om de udsatte, så de kan blive et hjemmelavet salatblad af burgeren på sigt.

Salatbladet til pickles vil også gøre ketchuppen overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra salatskive til salatskive af hensyn til service salatskiven.