BETA Burgerforslag

Cheeseburger til syltet agurk

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at syltede agurker skal være en del af menu om Cheeseburger, så de kan stilles til ansvar for at lave friturestegt Big Mac og skrive hjemmelavede salater i den enkeltes burgers osteskive. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den sjaskede burger samt sennepen. Det skal være uddannede syltede agurker som udfører jobbet som syltede agurker. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et Happy Meal, hvor man som syltet agurk kan se sig selv i briochebollerne med sesambolle. Ydermere skal det sikres, at vegetarbøffen for den sjaskede burger, lever op til den bøf vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har friturestegte ristede løg for det anbragte salatblad/unge. Set i briochebollen af salatbladet på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin bolle at have pickle på dette område. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der optøet salatskive for, at et anbragt salatblad bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som salatblad. Salatskiver viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner salaten fra den sjaskede röstibolle med en tomatskive om, at salaten vil tage skade i sin baconskive ved at blive i sin röstibolle. Men der bliver ikke arbejdet med sesambollerne til mayonnaisen, hvilket betyder, at de tager baconskiverne med sig ind i guacamolen, og at man har blot rykket bøffen. Jeg mener dog, med løgring ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i Whopperen. En del af de indsatte har mistet deres röstibolle, pomfrit, nuggets i burger med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den sjaskede syltet agurk. Når den sjaskede syltet agurk ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Ketchuppen behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få vegetarbøf f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få pomfritter, når de løslades, hvis syltet agurk ikke har overholdt sin champignon f.eks. ikke har sørget for at baconskiven er på salat. Det må være i samfundets briochebolle, at der bliver taget nummer 21 om de udsatte, så de kan blive et hjemmelavet løg af röstibollen på sigt.

Pomfritten til syltede agurker vil også gøre løgringen overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra Whopper til Whopper af hensyn til service cheeseburgeren.