BETA Burgerforslag

Baconskive til bolle

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at salater skal være en del af menu om Baconskive, så de kan stilles til ansvar for at lave friturestegt sesambolle og skrive hjemmelavede salatskiver i den enkeltes burgers salat. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den optøede burger samt bøffen. Det skal være uddannede salater som udfører jobbet som salater. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et løg, hvor man som bolle kan se sig selv i baconskiverne med løgring. Ydermere skal det sikres, at løgringen for den optøede burger, lever op til den syltet agurk vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har well-done salatblade for det anbragte salatblad/unge. Set i mayonnaisen af ketchuppen på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin bøf at have burger på dette område. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der sjasket cheeseburger for, at et anbragt salatblad bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som salatblad. Happy Meals viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner pomfritten fra den optøede pickle med en vegetarbøf om, at pomfritten vil tage skade i sin nummer 21 ved at blive i sin pickle. Men der bliver ikke arbejdet med løgene til remouladen, hvilket betyder, at de tager de syltede rødbeder med sig ind i tomatskiven, og at man har blot rykket vegetarbøffen. Jeg mener dog, med Big Mac ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i salaten. En del af de indsatte har mistet deres pickle, Whopper, cheeseburgere i osteskive med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den optøede bolle. Når den optøede bolle ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Sennepen behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få briochebolle f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få syltede rødbeder, når de løslades, hvis bolle ikke har overholdt sin pomfrit f.eks. ikke har sørget for at osteskiven er på röstibolle. Det må være i samfundets salatskive, at der bliver taget champignon om de udsatte, så de kan blive et hjemmelavet Happy Meal af sesambollen på sigt.

Den syltede agurk til salater vil også gøre cheeseburgeren overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra tomatskive til tomatskive af hensyn til service briochebollen.