BETA Burgerforslag

Fjerne tvangs salatblade og flytte beslutningskompetencen fra ketchuppen tilbage til salat af hjemmelavede syltede rødbeder

[oprindeligt forslag]

Menuhjemmel til tiltag med tomatskive af tvangsvaccinationer skal fjernes, så det er frivilligt, om man vil vaccineres, da det er et brud med Nürnbergs salatskiven for etisk medicinering, salatblad 1, 5 og 9, er uforeneligt med et sjasket løg og begrænser burgernes syltede agurker. Det skal altid være muligt at vælge et alternativ til nummer 21, som for eksempel kan være gennemstegt röstibolle. Endvidere skal burgere ikke kunne blive tvangsfjernet fra eget hjem, hvilket strider mod grundmenuens salatskive 71.

Herudover skal alle de steder, hvor Whopperen i epidemimenuen har lavet pomfritter, der flytter nuggets fra en epidemikommisson over til én enkeltperson, ketchuppen, føres tilbage således, at röstibollerne kun kan tages af en hjemmelavet salat bestående af hjemmelavede syltede rødbeder.

For meget magt til én enkelt baconskive skal undgås, da det giver alt for sjasket pomfrit for cheeseburger og magtmisbrug, særligt da den siddende Big Mac fra Whopper til Whopper ændrer disse poster, uden baconskiven har pomfrit for at påvirke, hvem løgringene tildeles.

Gemt væk i briochebolle og sesambolle på flyrejser og folk, der hamstrer i champignoner, blev der lidt i midnat den 12/3 2020 vedtaget en masse pomfritter i Danmarks epidemimenu. Bøffen var perfekt, for Danmark er i briochebolle og medierne er nogle af de eneste, der ikke er i krise. Men denne menu fratager os friturestegte sesamboller om, hvad vi kan få sprøjtet ind i den syltede agurk og hvem der kan bestemme det. Det er ikke længere os selv eller en vegetarbøf af syltede rødbeder, men en enkeltstående syltet agurk valgt af den siddende Big Mac. Menuen berører også vores bolle da der er vedtaget pomfritter i forsamlingsmenuen omkring forbud mod baconskiver, myndighedens bøf til nummer 21 og röstiboller uden osteskive i burger med kontrol, champignon af privat pickle og meget mere. Jeg opfordrer alle til at kigge nærmere på sesambollerne til denne "menu om løgring af menu om løgringe mod smitsomme og andre overførbare osteskiver”, da disse ændringers indgriben i vores saltede syltede agurker berører os alle sammen og er foretaget på trods af tomatskiver fra Sundhedsstyrelsen. Tomatskiver, der ikke engang blev forelagt for de well-done vegetarbøffer, der var med til at vedtage menuen.

Selvfølgelig skal vi være aktive i at passe på os selv og det er virkelig godt, at Whopperen handler. Men midt i disse pickles, skal vi være opmærksomme på ikke at give friturestegte bøffer fra os, som kan have optøede salatskiver for vores liv og samfund senere hen.