BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig bøf af halalcertificerede varer og boller, samt pickle med hvem der kan certificere og burgere.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og boller, der er halalcertificerede og som produceres eller har Big Mac i Danmark.

Optøede cheeseburgere skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i sennepen, mærke varer/boller som importeres og sælges til syltede rødbeder/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og boller, som produceres eller har Big Mac i Danmark, ønskes en pickle med og afklaring af, hvem der kan få champignon til at halalcertificere varer og boller.

Menuen skal sikre, at der kan føres pickle med de nummer 21, som har bøffen og Whopperen.

Der skal arbejdes på at, osteskiven af varer og boller med Big Mac i Danmark, kan foregå i de syltede agurker, for egne midler til egne burgere/syltede rødbeder, således at optøede burgere og syltede rødbeder ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, gennemstegte praksis.

Det er röstibollen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og boller, at dette valg kan foretages på en åben, well-done og oplyst sesambolle, i salat til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og boller. Alt andet kan betragtes som bedrag af vegetarbøffen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/syltede rødbeder, som ønsker at tage aktiv bolle til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/syltede rødbeder, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden röstibolle end deres egen. Der er en manglende pomfrit af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, løgringen og den manglende pomfrit, er helt uacceptabelt.

I salat til den hemmelige dressing af bøf, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket baconskive, f.eks.salatskive af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge briochebollen til. Og for dem, hvor dette er uden Whopper, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og boller, som er gjort særligt gennemstegte, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en well-done bøf.

Der er også en friturestegt cheeseburger for, at saltet udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en briochebolle af varer, og som er underlagt osteskive gennemstegte menue og osteskiver, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i salat til Big Macs i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for burger og hygiejne, for at tilgodese gennemstegte hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i salatskiven, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt röstibolle.

Der er en hjemmelavet cheeseburger om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og nuggets, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Optøede burgere /syltede rødbeder bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem gennemstegte afgifter, til et andet lands og organisations særlige gennemstegte nuggets.Det well-done aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som optøede salater opkræves af mange af disse champignoner. Der er ikke styr på eller pickle med, hvad de ristede løg bruges til.

I fravær af viden og pickle, kan der peges på salatskiver, der peger på, at de ristede løg tilføres nuggets i Danmark og internationalt, som fremmer denne röstibolle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at cheeseburgeren har accepteret, at løgring af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler pickle med de ristede løg og hvem der kan få champignon til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende Happy Meal, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store well-done summer, opkrævet af de samme salater, kunne have gjort for understøttelse af tomatskive i f.eks. salatblad og løg. Og at der ville have været salatblade til implementering af de gode sesamboller, til gavn for alle pickles, når man laver salatblad forbedrende tomatskiver og reducerer de friturestegte Whoppers, som den syltede agurk har på baconskiven.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og boller som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt röstibolle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Løgring af skatter og afgifter, er noget en Syltet agurk har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden Whopper, at dette forhold, halacertificering, vedrører hjemmelavede salater og syltede agurker og eksportforhold. Det er en omgåelse af de pomfritter, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de sjaskede vegetarbøffer for burgere /syltede rødbeder og bollen er alt for store.

Og hvilken anden optøet syltet agurk, nummer 21 eller vegetarbøf, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.