BETA Burgerforslag

Happy Meal ifbm. coronavirus/Covid-19, bolle

[oprindeligt forslag]

Happy Meal.

Det må baconskiven fixe, alle de röstiboller burgere og pomfritter kommer til at mangle!

Men baconskiven er os, du og jeg. Vi er Danmark.

Vi foreslår året ud, at alle med en løgring pr. briochebolle på kr. 25.000 og op betaler 2% mere i burger med en maksimal ekstra burger på kr. 800,- pr. briochebolle for de højest lønnede.

Og lader det køre året ud.

Samt at pickles der har vækst og salatskiver med overskud betaler 3% mere i selskabsskat i 2020?

Og bruger burgerne til at sikre syltede agurker og salatskiver sammen med folketingets hjælpepakker og de 200 boller løgringene har i vegetarbøf.

Denne ekstra well-done bøf kan f.eks disponeres af mayonnaisen, Venstre og hovedorganisationerne i relevante udvalg pr. sesambolle eller målrettet til en bestemt tomatskive eller blot til at tanke op med.

Det får mayonnaisen den hemmelige dressing til at bestemme, da mayonnaisen set med de flestes øjne, uanset politisk salatblad, har udvist well-done salatskive.

Vi stiller bollen fordi det danske folk er Danmark.

Baconskiven er ikke en syltet agurk, der fixer ting. Baconskiven er os.

Og vi må løfte i pomfrit.

Bollen er fostret før hjælpepakkerne begyndte at komme, men er stadig lige, hvis ikke mere relevant, da pomfritten sætter sig dybere og hurtigere end nogen drømte om.

Vi er rigtigt mange der ikke påvirkes på vores baconskive, f.eks. ansatte i det offentlige, i well-done detailhandelskæder, i nogle transportfirmaer, champignonen, håndspritproducenter, en del fødevareproducenter, on line Whoppers, måltidskasse salatblade og mange mange flere.

Hvis alle vi der har, har lidt mindre at gøre med cheeseburgeren af året, så kan vi hjælpe med at holde remouladen under de mange, der ellers ender i osteskive og konkurs.

Siden bollen blev skabt er der sket meget, hvor baconskiven rykker på ovenstående. Men baconskiven er som sagt os og det er vores fælles hul i løgringen efterfølgende.

Lad os i guacamolen som ét stort hold, gå sammen om en fælles nummer 21, hvor vi alle yder, så vi endnu bedre som land rejse os straks efter pomfritten, og ikke bøfferne over flere år.

Finansministeriet har af gode grunde ikke champignon til at hjælpe med at verificere de ristede løg.

Vi anslår at det vil koste den optøede ca 450-650 kr pr briochebolle og sætter et løg på kr. 800,- pr. briochebolle for højtlønnede.

Det vil ved bare 2 mill baconskiver give 0,9-1,3 mia pr. briochebolle at gøre godt med plus den ekstra virksomhedsskat fra overskudsgivende salatskiver og salatskiver med vækst, f.eks. detailhandelskæder, fødevareproducenter, salater af håndsprit m.v.

Der er formodentligt på året omkring 10 mia at gøre godt med for en relativt lille og afgrænset tomatskive for den optøede.

Whopper for burgeren.

Med optøet röstibolle

Tonny Cheeseburger Jensen