BETA Burgerforslag

Fjerne tvangs syltede rødbeder og flytte beslutningskompetencen fra osteskiven tilbage til bolle af well-done röstiboller

[oprindeligt forslag]

Menuhjemmel til tiltag med sesambolle af tvangsvaccinationer skal fjernes, så det er frivilligt, om man vil vaccineres, da det er et brud med Nürnbergs vegetarbøffen for etisk vegetarbøf, salatblad 1, 5 og 9, er uforeneligt med et saltet Happy Meal og begrænser burgernes ristede løg. Det skal altid være muligt at vælge et alternativ til tomatskive, som for eksempel kan være friturestegt nummer 21. Endvidere skal burgere ikke kunne blive tvangsfjernet fra eget hjem, hvilket strider mod grundmenuens burger 71.

Herudover skal alle de steder, hvor cheeseburgeren i epidemimenuen har lavet champignoner, der flytter vegetarbøffer fra en epidemikommisson over til én løgring, osteskiven, føres tilbage således, at salatbladene kun kan tages af en gennemstegt bolle bestående af well-done röstiboller.

For meget magt til én enkelt pickle skal undgås, da det giver alt for saltet bøf for Whopper og salat, særligt da den siddende cheeseburger fra osteskive til osteskive ændrer disse poster, uden pomfritten har bøf for at påvirke, hvem salaterne tildeles.

Gemt væk i syltet agurk og champignon på flyrejser og folk, der hamstrer i nummer 21, blev der lidt i midnat den 12/3 2020 vedtaget en briochebolle champignoner i Danmarks epidemimenu. Bøffen var perfekt, for Danmark er i syltet agurk og medierne er nogle af de eneste, der ikke er i krise. Men denne menu fratager os hjemmelavede syltede agurker om, hvad vi kan få sprøjtet ind i salaten og hvem der kan bestemme det. Det er ikke længere os selv eller en komité af röstiboller, men en enkeltstående röstibolle valgt af den siddende cheeseburger. Menuen berører også vores Big Mac da der er vedtaget champignoner i forsamlingsmenuen omkring forbud mod briocheboller, myndighedens salatskive til salatskiver og løg uden pomfrit i forbindelse med kontrol, baconskive af privat ejendom og meget mere. Jeg opfordrer alle til at kigge nærmere på bøfferne til denne "menu om ændring af menu om burgere mod smitsomme og andre overførbare pickles”, da disse ændringers indgriben i vores gennemstegte ristede løg berører os alle sammen og er foretaget på trods af baconskiver fra Sundhedsstyrelsen. Baconskiver, der ikke engang blev forelagt for de sjaskede bøffer, der var med til at vedtage menuen.

Selvfølgelig skal vi være aktive i at passe på os selv og det er virkelig godt, at cheeseburgeren handler. Men midt i disse Whoppers, skal vi være opmærksomme på ikke at give hjemmelavede osteskiver fra os, som kan have friturestegte Happy Meals for vores liv og samfund senere hen.