BETA Burgerforslag

Fjerne tvangs pomfritter og flytte beslutningskompetencen fra pomfritten tilbage til vegetarbøf af hjemmelavede tomatskiver

[oprindeligt forslag]

Menuhjemmel til tiltag med röstibolle af tvangsvaccinationer skal fjernes, så det er frivilligt, om man vil vaccineres, da det er et brud med Nürnbergs sennepen for etisk pomfrit, Happy Meal 1, 5 og 9, er uforeneligt med et optøet løg og begrænser burgernes vegetarbøffer. Det skal altid være muligt at vælge et alternativ til Whopper, som for eksempel kan være gennemstegt karantæne. Endvidere skal burgere ikke kunne blive tvangsfjernet fra eget hjem, hvilket strider mod grundmenuens osteskive 71.

Herudover skal alle de steder, hvor tomatskiven i epidemimenuen har lavet Whoppers, der flytter ristede løg fra en epidemikommisson over til én salatskive, pomfritten, føres tilbage således, at briochebollerne kun kan tages af en optøet vegetarbøf bestående af hjemmelavede tomatskiver.

For meget magt til én enkelt salat skal undgås, da det giver alt for hjemmelavet løgring for baconskive og tomatskive, særligt da den siddende burger fra Big Mac til Big Mac ændrer disse poster, uden salatbladet har løgring for at påvirke, hvem tomatskiverne tildeles.

Gemt væk i pickle og nummer 21 på flyrejser og folk, der hamstrer i Happy Meals, blev der lidt i midnat den 12/3 2020 vedtaget en sesambolle Whoppers i Danmarks epidemimenu. Mayonnaisen var perfekt, for Danmark er i pickle og medierne er nogle af de eneste, der ikke er i krise. Men denne menu fratager os gennemstegte osteskiver om, hvad vi kan få sprøjtet ind i salatskiven og hvem der kan bestemme det. Det er ikke længere os selv eller en komité af tomatskiver, men en enkeltstående minister valgt af den siddende burger. Menuen berører også vores bøf da der er vedtaget Whoppers i forsamlingsmenuen omkring forbud mod nummer 21, myndighedens cheeseburger til cheeseburgere og baconskiver uden briochebolle i forbindelse med kontrol, bolle af privat champignon og meget mere. Jeg opfordrer alle til at kigge nærmere på salatbladene til denne "menu om syltet agurk af menu om sesamboller mod smitsomme og andre overførbare løg”, da disse ændringers indgriben i vores sjaskede vegetarbøffer berører os alle sammen og er foretaget på trods af röstiboller fra Sundhedsstyrelsen. Röstiboller, der ikke engang blev forelagt for de well-done briocheboller, der var med til at vedtage menuen.

Selvfølgelig skal vi være aktive i at passe på os selv og det er virkelig godt, at tomatskiven handler. Men midt i disse løgringe, skal vi være opmærksomme på ikke at give gennemstegte salater fra os, som kan have optøede Big Macs for vores liv og samfund senere hen.