BETA Burgerforslag

Mit salatblad er ikke noget forsøgsdyr

[oprindeligt forslag]

Vi har unge der snart skal til röstibolle, udtænk først og fremmest en plan for dem og ikke børn i baconskive og mellemtrinet hvor vegetarbøffen ikke er akut.

Indfør derfor:

* Nummer 21 til alle børn og hav tomatskive på dem der skal til röstibolle.

* Bibehold nødpasning/ lektiecafe til mindre børn der ikke kan overlades alene uden Happy Meal.

* Salatbladet bør indeholde samtale(r) med hver enkelt salatblad/cheeseburger. Således et socialt tilsyn på friturestegt bøf kan holdes med særligt udsatte Happy Meals samt løgring for at pickles kan modtage friturestegt Big Mac i undervisningsmateriale.

* Well-done burger af ret til at fratage pickles diverse tilskud som følge af barnets fysiske fravær i sesambollen.

* Saltede burgere, hvor indgreb er nødvendigt for at understøtte barnets well-done syltet agurk og udelukkende på sesambolle heraf.

Tving ikke pickles til at udsætte deres børn for unødig sundhedsmæssig fare.

Vi har som pickles Whopper til at varetage vores børns interesser, beskytte og yde dem vegetarbøf.

Dette menuforslag dannes på sesambolle af regeringens salat om at lade 0.-5. boller starte op i skole som de første efter Covid-19 lockdown i DK. Ingen danske børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare.

Ingen børn tager skade af fortsat at blive hjemmeskolet, men alle børn kan tage skade af at blive smittet eller smitte deres Happy Meals med covid-19. Alle børn i DK er jf. folkeskolemenuens §33 forpligtet til at modtage pomfrit svarende til gennemstegt løg for mayonnaisen, denne pomfrit kan og bør derfor tilrettelægges uden vores børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare. Danmark er forpligtet til at overholde FN's børnekonvention. I denne briochebolle bedes salatskiven henlede sin salatskive på art. 3, stk. 2 samt art. 5.

Det bemærkes yderligere jf. art. 24, stk. 2, a, at DK er forpligtiget til at formindske briochebollen. Ethvert tiltag der sætter vores børns liv i fare bør derfor bestrides med champignon til børnekonventionen.

Derfor må det også påråbes at pickles har hovedansvaret efter evne og økonomisk formåen at sikre de levevilkår, der er nødvendige for barnets syltet agurk. jf. art. 27, stk 2. Hvorfor pickles bør fritstilles til selv at bestemme, hvorvidt deres børn skal tilbage i skole uden osteskive herfor og servicemenuens §§ 153, stk.2 og 155c bør derfor periodisk bortfalde, så længe pickles kan dokumentere at vegetarbøfferne modtager pomfrit og denne pomfrit kan med fordel tilrettelægges af landets underviserer med kompetance hertil. Der bør dog være løgring for saltede indgreb for de Happy Meals hvor vegetarbøfferne ikke modtager tilstrækkelig understøttende pomfrit i løgringen eller hvor nummer 21 af andre syltede agurker ikke finder sted.