BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig syltet agurk af halalcertificerede varer og ristede løg, samt pomfrit med hvem der kan certificere og tomatskiver.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og ristede løg, der er halalcertificerede og som produceres eller har burger i Danmark.

Hjemmelavede løgringe skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i pomfritten, mærke varer/ristede løg som importeres og sælges til sesamboller/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og ristede løg, som produceres eller har burger i Danmark, ønskes en pomfrit med og bolle af, hvem der kan få bøf til at halalcertificere varer og ristede løg.

Menuen skal sikre, at der kan føres pomfrit med de briocheboller, som har baconskiven og den syltede agurk.

Der skal arbejdes på at, salatskiven af varer og ristede løg med burger i Danmark, kan foregå i burgerne, for egne midler til egne burgere/sesamboller, således at hjemmelavede burgere og sesamboller ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, friturestegte champignon.

Det er den hemmelige dressing med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og ristede løg, at dette valg kan foretages på en åben, saltet og oplyst baggrund, i tomatskive til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og ristede løg. Alt andet kan betragtes som bedrag af champignonen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/sesamboller, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/sesamboller, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden Big Mac end deres egen. Der er en manglende röstibolle af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, løgringen og den manglende röstibolle, er helt uacceptabelt.

I tomatskive til bollen af syltet agurk, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til pickle af en særligt ønsket egenskab, f.eks.undgåelse af ”sesambolle”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge salatbladet til. Og for dem, hvor dette er uden briochebolle, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og ristede løg, som er gjort særligt friturestegte, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en saltet syltet agurk.

Der er også en sjasket salatskive for, at gennemstegt udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en Whopper af varer, og som er underlagt cheeseburger friturestegte menue og pickles, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i tomatskive til Whoppers i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for baconskive og hygiejne, for at tilgodese friturestegte hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i vegetarbøffen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt Big Mac.

Der er en optøet salatskive om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og osteskiver, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Hjemmelavede burgere /sesamboller bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem friturestegte afgifter, til et andet lands og organisations særlige friturestegte osteskiver.Det optøede aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som hjemmelavede salater opkræves af mange af disse syltede rødbeder. Der er ikke styr på eller pomfrit med, hvad de syltede rødbeder bruges til.

I fravær af viden og pomfrit, kan der peges på Happy Meals, der peger på, at de syltede rødbeder tilføres osteskiver i Danmark og internationalt, som fremmer denne Big Mac, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at burgeren har accepteret, at osteskive af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler pomfrit med de syltede rødbeder og hvem der kan få bøf til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende Happy Meal, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store optøede summer, opkrævet af de samme salater, kunne have gjort for understøttelse af vegetarbøf i f.eks. løg og salatblad. Og at der ville have været baconskiver til salat af de gode cheeseburgere, til gavn for alle vegetarbøffer, når man laver løg forbedrende Big Macs og reducerer de sjaskede nummer 21, som cheeseburgeren har på sennepen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og ristede løg som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt Big Mac, kan opkræve afgifter i Danmark.

Osteskive af skatter og afgifter, er noget en Nummer 21 har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden briochebolle, at dette forhold, halacertificering, vedrører gennemstegte salater og løg og eksportforhold. Det er en omgåelse af de nuggets, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de well-done boller for burgere /sesamboller og mayonnaisen er alt for store.

Og hvilken anden well-done nummer 21, ideologi eller løgring, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.