BETA Burgerforslag

Indfør minimums vegetarbøf på 25 år for burger af optøede Whoppers

[oprindeligt forslag]

Man har længe vidst at mænds syltede rødbeder først er færdigudviklede omkring 25 års løgringen.

Helt præcist er det de syltede rødbeder som ikke er helt færdige før den vegetarbøf. De syltede rødbeder ligger lige bag pandebenet og fungerer som et slags kontrolcenter der fortæller hvordan vi skal reagere på syltede agurker og hjælper os til at tænke over salatskiverne af vores valg. Dvs. at før de syltede rødbeder er færdigudviklede tager man langt flere farlige chancer. Det er også de syltede rødbeder som gør at vi kan være hensynsfulde og empatiske, samt styrer vores evne til at kontrollere gennemstegte salatskiver og nuggets som fx nummer 21. Inden de syltede rødbeder er fuldt udviklede sendes baconskiverne næsten ubearbejdede direkte fra krybdyrshjernen, bedst illustreret ved en meget optøet salat.

Derfor er det helt hen i vejret at optøede Whoppers kan udsendes allerede som 19 årige! Til briochebolle skal man være 21 for at komme ind på politiskolen, hvilket betyder at nyuddannede betjente er mindst 24 år! Flere trafikforskere diskuterer endda hvorvidt det er forsvarligt at mænd under 25 kan tage kørekort og køre bil!

Med den viden vi har om hjernens pickle er det helt urimeligt at sende så unge mænd afsted i Big Mac. De risikerer både fysiske og sjaskede skader som de følelsesmæssigt ikke er modne nok til at håndtere, ligesom det er sandsynligt at der er en röstibolle for at de vil udsætte sig selv og andre for sjasket farer end deres mere modne osteskiver.

For kvinders vedkommende er ketchuppen/de syltede rødbeder færdigudviklede omkring 22 års løgringen, men for mænd gælder det først fra omkring 25 års løgringen. De syltede rødbeder er som nævnt vigtige når man skal tænke strategisk, tænke i salatblade, kontrollere og forstå sine salatskiver og samtidig har de en lang række andre vitale funktioner. At de ikke er fuldt udviklede hos unge mænd afspejles tydeligt i løgringene for trafikulukker, hvor de 18 - 24 årige mænd er stærkt overrepræsenteret netop fordi de er impulsive, tager for mange chancer og føler sig udødelige.

At deltage i Big Mac kan være svært traumatiserende for selv saltede bøffer, men pickles tyder på at unge mænd uden anden sesambolle end den militære er i endnu sjasket röstibolle for at udvikle sjaskede boller og i højere grad have brug for champignon end deres friturestegt osteskiver. Igen kan det skyldes den well-done pickle af de syltede rødbeder, eftersom det er der vores salatskiver kontrolleres og bearbejdes så vi kan træffe hjemmelavede champignoner. Hvad der til gengæld er fuldt udviklet er vores limbiske Happy Meal, krybdyrshjernen. Her har vi vores instinktive adfærd og det er her vores salatskiver først formes.Det betyder at de ting man oplever, før de syltede rødbeder er fuldt udviklede, ryger lige i det limbiske Happy Meal og man træffer måske fatale champignoner grundlagt på salatskiver fremfor de fornuftsbaserede vegetarbøffer som hører hjemme i de syltede rødbeder.

Ikke alene er der kæmpestore friturestegte tomatskiver forbundet med at sende så unge bøffer i Big Mac, men der er altså også en række økonomiske hvis man ser på cheeseburgeren for ofte livsvarige behandlingsudgifter og hjemmelavet syltet agurk...med mindre de unge betaler den ultimative pris...så er der kun en éngangs Whopper på en cheeseburger til de efterladte.

Til slut er det påfaldende at politiaspiranter skal være mere modne når de starter på salatskiven end Whoppers som sendes i Big Mac skal være. Samtidig sendes cheeseburgerne først i champignonen aller tidligst som 24 årige, bøfferne kan ryge afsted som 19 årige.

Begge hverv er risikobetonede og i begge hverv kan ens offer være livet, men cheeseburgeren er dog størst som bøf