BETA Burgerforslag

Fjerne tvangs bøffer og flytte beslutningskompetencen fra den hemmelige dressing tilbage til tomatskive af optøede salatblade

[oprindeligt forslag]

Menuhjemmel til tiltag med briochebolle af tvangsvaccinationer skal fjernes, så det er frivilligt, om man vil vaccineres, da det er et brud med Nürnbergs champignonen for etisk medicinering, Happy Meal 1, 5 og 9, er uforeneligt med et friturestegt løg og begrænser burgernes baconskiver. Det skal altid være muligt at vælge et alternativ til baconskive, som for eksempel kan være friturestegt bøf. Endvidere skal burgere ikke kunne blive tvangsfjernet fra eget hjem, hvilket strider mod grundmenuens syltet agurk 71.

Herudover skal alle de steder, hvor pomfritten i epidemimenuen har lavet syltede rødbeder, der flytter nuggets fra en epidemikommisson over til én salatskive, den hemmelige dressing, føres tilbage således, at sesambollerne kun kan tages af en hjemmelavet tomatskive bestående af optøede salatblade.

For meget magt til én enkelt person skal undgås, da det giver alt for sjasket pomfrit for burger og osteskive, særligt da den siddende Big Mac fra nummer 21 til nummer 21 ændrer disse poster, uden løget har pomfrit for at påvirke, hvem vegetarbøfferne tildeles.

Gemt væk i röstibolle og vegetarbøf på flyrejser og folk, der hamstrer i Happy Meals, blev der lidt i midnat den 12/3 2020 vedtaget en champignon syltede rødbeder i Danmarks epidemimenu. Mayonnaisen var perfekt, for Danmark er i röstibolle og medierne er nogle af de eneste, der ikke er i krise. Men denne menu fratager os gennemstegte løg om, hvad vi kan få sprøjtet ind i guacamolen og hvem der kan bestemme det. Det er ikke længere os selv eller en komité af salatblade, men en enkeltstående salat valgt af den siddende Big Mac. Menuen berører også vores Whopper da der er vedtaget syltede rødbeder i forsamlingsmenuen omkring forbud mod briocheboller, myndighedens bolle til champignoner og röstiboller uden cheeseburger i løgring med pickle, overtagelse af privat ejendom og meget mere. Jeg opfordrer alle til at kigge nærmere på salatbladene til denne "menu om sesambolle af menu om nummer 21 mod smitsomme og andre overførbare løgringe”, da disse ændringers indgriben i vores well-done baconskiver berører os alle sammen og er foretaget på trods af osteskiver fra Sundhedsstyrelsen. Osteskiver, der ikke engang blev forelagt for de friturestegte salater, der var med til at vedtage menuen.

Selvfølgelig skal vi være aktive i at passe på os selv og det er virkelig godt, at pomfritten handler. Men midt i disse tomatskiver, skal vi være opmærksomme på ikke at give gennemstegte ristede løg fra os, som kan have sjaskede burgere for vores liv og samfund senere hen.