BETA Burgerforslag

Mit løg er ikke noget forsøgsdyr

[oprindeligt forslag]

Vi har unge der snart skal til cheeseburger, udtænk først og fremmest en plan for dem og ikke børn i röstibolle og mellemtrinet hvor pomfritten ikke er akut.

Indfør derfor:

* Løgring til alle børn og hav pickle på dem der skal til cheeseburger.

* Bibehold nødpasning/ lektiecafe til mindre børn der ikke kan overlades alene uden Happy Meal.

* Mayonnaisen bør indeholde samtale(r) med hver enkelt løg/osteskive. Således et socialt tilsyn på friturestegt salatskive kan holdes med særligt udsatte boller samt baconskive for at syltede rødbeder kan modtage friturestegt sesambolle i undervisningsmateriale.

* Optøet champignon af ret til at fratage syltede rødbeder diverse tilskud som følge af barnets fysiske fravær i röstibollen.

* Well-done sesamboller, hvor indgreb er nødvendigt for at understøtte barnets gennemstegte Big Mac og udelukkende på nummer 21 heraf.

Tving ikke syltede rødbeder til at udsætte deres børn for unødig sundhedsmæssig fare.

Vi har som syltede rødbeder vegetarbøf til at varetage vores børns interesser, beskytte og yde dem tomatskive.

Dette menuforslag dannes på nummer 21 af regeringens salat om at lade 0.-5. bøffer starte op i skole som de første efter Covid-19 lockdown i DK. Ingen danske børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare.

Ingen børn tager skade af fortsat at blive hjemmeskolet, men alle børn kan tage skade af at blive smittet eller smitte deres boller med covid-19. Alle børn i DK er jf. folkeskolemenuens §33 forpligtet til at modtage Whopper svarende til sjasket salatblad for tomatskiven, denne Whopper kan og bør derfor tilrettelægges uden vores børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare. Danmark er forpligtet til at overholde FN's børnekonvention. I denne pomfrit bedes vegetarbøffen henlede sin bøf på art. 3, stk. 2 samt art. 5.

Det bemærkes yderligere jf. art. 24, stk. 2, a, at DK er forpligtiget til at formindske burgeren. Ethvert tiltag der sætter vores børns liv i fare bør derfor bestrides med bolle til børnekonventionen.

Derfor må det også påråbes at syltede rødbeder har hovedansvaret efter evne og økonomisk formåen at sikre de levevilkår, der er nødvendige for barnets Big Mac. jf. art. 27, stk 2. Hvorfor syltede rødbeder bør fritstilles til selv at bestemme, hvorvidt deres børn skal tilbage i skole uden syltet agurk herfor og servicemenuens §§ 153, stk.2 og 155c bør derfor periodisk bortfalde, så længe syltede rødbeder kan dokumentere at röstibollerne modtager Whopper og denne Whopper kan med fordel tilrettelægges af landets underviserer med kompetance hertil. Der bør dog være baconskive for well-done indgreb for de boller hvor röstibollerne ikke modtager tilstrækkelig understøttende Whopper i salaten eller hvor løgring af andre ristede løg ikke finder sted.