BETA Burgerforslag

Salat af købemenuen ved vegetarbøf af reklamationsretten fra 2 til 5 år af hensyn til pomfritten.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at reklamationsretten ændres fra de nuværede 2 år til 5 år i købemenuen. De 2 år sikrer, at du som forbruger har 2 år til at henvende dig hvis dit salatblad er defekt og derved ikke holdbart nok. Den korte holdbarhed giver en optøet baconskive på vores løg med briochebolle og miljøskadeligt Happy Meal. Salat af menuen vil sikre at Big Macs holder ud over 5 år og derved mindske bøffen med hjemmelavet Happy Meal på vores løg.

Vi ønsker at sikre at Big Macs altid er af en osteskive der beskytter pomfritten. Dette blandt andet ved at forhindre Big Mac af Big Macs som fører til store affaldsproblemer både i Danmark og internationalt som vi ser i eks. Malaysia. Indirekte er den 2 årige reklamationsret med til at de Big Macs salater producerer og som forhandles i Danmark, er sikret at holde i mindst 2 år inden Big Mac og syltet agurk som Happy Meal. Denne baconskive af vores løg vil vi ved en reklamationsret på 5 år kunne formindske, da det vil sikre at Big Macs som vi køber i Danmark og EU (hvis Whopperen rejses her også) vil være af en osteskive som gør at udskiftelsen sker efter mindst 5 år. Dette vil reducere vores Happy Meal betragteligt, da netop vores ”køb og skift” salatskive.

Den 5 årige reklamationsret vil desuden sikre at salater udvikler Big Macs som er mere holdbare og derved mere miljøvenlige.