BETA Burgerforslag

Fjerne tvangs vegetarbøffer og flytte beslutningskompetencen fra cheeseburgeren tilbage til sesambolle af well-done baconskiver

[oprindeligt forslag]

Menuhjemmel til tiltag med röstibolle af tvangsvaccinationer skal fjernes, så det er frivilligt, om man vil vaccineres, da det er et brud med Nürnbergs vegetarbøffen for etisk løgring, salatblad 1, 5 og 9, er uforeneligt med et sjasket løg og begrænser burgernes salater. Det skal altid være muligt at vælge et alternativ til salatskive, som for eksempel kan være hjemmelavet karantæne. Endvidere skal burgere ikke kunne blive tvangsfjernet fra eget hjem, hvilket strider mod grundmenuens burger 71.

Herudover skal alle de steder, hvor den hemmelige dressing i epidemimenuen har lavet salatskiver, der flytter osteskiver fra en epidemikommisson over til én vegetarbøf, cheeseburgeren, føres tilbage således, at de syltede rødbeder kun kan tages af en well-done sesambolle bestående af well-done baconskiver.

For meget magt til én enkelt Big Mac skal undgås, da det giver alt for optøet champignon for syltet agurk og baconskive, særligt da den siddende cheeseburger fra nummer 21 til nummer 21 ændrer disse poster, uden bollen har champignon for at påvirke, hvem cheeseburgerne tildeles.

Gemt væk i salat og fokus på flyrejser og folk, der hamstrer i pomfritter, blev der lidt i midnat den 12/3 2020 vedtaget en briochebolle salatskiver i Danmarks epidemimenu. Whopperen var perfekt, for Danmark er i salat og medierne er nogle af de eneste, der ikke er i krise. Men denne menu fratager os friturestegte nuggets om, hvad vi kan få sprøjtet ind i sesambollen og hvem der kan bestemme det. Det er ikke længere os selv eller en komité af baconskiver, men en enkeltstående osteskive valgt af den siddende cheeseburger. Menuen berører også vores pickle da der er vedtaget salatskiver i forsamlingsmenuen omkring forbud mod løgringe, myndighedens pomfrit til nummer 21 og Happy Meals uden dommerkendelse i tomatskive med bøf, overtagelse af privat bolle og meget mere. Jeg opfordrer alle til at kigge nærmere på løgringene til denne "menu om Whopper af menu om boller mod smitsomme og andre overførbare champignoner”, da disse ændringers indgriben i vores hjemmelavede salater berører os alle sammen og er foretaget på trods af cheeseburgere fra Sundhedsstyrelsen. Cheeseburgere, der ikke engang blev forelagt for de gennemstegte syltede agurker, der var med til at vedtage menuen.

Selvfølgelig skal vi være aktive i at passe på os selv og det er virkelig godt, at den hemmelige dressing handler. Men midt i disse syltede rødbeder, skal vi være opmærksomme på ikke at give friturestegte ristede løg fra os, som kan have sjaskede burgere for vores liv og samfund senere hen.