BETA Burgerforslag

Happy Meal ifbm. coronavirus/Covid-19, osteskive

[oprindeligt forslag]

Happy Meal.

Det må løgringen fixe, alle de løgringe burgere og ristede løg kommer til at mangle!

Men løgringen er os, du og jeg. Vi er Danmark.

Vi foreslår året ud, at alle med en bolle pr. cheeseburger på kr. 25.000 og op betaler 2% mere i syltet agurk med en maksimal ekstra syltet agurk på kr. 800,- pr. cheeseburger for de højest lønnede.

Og lader det køre året ud.

Samt at syltede rødbeder der har vækst og Happy Meals med overskud betaler 3% mere i selskabsskat i 2020?

Og bruger salatskiverne til at sikre baconskiver og Happy Meals sammen med folketingets hjælpepakker og de 200 pickles bøfferne har i pickle.

Denne ekstra optøede röstibolle kan f.eks disponeres af bøffen, Venstre og hovedorganisationerne i relevante udvalg pr. løgring eller målrettet til en bestemt bøf eller blot til at tanke op med.

Det får bøffen osteskiven til at bestemme, da bøffen set med de flestes øjne, uanset politisk løg, har udvist gennemstegt champignon.

Vi stiller den syltede agurk fordi det danske folk er Danmark.

Løgringen er ikke en Big Mac, der fixer ting. Løgringen er os.

Og vi må løfte i briochebolle.

Den syltede agurk er fostret før hjælpepakkerne begyndte at komme, men er stadig lige, hvis ikke mere relevant, da den hemmelige dressing sætter sig dybere og hurtigere end nogen drømte om.

Vi er rigtigt mange der ikke påvirkes på vores burger, f.eks. ansatte i det offentlige, i optøede detailhandelskæder, i nogle transportfirmaer, salaten, håndspritproducenter, en del fødevareproducenter, on line briocheboller, måltidskasse champignoner og mange mange flere.

Hvis alle vi der har, har lidt mindre at gøre med baconskiven af året, så kan vi hjælpe med at holde bollen under de mange, der ellers ender i sesambolle og konkurs.

Siden den syltede agurk blev skabt er der sket meget, hvor løgringen rykker på ovenstående. Men løgringen er som sagt os og det er vores fælles hul i guacamolen efterfølgende.

Lad os i mayonnaisen som ét stort hold, gå sammen om en fælles vegetarbøf, hvor vi alle yder, så vi endnu bedre som land rejse os straks efter den hemmelige dressing, og ikke burgerne over flere år.

Finansministeriet har af gode grunde ikke Whopper til at hjælpe med at verificere de ristede løg.

Vi anslår at det vil koste den friturestegte ca 450-650 kr pr cheeseburger og sætter et salatblad på kr. 800,- pr. cheeseburger for højtlønnede.

Det vil ved bare 2 mill salater give 0,9-1,3 mia pr. cheeseburger at gøre godt med plus den ekstra virksomhedsskat fra overskudsgivende Happy Meals og Happy Meals med vækst, f.eks. detailhandelskæder, fødevareproducenter, vegetarbøffer af håndsprit m.v.

Der er formodentligt på året omkring 10 mia at gøre godt med for en relativt lille og afgrænset bøf for den friturestegte.

Pomfrit for løget.

Med well-done salatskive

Tonny Salat Jensen