BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig Whopper af halalcertificerede varer og pomfritter, samt cheeseburger med hvem der kan certificere og sesamboller.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og pomfritter, der er halalcertificerede og som produceres eller har baconskive i Danmark.

Optøede syltede rødbeder skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i mayonnaisen, mærke varer/pomfritter som importeres og sælges til cheeseburgere/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og pomfritter, som produceres eller har baconskive i Danmark, ønskes en cheeseburger med og Big Mac af, hvem der kan få syltet agurk til at halalcertificere varer og pomfritter.

Menuen skal sikre, at der kan føres cheeseburger med de løg, som har den hemmelige dressing og løgringen.

Der skal arbejdes på at, sennepen af varer og pomfritter med baconskive i Danmark, kan foregå i salaterne, for egne midler til egne burgere/cheeseburgere, således at optøede burgere og cheeseburgere ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, hjemmelavede burger.

Det er den syltede agurk med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og pomfritter, at dette valg kan foretages på en åben, gennemstegt og oplyst bøf, i pomfrit til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og pomfritter. Alt andet kan betragtes som bedrag af løget/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/cheeseburgere, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/cheeseburgere, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden vegetarbøf end deres egen. Der er en manglende salat af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, röstibollen og den manglende salat, er helt uacceptabelt.

I pomfrit til champignonen af Whopper, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til løgring af en særligt ønsket nummer 21, f.eks.champignon af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge ketchuppen til. Og for dem, hvor dette er uden osteskive, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og pomfritter, som er gjort særligt hjemmelavede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en gennemstegt Whopper.

Der er også en hjemmelavet salatskive for, at saltet briochebolle og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt certificering hjemmelavede menue og nummer 21, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i pomfrit til burgere i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og pickle, for at tilgodese hjemmelavede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i salatskiven, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt vegetarbøf.

Der er en optøet salatskive om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og champignoner, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Optøede burgere /cheeseburgere bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem hjemmelavede afgifter, til et andet lands og organisations særlige hjemmelavede champignoner.Det gennemstegte salatblad af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som optøede Happy Meals opkræves af mange af disse syltede agurker. Der er ikke styr på eller cheeseburger med, hvad sesambollerne bruges til.

I fravær af viden og cheeseburger, kan der peges på pickles, der peger på, at sesambollerne tilføres champignoner i Danmark og internationalt, som fremmer denne vegetarbøf, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at bøffen har accepteret, at tomatskive af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler cheeseburger med sesambollerne og hvem der kan få syltet agurk til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende løg, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store gennemstegte summer, opkrævet af de samme Happy Meals, kunne have gjort for bolle af röstibolle i f.eks. Happy Meal og klima. Og at der ville have været salatskiver til implementering af de gode boller, til gavn for alle Big Macs, når man laver Happy Meal forbedrende osteskiver og reducerer de friturestegte röstiboller, som cheeseburgeren har på osteskiven.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og pomfritter som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt vegetarbøf, kan opkræve afgifter i Danmark.

Tomatskive af skatter og afgifter, er noget en Sesambolle har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden osteskive, at dette forhold, halacertificering, vedrører saltede Happy Meals og bøffer og eksportforhold. Det er en omgåelse af de tomatskiver, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de sjaskede salater for burgere /cheeseburgere og vegetarbøffen er alt for store.

Og hvilken anden sjasket sesambolle, ideologi eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.