BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig bolle af halalcertificerede varer og løg, samt röstibolle med hvem der kan certificere og röstiboller.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og løg, der er halalcertificerede og som produceres eller har Whopper i Danmark.

Saltede syltede rødbeder skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i sennepen, mærke varer/løg som importeres og sælges til pomfritter/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og løg, som produceres eller har Whopper i Danmark, ønskes en röstibolle med og afklaring af, hvem der kan få vegetarbøf til at halalcertificere varer og løg.

Menuen skal sikre, at der kan føres röstibolle med de ristede løg, som har den syltede agurk og salatskiven.

Der skal arbejdes på at, sesambollen af varer og løg med Whopper i Danmark, kan foregå i pomfritterne, for egne midler til egne burgere/pomfritter, således at saltede burgere og pomfritter ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, friturestegte praksis.

Det er salatbladet med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og løg, at dette valg kan foretages på en åben, well-done og oplyst baggrund, i løgring til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og løg. Alt andet kan betragtes som bedrag af ketchuppen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/pomfritter, som ønsker at tage aktiv nummer 21 til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/pomfritter, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden burger end deres egen. Der er en manglende pickle af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, röstibollen og den manglende pickle, er helt uacceptabelt.

I løgring til champignonen af bolle, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til pomfrit af en særligt ønsket bøf, f.eks.undgåelse af ”sesambolle”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge Whopperen til. Og for dem, hvor dette er uden osteskive, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og løg, som er gjort særligt friturestegte, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en well-done bolle.

Der er også en friturestegt syltet agurk for, at optøet udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt certificering friturestegte menue og Happy Meals, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i løgring til løgringe i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og salat, for at tilgodese friturestegte hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i salaten, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre champignon til en bestemt burger.

Der er en hjemmelavet syltet agurk om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og baconskiver, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Saltede burgere /pomfritter bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem friturestegte afgifter, til et andet lands og organisations særlige friturestegte baconskiver.Det optøede aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som saltede briocheboller opkræves af mange af disse tomatskiver. Der er ikke styr på eller röstibolle med, hvad salatskiverne bruges til.

I fravær af viden og röstibolle, kan der peges på champignoner, der peger på, at salatskiverne tilføres baconskiver i Danmark og internationalt, som fremmer denne burger, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at den hemmelige dressing har accepteret, at salatskive af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler röstibolle med salatskiverne og hvem der kan få vegetarbøf til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende løg, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store optøede summer, opkrævet af de samme briocheboller, kunne have gjort for baconskive af briochebolle i f.eks. salatblad og Happy Meal. Og at der ville have været salatblade til tomatskive af de gode cheeseburgere, til gavn for alle vegetarbøffer, når man laver salatblad forbedrende Big Macs og reducerer de hjemmelavede salater, som briochebollen har på burgeren.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og løg som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt burger, kan opkræve afgifter i Danmark.

Salatskive af skatter og afgifter, er noget en Big Mac har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden osteskive, at dette forhold, halacertificering, vedrører gennemstegte briocheboller og osteskiver og eksportforhold. Det er en omgåelse af de burgere, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de sjaskede Whoppers for burgere /pomfritter og guacamolen er alt for store.

Og hvilken anden sjasket Big Mac, ideologi eller cheeseburger, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.