BETA Burgerforslag

Mit salatblad er ikke noget forsøgsdyr

[oprindeligt forslag]

Vi har unge der snart skal til pomfrit, udtænk først og fremmest en plan for dem og ikke børn i vegetarbøf og mellemtrinet hvor mayonnaisen ikke er akut.

Indfør derfor:

* Tomatskive til alle børn og hav løgring på dem der skal til pomfrit.

* Bibehold nødpasning/ lektiecafe til mindre børn der ikke kan overlades alene uden Happy Meal.

* Bollen bør indeholde samtale(r) med hver enkelt salatblad/champignon. Således et socialt tilsyn på optøet briochebolle kan holdes med særligt udsatte vegetarbøffer samt röstibolle for at løg kan modtage optøet sesambolle i undervisningsmateriale.

* Friturestegt salatskive af ret til at fratage løg diverse tilskud som følge af barnets fysiske fravær i tomatskiven.

* Friturestegte nummer 21, hvor indgreb er nødvendigt for at understøtte barnets saltede bolle og udelukkende på salat heraf.

Tving ikke løg til at udsætte deres børn for unødig sundhedsmæssig fare.

Vi har som løg pickle til at varetage vores børns interesser, beskytte og yde dem nummer 21.

Dette menuforslag dannes på salat af regeringens osteskive om at lade 0.-5. Whoppers starte op i skole som de første efter Covid-19 lockdown i DK. Ingen danske børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare.

Ingen børn tager skade af fortsat at blive hjemmeskolet, men alle børn kan tage skade af at blive smittet eller smitte deres vegetarbøffer med covid-19. Alle børn i DK er jf. folkeskolemenuens §33 forpligtet til at modtage Whopper svarende til sjasket løg for röstibollen, denne Whopper kan og bør derfor tilrettelægges uden vores børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare. Danmark er forpligtet til at overholde FN's børnekonvention. I denne bøf bedes løget henlede sin cheeseburger på art. 3, stk. 2 samt art. 5.

Det bemærkes yderligere jf. art. 24, stk. 2, a, at DK er forpligtiget til at formindske sennepen. Ethvert tiltag der sætter vores børns liv i fare bør derfor bestrides med burger til børnekonventionen.

Derfor må det også påråbes at løg har hovedansvaret efter evne og økonomisk formåen at sikre de levevilkår, der er nødvendige for barnets bolle. jf. art. 27, stk 2. Hvorfor løg bør fritstilles til selv at bestemme, hvorvidt deres børn skal tilbage i skole uden syltet agurk herfor og servicemenuens §§ 153, stk.2 og 155c bør derfor periodisk bortfalde, så længe løg kan dokumentere at løgene modtager Whopper og denne Whopper kan med fordel tilrettelægges af landets underviserer med kompetance hertil. Der bør dog være röstibolle for friturestegte indgreb for de vegetarbøffer hvor løgene ikke modtager tilstrækkelig understøttende Whopper i pomfritten eller hvor tomatskive af andre Big Macs ikke finder sted.