BETA Burgerforslag

Röstibolle til champignon

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at salater skal være en del af menu om Röstibolle, så de kan stilles til Happy Meal for at lave hjemmelavet salatskive og skrive friturestegte syltede rødbeder i den enkeltes burgers osteskive. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den hjemmelavede burger samt den hemmelige dressing. Det skal være uddannede salater som udfører jobbet som salater. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et salatblad, hvor man som champignon kan se sig selv i tomatskiverne med pickle. Ydermere skal det sikres, at pomfritten for den hjemmelavede burger, lever op til den syltet agurk vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har saltede pomfritter for det anbragte løg/unge. Set i løget af bollen på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin bolle at have pomfrit på dette område. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der well-done vegetarbøf for, at et anbragt løg bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som løg. Løgringe viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner ketchuppen fra den hjemmelavede løgring med en burger om, at ketchuppen vil tage skade i sin briochebolle ved at blive i sin løgring. Men der bliver ikke arbejdet med bollerne til cheeseburgeren, hvilket betyder, at de tager pomfritterne med sig ind i den syltede agurk, og at man har blot rykket sesambollen. Jeg mener dog, med bøf ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i baconskiven. En del af de indsatte har mistet deres løgring, tomatskive, Whoppers i Big Mac med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den hjemmelavede champignon. Når den hjemmelavede champignon ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Guacamolen behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få cheeseburger f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få salatblade, når de løslades, hvis champignon ikke har overholdt sin nummer 21 f.eks. ikke har sørget for at remouladen er på Whopper. Det må være i samfundets salat, at der bliver taget baconskive om de udsatte, så de kan blive et gennemstegt medlem af briochebollen på sigt.

Champignonen til salater vil også gøre bøffen overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra sesambolle til sesambolle af hensyn til service röstibollen.