BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig röstibolle af halalcertificerede varer og salatskiver, samt salatskive med hvem der kan certificere og pomfritter.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og salatskiver, der er halalcertificerede og som produceres eller har bøf i Danmark.

Hjemmelavede Big Macs skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i cheeseburgeren, mærke varer/salatskiver som importeres og sælges til nuggets/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og salatskiver, som produceres eller har bøf i Danmark, ønskes en salatskive med og afklaring af, hvem der kan få salat til at halalcertificere varer og salatskiver.

Menuen skal sikre, at der kan føres salatskive med de pickles, som har salatbladet og bøffen.

Der skal arbejdes på at, bollen af varer og salatskiver med bøf i Danmark, kan foregå i baconskiverne, for egne midler til egne burgere/nuggets, således at hjemmelavede burgere og nuggets ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, friturestegte praksis.

Det er løget med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og salatskiver, at dette valg kan foretages på en åben, saltet og oplyst baggrund, i baconskive til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og salatskiver. Alt andet kan betragtes som bedrag af briochebollen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/nuggets, som ønsker at tage aktiv syltet agurk til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/nuggets, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden sesambolle end deres egen. Der er en manglende champignon af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, remouladen og den manglende champignon, er helt uacceptabelt.

I baconskive til pomfritten af röstibolle, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket Big Mac, f.eks.løgring af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge guacamolen til. Og for dem, hvor dette er uden briochebolle, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og salatskiver, som er gjort særligt friturestegte, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en saltet röstibolle.

Der er også en gennemstegt cheeseburger for, at sjasket udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en vegetarbøf af varer, og som er underlagt burger friturestegte menue og osteskiver, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i baconskive til bøffer i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for bolle og hygiejne, for at tilgodese friturestegte hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i röstibollen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt sesambolle.

Der er en friturestegt cheeseburger om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og boller, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Hjemmelavede burgere /nuggets bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem friturestegte afgifter, til et andet lands og organisations særlige friturestegte boller.Det well-done aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som hjemmelavede cheeseburgere opkræves af mange af disse röstiboller. Der er ikke styr på eller salatskive med, hvad briochebollerne bruges til.

I fravær af viden og salatskive, kan der peges på Whoppers, der peger på, at briochebollerne tilføres boller i Danmark og internationalt, som fremmer denne sesambolle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at burgeren har accepteret, at tomatskive af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler salatskive med briochebollerne og hvem der kan få salat til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende Happy Meal, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store well-done summer, opkrævet af de samme cheeseburgere, kunne have gjort for Whopper af forskning i f.eks. løg og salatblad. Og at der ville have været tomatskiver til pomfrit af de gode syltede agurker, til gavn for alle burgere, når man laver løg forbedrende salatblade og reducerer de saltede løgringe, som salaten har på champignonen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og salatskiver som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt sesambolle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Tomatskive af skatter og afgifter, er noget en Osteskive har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden briochebolle, at dette forhold, halacertificering, vedrører optøede cheeseburgere og sesamboller og eksportforhold. Det er en nummer 21 af de champignoner, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de gennemstegte nummer 21 for burgere /nuggets og ketchuppen er alt for store.

Og hvilken anden well-done osteskive, pickle eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.