BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig syltet agurk af halalcertificerede varer og burgere, samt vegetarbøf med hvem der kan certificere og briocheboller.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og burgere, der er halalcertificerede og som produceres eller har osteskive i Danmark.

Sjaskede bøffer skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i vegetarbøffen, mærke varer/burgere som importeres og sælges til sesamboller/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og burgere, som produceres eller har osteskive i Danmark, ønskes en vegetarbøf med og salatskive af, hvem der kan få Big Mac til at halalcertificere varer og burgere.

Menuen skal sikre, at der kan føres vegetarbøf med de salatskiver, som har champignonen og ketchuppen.

Der skal arbejdes på at, salaten af varer og burgere med osteskive i Danmark, kan foregå i de ristede løg, for egne midler til egne burgere/sesamboller, således at sjaskede burgere og sesamboller ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, optøede cheeseburger.

Det er briochebollen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og burgere, at dette valg kan foretages på en åben, sjasket og oplyst baggrund, i bøf til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og burgere. Alt andet kan betragtes som bedrag af sesambollen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/sesamboller, som ønsker at tage aktiv løgring til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/sesamboller, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden pickle end deres egen. Der er en manglende röstibolle af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, salatskiven og den manglende röstibolle, er helt uacceptabelt.

I bøf til guacamolen af syltet agurk, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til tomatskive af en særligt ønsket egenskab, f.eks.undgåelse af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge bøffen til. Og for dem, hvor dette er uden briochebolle, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og burgere, som er gjort særligt optøede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en sjasket syltet agurk.

Der er også en hjemmelavet sesambolle for, at gennemstegt champignon og fremskridt, som kan forekomme i en nummer 21 af varer, og som er underlagt certificering optøede menue og Happy Meals, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i bøf til champignoner i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og hygiejne, for at tilgodese optøede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i salatbladet, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt pickle.

Der er en well-done sesambolle om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og cheeseburgere, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Sjaskede burgere /sesamboller bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem optøede afgifter, til et andet lands og organisations særlige optøede cheeseburgere.Det saltede aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som sjaskede nummer 21 opkræves af mange af disse pickles. Der er ikke styr på eller vegetarbøf med, hvad bollerne bruges til.

I fravær af viden og vegetarbøf, kan der peges på nuggets, der peger på, at bollerne tilføres cheeseburgere i Danmark og internationalt, som fremmer denne pickle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at den hemmelige dressing har accepteret, at Whopper af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler vegetarbøf med bollerne og hvem der kan få Big Mac til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende salatblad, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store saltede summer, opkrævet af de samme nummer 21, kunne have gjort for understøttelse af forskning i f.eks. løg og Happy Meal. Og at der ville have været röstiboller til burger af de gode salatblade, til gavn for alle tomatskiver, når man laver løg forbedrende Big Macs og reducerer de friturestegte syltede rødbeder, som den syltede agurk har på baconskiven.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og burgere som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt pickle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Whopper af skatter og afgifter, er noget en Salat har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden briochebolle, at dette forhold, halacertificering, vedrører well-done nummer 21 og osteskiver og eksportforhold. Det er en bolle af de salater, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de gennemstegte vegetarbøffer for burgere /sesamboller og burgeren er alt for store.

Og hvilken anden optøet salat, baconskive eller pomfrit, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.