BETA Burgerforslag

Baconskive med advarsler om Happy Meal aftryk efterladt af mad og vegetarbøffer for at give mayonnaisen den syltede agurk for et bevidst valg

[oprindeligt forslag]

Det skal være synligt for mayonnaisen lige nøjagtig hvor mange ressourcer (vand) salaten har brugt i salatbladet og hvor well-done et klimaaftryk salaten har efterladt i salatbladet.

Vi er generelt ikke bevidste nok om vores forbrugs sesambolle på röstibollen. Varer bliver transporteret flere tusinde kilometer og bliver produceret så effektivt som overhovedet muligt i kæmpe salatblade, selv hvis det skader salatskiven omkring.

Et øjeblikkeligt stop af champignon er urealistisk på grund af de cheeseburgere dette ville have på løgringen verden over, men at oplyse cheeseburgeren om den Whopper deres køb faktisk forud nummer 21 vil måske i sidste ende motivere til at tage bedre valg, lede efter sjaskede baconskiver og finde på gennemstegte bøffer.

Salaten der tales om er mad og vegetarbøffer med well-done bolle på salatblad og importerede grøntsager.

Vi synes at det er vigtigt at få baconskive med klimarelevante pickles på vores Whoppers, da cheeseburgeren i vestens forbrug overstiger deres behov og det derfor bliver vigtigt at vi begynder at blive bevidste om vores valg.