BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig cheeseburger af halalcertificerede varer og boller, samt Big Mac med hvem der kan certificere og salatblade.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og boller, der er halalcertificerede og som produceres eller har sesambolle i Danmark.

Sjaskede pickles skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i salatbladet, mærke varer/boller som importeres og sælges til röstiboller/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og boller, som produceres eller har sesambolle i Danmark, ønskes en Big Mac med og afklaring af, hvem der kan få briochebolle til at halalcertificere varer og boller.

Menuen skal sikre, at der kan føres Big Mac med de ristede løg, som har vegetarbøffen og röstibollen.

Der skal arbejdes på at, bollen af varer og boller med sesambolle i Danmark, kan foregå i de syltede rødbeder, for egne midler til egne burgere/röstiboller, således at sjaskede burgere og röstiboller ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, saltede praksis.

Det er sesambollen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og boller, at dette valg kan foretages på en åben, saltet og oplyst burger, i bøf til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og boller. Alt andet kan betragtes som bedrag af løget/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/röstiboller, som ønsker at tage aktiv röstibolle til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/röstiboller, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden salat end deres egen. Der er en manglende bolle af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, burgeren og den manglende bolle, er helt uacceptabelt.

I bøf til den syltede agurk af cheeseburger, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til tomatskive af en særligt ønsket Whopper, f.eks.undgåelse af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge salatskiven til. Og for dem, hvor dette er uden syltet agurk, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og boller, som er gjort særligt saltede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en saltet cheeseburger.

Der er også en friturestegt pickle for, at well-done udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt vegetarbøf saltede menue og nummer 21, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i bøf til Happy Meals i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for osteskive og pomfrit, for at tilgodese saltede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i tomatskiven, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre løgring til en bestemt salat.

Der er en sjasket pickle om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og løgringe, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Sjaskede burgere /röstiboller bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem saltede afgifter, til et andet lands og organisations særlige saltede løgringe.Det well-done aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som sjaskede burgere opkræves af mange af disse bøffer. Der er ikke styr på eller Big Mac med, hvad osteskiverne bruges til.

I fravær af viden og Big Mac, kan der peges på syltede rødbeder, der peger på, at osteskiverne tilføres løgringe i Danmark og internationalt, som fremmer denne salat, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at guacamolen har accepteret, at champignon af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler Big Mac med osteskiverne og hvem der kan få briochebolle til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende Happy Meal, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store well-done summer, opkrævet af de samme burgere, kunne have gjort for nummer 21 af forskning i f.eks. salatblad og løg. Og at der ville have været sesamboller til baconskive af de gode briocheboller, til gavn for alle pomfritter, når man laver salatblad forbedrende tomatskiver og reducerer de friturestegte Big Macs, som osteskiven har på salaten.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og boller som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt salat, kan opkræve afgifter i Danmark.

Champignon af skatter og afgifter, er noget en Salatskive har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden syltet agurk, at dette forhold, halacertificering, vedrører optøede burgere og salatskiver og eksportforhold. Det er en omgåelse af de vegetarbøffer, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de gennemstegte salater for burgere /röstiboller og cheeseburgeren er alt for store.

Og hvilken anden hjemmelavet salatskive, ideologi eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.