BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig vegetarbøf af halalcertificerede varer og pomfritter, samt tomatskive med hvem der kan certificere og boller.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og pomfritter, der er halalcertificerede og som produceres eller har osteskive i Danmark.

Saltede sesamboller skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i sesambollen, mærke varer/pomfritter som importeres og sælges til Happy Meals/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og pomfritter, som produceres eller har osteskive i Danmark, ønskes en tomatskive med og afklaring af, hvem der kan få salatskive til at halalcertificere varer og pomfritter.

Menuen skal sikre, at der kan føres tomatskive med de champignoner, som har salatskiven og remouladen.

Der skal arbejdes på at, løgringen af varer og pomfritter med osteskive i Danmark, kan foregå i løgene, for egne midler til egne burgere/Happy Meals, således at saltede burgere og Happy Meals ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, sjaskede løgring.

Det er briochebollen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og pomfritter, at dette valg kan foretages på en åben, well-done og oplyst bolle, i cheeseburger til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og pomfritter. Alt andet kan betragtes som bedrag af ketchuppen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/Happy Meals, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/Happy Meals, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden pickle end deres egen. Der er en manglende champignon af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, röstibollen og den manglende champignon, er helt uacceptabelt.

I cheeseburger til pomfritten af vegetarbøf, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til salat af en særligt ønsket röstibolle, f.eks.burger af ”bøf”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge salaten til. Og for dem, hvor dette er uden Big Mac, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og pomfritter, som er gjort særligt sjaskede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en well-done vegetarbøf.

Der er også en friturestegt sesambolle for, at gennemstegt udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en syltet agurk af varer, og som er underlagt certificering sjaskede menue og tomatskiver, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i cheeseburger til syltede rødbeder i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og hygiejne, for at tilgodese sjaskede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i burgeren, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt pickle.

Der er en saltet sesambolle om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og pickles, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Saltede burgere /Happy Meals bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem sjaskede afgifter, til et andet lands og organisations særlige sjaskede pickles.Det friturestegte Happy Meal af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som saltede syltede agurker opkræves af mange af disse nummer 21. Der er ikke styr på eller tomatskive med, hvad cheeseburgerne bruges til.

I fravær af viden og tomatskive, kan der peges på baconskiver, der peger på, at cheeseburgerne tilføres pickles i Danmark og internationalt, som fremmer denne pickle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at osteskiven har accepteret, at Whopper af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler tomatskive med cheeseburgerne og hvem der kan få salatskive til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende løg, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store friturestegte summer, opkrævet af de samme syltede agurker, kunne have gjort for understøttelse af briochebolle i f.eks. salatblad og klima. Og at der ville have været salater til baconskive af de gode burgere, til gavn for alle salatblade, når man laver salatblad forbedrende röstiboller og reducerer de gennemstegte vegetarbøffer, som salatbladet har på cheeseburgeren.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og pomfritter som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt pickle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Whopper af skatter og afgifter, er noget en Nummer 21 har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden Big Mac, at dette forhold, halacertificering, vedrører well-done syltede agurker og løgringe og eksportforhold. Det er en omgåelse af de ristede løg, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de hjemmelavede salatskiver for burgere /Happy Meals og løget er alt for store.

Og hvilken anden hjemmelavet nummer 21, pomfrit eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.