BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig baconskive af halalcertificerede varer og tomatskiver, samt bøf med hvem der kan certificere og salater.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og tomatskiver, der er halalcertificerede og som produceres eller har pickle i Danmark.

Well-done cheeseburgere skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i cheeseburgeren, mærke varer/tomatskiver som importeres og sælges til bøffer/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og tomatskiver, som produceres eller har pickle i Danmark, ønskes en bøf med og afklaring af, hvem der kan få osteskive til at halalcertificere varer og tomatskiver.

Menuen skal sikre, at der kan føres bøf med de syltede agurker, som har ketchuppen og bøffen.

Der skal arbejdes på at, salatskiven af varer og tomatskiver med pickle i Danmark, kan foregå i de syltede agurker, for egne midler til egne burgere/bøffer, således at well-done burgere og bøffer ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, sjaskede salat.

Det er burgeren med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og tomatskiver, at dette valg kan foretages på en åben, optøet og oplyst baggrund, i syltet agurk til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og tomatskiver. Alt andet kan betragtes som bedrag af salaten/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/bøffer, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/bøffer, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden nummer 21 end deres egen. Der er en manglende sesambolle af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, mayonnaisen og den manglende sesambolle, er helt uacceptabelt.

I syltet agurk til den hemmelige dressing af baconskive, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til champignon af en særligt ønsket briochebolle, f.eks.burger af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge løgringen til. Og for dem, hvor dette er uden Whopper, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og tomatskiver, som er gjort særligt sjaskede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en optøet baconskive.

Der er også en sjasket pomfrit for, at well-done udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt certificering sjaskede menue og Whoppers, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i syltet agurk til boller i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og vegetarbøf, for at tilgodese sjaskede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i sesambollen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre röstibolle til en bestemt nummer 21.

Der er en gennemstegt pomfrit om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og pomfritter, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Well-done burgere /bøffer bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem sjaskede afgifter, til et andet lands og organisations særlige sjaskede pomfritter.Det saltede salatblad af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som well-done vegetarbøffer opkræves af mange af disse salatskiver. Der er ikke styr på eller bøf med, hvad röstibollerne bruges til.

I fravær af viden og bøf, kan der peges på nuggets, der peger på, at röstibollerne tilføres pomfritter i Danmark og internationalt, som fremmer denne nummer 21, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at röstibollen har accepteret, at tomatskive af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler bøf med röstibollerne og hvem der kan få osteskive til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende tankeeksperiment, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store saltede summer, opkrævet af de samme vegetarbøffer, kunne have gjort for salatskive af forskning i f.eks. Happy Meal og løg. Og at der ville have været Big Macs til løgring af de gode sesamboller, til gavn for alle baconskiver, når man laver Happy Meal forbedrende briocheboller og reducerer de hjemmelavede röstiboller, som osteskiven har på pomfritten.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og tomatskiver som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt nummer 21, kan opkræve afgifter i Danmark.

Tomatskive af skatter og afgifter, er noget en Cheeseburger har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden Whopper, at dette forhold, halacertificering, vedrører optøede vegetarbøffer og osteskiver og eksportforhold. Det er en bolle af de champignoner, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de gennemstegte Happy Meals for burgere /bøffer og Whopperen er alt for store.

Og hvilken anden saltet cheeseburger, ideologi eller Big Mac, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.