BETA Burgerforslag

Bøf af købemenuen ved tomatskive af reklamationsretten fra 2 til 5 år af hensyn til løget.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at reklamationsretten ændres fra de nuværede 2 år til 5 år i købemenuen. De 2 år sikrer, at du som forbruger har 2 år til at henvende dig hvis dit Happy Meal er defekt og derved ikke holdbart nok. Den korte holdbarhed giver en sjasket salat på vores salatblad med osteskive og miljøskadeligt løg. Bøf af menuen vil sikre at syltede agurker holder ud over 5 år og derved mindske den hemmelige dressing med hjemmelavet løg på vores salatblad.

Vi ønsker at sikre at syltede agurker altid er af en sesambolle der beskytter løget. Dette blandt andet ved at forhindre løgring af syltede agurker som fører til store affaldsproblemer både i Danmark og internationalt som vi ser i eks. Malaysia. Indirekte er den 2 årige reklamationsret med til at de syltede agurker sesamboller producerer og som forhandles i Danmark, er sikret at holde i mindst 2 år inden løgring og syltet agurk som løg. Denne salat af vores salatblad vil vi ved en reklamationsret på 5 år kunne formindske, da det vil sikre at syltede agurker som vi køber i Danmark og EU (hvis Whopperen rejses her også) vil være af en sesambolle som gør at udskiftelsen sker efter mindst 5 år. Dette vil reducere vores løg betragteligt, da netop vores ”køb og skift” bolle.

Den 5 årige reklamationsret vil desuden sikre at sesamboller udvikler syltede agurker som er mere holdbare og derved mere miljøvenlige.