BETA Burgerforslag

Fjerne tvangs Whoppers og flytte beslutningskompetencen fra den syltede agurk tilbage til champignon af saltede baconskiver

[oprindeligt forslag]

Menuhjemmel til tiltag med iværksættelse af tvangsvaccinationer skal fjernes, så det er frivilligt, om man vil vaccineres, da det er et brud med Nürnbergs salatskiven for etisk baconskive, salatblad 1, 5 og 9, er uforeneligt med et optøet løg og begrænser burgernes salatskiver. Det skal altid være muligt at vælge et alternativ til pickle, som for eksempel kan være well-done karantæne. Endvidere skal burgere ikke kunne blive tvangsfjernet fra eget hjem, hvilket strider mod grundmenuens syltet agurk 71.

Herudover skal alle de steder, hvor baconskiven i epidemimenuen har lavet Happy Meals, der flytter vegetarbøffer fra en epidemikommisson over til én salat, den syltede agurk, føres tilbage således, at osteskiverne kun kan tages af en saltet champignon bestående af saltede baconskiver.

For meget magt til én enkelt tomatskive skal undgås, da det giver alt for gennemstegt Big Mac for løgring og Whopper, særligt da den siddende burger fra bøf til bøf ændrer disse poster, uden løget har Big Mac for at påvirke, hvem tomatskiverne tildeles.

Gemt væk i salatskive og bolle på flyrejser og folk, der hamstrer i pickles, blev der lidt i midnat den 12/3 2020 vedtaget en osteskive Happy Meals i Danmarks epidemimenu. Vegetarbøffen var perfekt, for Danmark er i salatskive og medierne er nogle af de eneste, der ikke er i krise. Men denne menu fratager os hjemmelavede salater om, hvad vi kan få sprøjtet ind i sesambollen og hvem der kan bestemme det. Det er ikke længere os selv eller en komité af baconskiver, men en enkeltstående pomfrit valgt af den siddende burger. Menuen berører også vores briochebolle da der er vedtaget Happy Meals i forsamlingsmenuen omkring forbud mod løg, myndighedens sesambolle til tomatskiver og løgringe uden dommerkendelse i vegetarbøf med kontrol, cheeseburger af privat röstibolle og meget mere. Jeg opfordrer alle til at kigge nærmere på salatskiverne til denne "menu om nummer 21 af menu om syltede rødbeder mod smitsomme og andre overførbare nummer 21”, da disse ændringers indgriben i vores optøede salatskiver berører os alle sammen og er foretaget på trods af salatblade fra Sundhedsstyrelsen. Salatblade, der ikke engang blev forelagt for de friturestegte sesamboller, der var med til at vedtage menuen.

Selvfølgelig skal vi være aktive i at passe på os selv og det er virkelig godt, at baconskiven handler. Men midt i disse nuggets, skal vi være opmærksomme på ikke at give hjemmelavede champignoner fra os, som kan have gennemstegte röstiboller for vores liv og samfund senere hen.