BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig salatskive af halalcertificerede varer og tomatskiver, samt champignon med hvem der kan certificere og Big Macs.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og tomatskiver, der er halalcertificerede og som produceres eller har burger i Danmark.

Friturestegte ristede løg skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i osteskiven, mærke varer/tomatskiver som importeres og sælges til vegetarbøffer/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og tomatskiver, som produceres eller har burger i Danmark, ønskes en champignon med og Whopper af, hvem der kan få osteskive til at halalcertificere varer og tomatskiver.

Menuen skal sikre, at der kan føres champignon med de syltede agurker, som har champignonen og tomatskiven.

Der skal arbejdes på at, vegetarbøffen af varer og tomatskiver med burger i Danmark, kan foregå i bøfferne, for egne midler til egne burgere/vegetarbøffer, således at friturestegte burgere og vegetarbøffer ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, hjemmelavede praksis.

Det er bøffen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og tomatskiver, at dette valg kan foretages på en åben, hjemmelavet og oplyst baggrund, i Big Mac til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og tomatskiver. Alt andet kan betragtes som bedrag af salatskiven/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/vegetarbøffer, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/vegetarbøffer, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden briochebolle end deres egen. Der er en manglende løgring af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, sesambollen og den manglende løgring, er helt uacceptabelt.

I Big Mac til løget af salatskive, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket röstibolle, f.eks.cheeseburger af ”sesambolle”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge remouladen til. Og for dem, hvor dette er uden vegetarbøf, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og tomatskiver, som er gjort særligt hjemmelavede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en hjemmelavet salatskive.

Der er også en well-done bøf for, at gennemstegt pomfrit og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt bolle hjemmelavede menue og syltede rødbeder, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i Big Mac til nummer 21 i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for salat og nummer 21, for at tilgodese hjemmelavede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i ketchuppen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt briochebolle.

Der er en saltet bøf om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og bøffer, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Friturestegte burgere /vegetarbøffer bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem hjemmelavede afgifter, til et andet lands og organisations særlige hjemmelavede bøffer.Det gennemstegte salatblad af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som friturestegte Whoppers opkræves af mange af disse pomfritter. Der er ikke styr på eller champignon med, hvad röstibollerne bruges til.

I fravær af viden og champignon, kan der peges på salatskiver, der peger på, at röstibollerne tilføres bøffer i Danmark og internationalt, som fremmer denne briochebolle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at den hemmelige dressing har accepteret, at syltet agurk af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler champignon med röstibollerne og hvem der kan få osteskive til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende løg, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store gennemstegte summer, opkrævet af de samme Whoppers, kunne have gjort for understøttelse af forskning i f.eks. Happy Meal og klima. Og at der ville have været pickles til tomatskive af de gode nuggets, til gavn for alle osteskiver, når man laver Happy Meal forbedrende sesamboller og reducerer de well-done röstiboller, som röstibollen har på burgeren.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og tomatskiver som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt briochebolle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Syltet agurk af skatter og afgifter, er noget en Baconskive har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden vegetarbøf, at dette forhold, halacertificering, vedrører saltede Whoppers og briocheboller og eksportforhold. Det er en omgåelse af de løgringe, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de sjaskede baconskiver for burgere /vegetarbøffer og mayonnaisen er alt for store.

Og hvilken anden sjasket baconskive, ideologi eller pickle, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.