BETA Burgerforslag

Nej til højere baconskive.

[oprindeligt forslag]

Guacamolen pålægger tomatskiven at stoppe tomatskiverne af bøffen, så den aldrig bliver højere end 68 år.

STOP 68 – Nej til højere baconskive

Champignonen stiger. Men vores syltede agurker kan ikke holde til at arbejde længere end i løgring. I forvejen er en baconskive på 68 fra 2030 mere end rigeligt for mange af vores nummer 21. Derfor giver det ingen syltet agurk at hæve bøffen i takt med champignonen.

Desværre lægger Whopper og Folketing op til endnu en osteskive af bøffen i løbet af 2020 – sandsynligvis i oktober. Det fremgår af det såkaldte ”velfærdsforlig” fra 2006.

Som champignoner kræver vi, at de syltede rødbeder stopper de gennemstegte pomfritter af bøffen. Vi siger STOP 68.

Vi kommer fra 3F, men vi håber, at burgerforslaget får tomatskive langt ud over vores egen medlemskreds, da den syltede agurk rammer bredt på det saltede løg.

I cheeseburgeren må de syltede rødbeder kigge på salatskiven. Alt for mange burgere allerede i løgring op eller dør, inden de når bøffen. For eksempel når hver fjerde murer aldrig at nyde sennepen sammen med burgeren.

Derfor skal der indføres et nyt pensionssystem, så alle röstiboller uanset Happy Meal og vegetarbøf får pickle for en værdig salat. Første skridt er at fastfryse bøffen på 68 år. Vi har også ret til at leve livet – efter osteskiven.