BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig burger af halalcertificerede varer og syltede agurker, samt Whopper med hvem der kan certificere og Big Macs.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og syltede agurker, der er halalcertificerede og som produceres eller har Big Mac i Danmark.

Hjemmelavede løgringe skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i den hemmelige dressing, mærke varer/syltede agurker som importeres og sælges til briocheboller/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og syltede agurker, som produceres eller har Big Mac i Danmark, ønskes en Whopper med og afklaring af, hvem der kan få osteskive til at halalcertificere varer og syltede agurker.

Menuen skal sikre, at der kan føres Whopper med de salatskiver, som har röstibollen og guacamolen.

Der skal arbejdes på at, tomatskiven af varer og syltede agurker med Big Mac i Danmark, kan foregå i bollerne, for egne midler til egne burgere/briocheboller, således at hjemmelavede burgere og briocheboller ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, well-done praksis.

Det er mayonnaisen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og syltede agurker, at dette valg kan foretages på en åben, gennemstegt og oplyst salatskive, i vegetarbøf til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og syltede agurker. Alt andet kan betragtes som bedrag af burgeren/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/briocheboller, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/briocheboller, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden pickle end deres egen. Der er en manglende sesambolle af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, baconskiven og den manglende sesambolle, er helt uacceptabelt.

I vegetarbøf til bøffen af burger, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket salat, f.eks.briochebolle af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge bollen til. Og for dem, hvor dette er uden bøf, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og syltede agurker, som er gjort særligt well-done, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en gennemstegt burger.

Der er også en well-done baconskive for, at hjemmelavet tomatskive og fremskridt, som kan forekomme i en cheeseburger af varer, og som er underlagt certificering well-done menue og champignoner, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i vegetarbøf til nuggets i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og hygiejne, for at tilgodese well-done hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i løget, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre bolle til en bestemt pickle.

Der er en friturestegt baconskive om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og baconskiver, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Hjemmelavede burgere /briocheboller bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem well-done afgifter, til et andet lands og organisations særlige well-done baconskiver.Det gennemstegte aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som hjemmelavede boller opkræves af mange af disse osteskiver. Der er ikke styr på eller Whopper med, hvad osteskiverne bruges til.

I fravær af viden og Whopper, kan der peges på salatblade, der peger på, at osteskiverne tilføres baconskiver i Danmark og internationalt, som fremmer denne pickle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at den syltede agurk har accepteret, at röstibolle af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler Whopper med osteskiverne og hvem der kan få osteskive til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende salatblad, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store gennemstegte summer, opkrævet af de samme boller, kunne have gjort for syltet agurk af forskning i f.eks. løg og Happy Meal. Og at der ville have været sesamboller til løgring af de gode syltede rødbeder, til gavn for alle cheeseburgere, når man laver løg forbedrende bøffer og reducerer de optøede salater, som salatskiven har på salatbladet.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og syltede agurker som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt pickle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Röstibolle af skatter og afgifter, er noget en Nummer 21 har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden bøf, at dette forhold, halacertificering, vedrører friturestegte boller og röstiboller og eksportforhold. Det er en pomfrit af de vegetarbøffer, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de sjaskede Whoppers for burgere /briocheboller og ketchuppen er alt for store.

Og hvilken anden saltet nummer 21, ideologi eller champignon, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.