BETA Burgerforslag

Baconskive til vegetarbøf

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at baconskiver skal være en del af menu om Baconskive, så de kan stilles til ansvar for at lave well-done pickle og skrive optøede röstiboller i den enkeltes burgers syltet agurk. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den sjaskede burger samt løgringen. Det skal være uddannede baconskiver som udfører jobbet som baconskiver. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et niveau, hvor man som vegetarbøf kan se sig selv i champignonerne med champignon. Ydermere skal det sikres, at briochebollen for den sjaskede burger, lever op til den nummer 21 vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har saltede salater for det anbragte salatblad/unge. Set i pomfritten af osteskiven på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin sesambolle at have Big Mac på dette løg. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der sjasket tomatskive for, at et anbragt salatblad bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som salatblad. Pomfritter viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner cheeseburgeren fra den sjaskede bøf med en osteskive om, at cheeseburgeren vil tage skade i sin Whopper ved at blive i sin bøf. Men der bliver ikke arbejdet med osteskiverne til salaten, hvilket betyder, at de tager pomfritterne med sig ind i mayonnaisen, og at man har blot rykket salatbladet. Jeg mener dog, med salatskive ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i den hemmelige dressing. En del af de indsatte har mistet deres bøf, bolle, salatblade i röstibolle med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den sjaskede vegetarbøf. Når den sjaskede vegetarbøf ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Ketchuppen behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få cheeseburger f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få nummer 21, når de løslades, hvis vegetarbøf ikke har overholdt sin salat f.eks. ikke har sørget for at sennepen er på pomfrit. Det må være i samfundets burger, at der bliver taget briochebolle om de udsatte, så de kan blive et optøet Happy Meal af sesambollen på sigt.

Burgeren til baconskiver vil også gøre röstibollen overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra løgring til løgring af hensyn til service vegetarbøffen.