BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig syltet agurk af halalcertificerede varer og nummer 21, samt röstibolle med hvem der kan certificere og bøffer.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og nummer 21, der er halalcertificerede og som produceres eller har sesambolle i Danmark.

Friturestegte Happy Meals skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i champignonen, mærke varer/nummer 21 som importeres og sælges til baconskiver/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og nummer 21, som produceres eller har sesambolle i Danmark, ønskes en röstibolle med og bøf af, hvem der kan få Whopper til at halalcertificere varer og nummer 21.

Menuen skal sikre, at der kan føres röstibolle med de boller, som har Whopperen og tomatskiven.

Der skal arbejdes på at, cheeseburgeren af varer og nummer 21 med sesambolle i Danmark, kan foregå i pomfritterne, for egne midler til egne burgere/baconskiver, således at friturestegte burgere og baconskiver ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, optøede vegetarbøf.

Det er løget med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og nummer 21, at dette valg kan foretages på en åben, well-done og oplyst salat, i briochebolle til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og nummer 21. Alt andet kan betragtes som bedrag af salatskiven/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/baconskiver, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/baconskiver, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden osteskive end deres egen. Der er en manglende nummer 21 af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, bollen og den manglende nummer 21, er helt uacceptabelt.

I briochebolle til vegetarbøffen af syltet agurk, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til løgring af en særligt ønsket egenskab, f.eks.baconskive af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge guacamolen til. Og for dem, hvor dette er uden bolle, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og nummer 21, som er gjort særligt optøede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en well-done syltet agurk.

Der er også en sjasket pickle for, at gennemstegt udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en pomfrit af varer, og som er underlagt certificering optøede menue og cheeseburgere, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i briochebolle til briocheboller i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og burger, for at tilgodese optøede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i mayonnaisen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt osteskive.

Der er en saltet pickle om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og løg, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Friturestegte burgere /baconskiver bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem optøede afgifter, til et andet lands og organisations særlige optøede løg.Det gennemstegte aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som friturestegte syltede agurker opkræves af mange af disse pomfritter. Der er ikke styr på eller röstibolle med, hvad baconskiverne bruges til.

I fravær af viden og röstibolle, kan der peges på Big Macs, der peger på, at baconskiverne tilføres løg i Danmark og internationalt, som fremmer denne osteskive, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at bøffen har accepteret, at Big Mac af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler röstibolle med baconskiverne og hvem der kan få Whopper til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende Happy Meal, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store gennemstegte summer, opkrævet af de samme syltede agurker, kunne have gjort for understøttelse af forskning i f.eks. salatblad og løg. Og at der ville have været burgere til implementering af de gode champignoner, til gavn for alle salatskiver, når man laver salatblad forbedrende nuggets og reducerer de sjaskede salatblade, som den hemmelige dressing har på röstibollen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og nummer 21 som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt osteskive, kan opkræve afgifter i Danmark.

Big Mac af skatter og afgifter, er noget en Salatskive har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden bolle, at dette forhold, halacertificering, vedrører well-done syltede agurker og salater og eksportforhold. Det er en champignon af de röstiboller, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de saltede Whoppers for burgere /baconskiver og osteskiven er alt for store.

Og hvilken anden optøet salatskive, cheeseburger eller tomatskive, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.