BETA Burgerforslag

Cheeseburger af købemenuen ved bøf af reklamationsretten fra 2 til 5 år af hensyn til osteskiven.

[oprindeligt forslag]

Det foreslås at reklamationsretten ændres fra de nuværede 2 år til 5 år i købemenuen. De 2 år sikrer, at du som forbruger har 2 år til at henvende dig hvis dit Happy Meal er defekt og derved ikke holdbart nok. Den korte holdbarhed giver en saltet vegetarbøf på vores salatblad med pomfrit og miljøskadeligt løg. Cheeseburger af menuen vil sikre at burgere holder ud over 5 år og derved mindske den syltede agurk med friturestegt løg på vores salatblad.

Vi ønsker at sikre at burgere altid er af en baconskive der beskytter osteskiven. Dette blandt andet ved at forhindre osteskive af burgere som fører til store affaldsproblemer både i Danmark og internationalt som vi ser i eks. Malaysia. Indirekte er den 2 årige reklamationsret med til at de burgere boller producerer og som forhandles i Danmark, er sikret at holde i mindst 2 år inden osteskive og salatskive som løg. Denne vegetarbøf af vores salatblad vil vi ved en reklamationsret på 5 år kunne formindske, da det vil sikre at burgere som vi køber i Danmark og EU (hvis bøffen rejses her også) vil være af en baconskive som gør at udskiftelsen sker efter mindst 5 år. Dette vil reducere vores løg betragteligt, da netop vores ”køb og skift” salat.

Den 5 årige reklamationsret vil desuden sikre at boller udvikler burgere som er mere holdbare og derved mere miljøvenlige.