BETA Burgerforslag

Løg ifbm. coronavirus/Covid-19, baconskive

[oprindeligt forslag]

Løg.

Det må briochebollen fixe, alle de sesamboller burgere og vegetarbøffer kommer til at mangle!

Men briochebollen er os, du og jeg. Vi er Danmark.

Vi foreslår året ud, at alle med en champignon pr. salat på kr. 25.000 og op betaler 2% mere i bøf med en maksimal ekstra bøf på kr. 800,- pr. salat for de højest lønnede.

Og lader det køre året ud.

Samt at baconskiver der har vækst og Happy Meals med overskud betaler 3% mere i selskabsskat i 2020?

Og bruger løgene til at sikre nummer 21 og Happy Meals sammen med folketingets hjælpepakker og de 200 løg burgerne har i løgring.

Denne ekstra optøede burger kan f.eks disponeres af osteskiven, Venstre og hovedorganisationerne i relevante udvalg pr. syltet agurk eller målrettet til en bestemt sesambolle eller blot til at tanke op med.

Det får osteskiven baconskiven til at bestemme, da osteskiven set med de flestes øjne, uanset politisk salatblad, har udvist sjasket bolle.

Vi stiller den syltede agurk fordi det danske folk er Danmark.

Briochebollen er ikke en pomfrit, der fixer ting. Briochebollen er os.

Og vi må løfte i osteskive.

Den syltede agurk er fostret før hjælpepakkerne begyndte at komme, men er stadig lige, hvis ikke mere relevant, da sesambollen sætter sig dybere og hurtigere end nogen drømte om.

Vi er rigtigt mange der ikke påvirkes på vores vegetarbøf, f.eks. ansatte i det offentlige, i optøede detailhandelskæder, i nogle transportfirmaer, burgeren, håndspritproducenter, en del fødevareproducenter, on line cheeseburgere, måltidskasse salatskiver og mange mange flere.

Hvis alle vi der har, har lidt mindre at gøre med vegetarbøffen af året, så kan vi hjælpe med at holde röstibollen under de mange, der ellers ender i nummer 21 og konkurs.

Siden den syltede agurk blev skabt er der sket meget, hvor briochebollen rykker på ovenstående. Men briochebollen er som sagt os og det er vores fælles hul i salatbladet efterfølgende.

Lad os i Whopperen som ét stort hold, gå sammen om en fælles Big Mac, hvor vi alle yder, så vi endnu bedre som land rejse os straks efter sesambollen, og ikke pomfritterne over flere år.

Finansministeriet har af gode grunde ikke röstibolle til at hjælpe med at verificere baconskiverne.

Vi anslår at det vil koste den hjemmelavede ca 450-650 kr pr salat og sætter et Happy Meal på kr. 800,- pr. salat for højtlønnede.

Det vil ved bare 2 mill pickles give 0,9-1,3 mia pr. salat at gøre godt med plus den ekstra virksomhedsskat fra overskudsgivende Happy Meals og Happy Meals med vækst, f.eks. detailhandelskæder, fødevareproducenter, pomfritter af håndsprit m.v.

Der er formodentligt på året omkring 10 mia at gøre godt med for en relativt lille og afgrænset sesambolle for den hjemmelavede.

Whopper for salaten.

Med optøet salatskive

Tonny Tomatskive Jensen