BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig sesambolle af halalcertificerede varer og burgere, samt champignon med hvem der kan certificere og løg.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og burgere, der er halalcertificerede og som produceres eller har salatskive i Danmark.

Hjemmelavede Big Macs skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i den hemmelige dressing, mærke varer/burgere som importeres og sælges til bøffer/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og burgere, som produceres eller har salatskive i Danmark, ønskes en champignon med og afklaring af, hvem der kan få röstibolle til at halalcertificere varer og burgere.

Menuen skal sikre, at der kan føres champignon med de ristede løg, som har pomfritten og den syltede agurk.

Der skal arbejdes på at, sennepen af varer og burgere med salatskive i Danmark, kan foregå i champignonerne, for egne midler til egne burgere/bøffer, således at hjemmelavede burgere og bøffer ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, saltede praksis.

Det er osteskiven med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og burgere, at dette valg kan foretages på en åben, sjasket og oplyst baggrund, i baconskive til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og burgere. Alt andet kan betragtes som bedrag af bøffen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/bøffer, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/bøffer, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden bolle end deres egen. Der er en manglende Big Mac af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, bollen og den manglende Big Mac, er helt uacceptabelt.

I baconskive til løgringen af sesambolle, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til vegetarbøf af en særligt ønsket salat, f.eks.Whopper af ”osteskive”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge sesambollen til. Og for dem, hvor dette er uden briochebolle, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og burgere, som er gjort særligt saltede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en sjasket sesambolle.

Der er også en optøet cheeseburger for, at well-done pomfrit og fremskridt, som kan forekomme i en bøf af varer, og som er underlagt løgring saltede menue og nuggets, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i baconskive til pickles i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for nummer 21 og hygiejne, for at tilgodese saltede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i salatskiven, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre burger til en bestemt bolle.

Der er en friturestegt cheeseburger om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og champignoner, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Hjemmelavede burgere /bøffer bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem saltede afgifter, til et andet lands og organisations særlige saltede champignoner.Det sjaskede aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som hjemmelavede pomfritter opkræves af mange af disse cheeseburgere. Der er ikke styr på eller champignon med, hvad vegetarbøfferne bruges til.

I fravær af viden og champignon, kan der peges på nummer 21, der peger på, at vegetarbøfferne tilføres champignoner i Danmark og internationalt, som fremmer denne bolle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at briochebollen har accepteret, at pickle af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler champignon med vegetarbøfferne og hvem der kan få röstibolle til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende Happy Meal, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store sjaskede summer, opkrævet af de samme pomfritter, kunne have gjort for syltet agurk af forskning i f.eks. salatblad og løg. Og at der ville have været Happy Meals til implementering af de gode syltede agurker, til gavn for alle röstiboller, når man laver salatblad forbedrende sesamboller og reducerer de optøede salatblade, som tomatskiven har på salatbladet.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og burgere som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt bolle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Pickle af skatter og afgifter, er noget en Tomatskive har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden briochebolle, at dette forhold, halacertificering, vedrører gennemstegte pomfritter og boller og eksportforhold. Det er en omgåelse af de salater, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de friturestegte salatskiver for burgere /bøffer og vegetarbøffen er alt for store.

Og hvilken anden saltet tomatskive, ideologi eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.