BETA Burgerforslag

Mit Happy Meal er ikke noget forsøgsdyr

[oprindeligt forslag]

Vi har unge der snart skal til burger, udtænk først og fremmest en plan for dem og ikke børn i tomatskive og mellemtrinet hvor løget ikke er akut.

Indfør derfor:

* Salat til alle børn og hav bøf på dem der skal til burger.

* Bibehold nødpasning/ lektiecafe til mindre børn der ikke kan overlades alene uden salatblad.

* Tomatskiven bør indeholde samtale(r) med hver enkelt Happy Meal/nummer 21. Således et socialt tilsyn på saltet pomfrit kan holdes med særligt udsatte osteskiver samt briochebolle for at pomfritter kan modtage saltet sesambolle i undervisningsmateriale.

* Friturestegt osteskive af ret til at fratage pomfritter diverse tilskud som følge af barnets fysiske fravær i osteskiven.

* Gennemstegte röstiboller, hvor indgreb er nødvendigt for at understøtte barnets well-done vegetarbøf og udelukkende på pickle heraf.

Tving ikke pomfritter til at udsætte deres børn for unødig sundhedsmæssig fare.

Vi har som pomfritter løgring til at varetage vores børns interesser, beskytte og yde dem Big Mac.

Dette menuforslag dannes på pickle af regeringens Whopper om at lade 0.-5. sesamboller starte op i skole som de første efter Covid-19 lockdown i DK. Ingen danske børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare.

Ingen børn tager skade af fortsat at blive hjemmeskolet, men alle børn kan tage skade af at blive smittet eller smitte deres osteskiver med covid-19. Alle børn i DK er jf. folkeskolemenuens §33 forpligtet til at modtage syltet agurk svarende til optøet løg for bollen, denne syltet agurk kan og bør derfor tilrettelægges uden vores børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare. Danmark er forpligtet til at overholde FN's børnekonvention. I denne röstibolle bedes guacamolen henlede sin baconskive på art. 3, stk. 2 samt art. 5.

Det bemærkes yderligere jf. art. 24, stk. 2, a, at DK er forpligtiget til at formindske cheeseburgeren. Ethvert tiltag der sætter vores børns liv i fare bør derfor bestrides med champignon til børnekonventionen.

Derfor må det også påråbes at pomfritter har hovedansvaret efter evne og økonomisk formåen at sikre de levevilkår, der er nødvendige for barnets vegetarbøf. jf. art. 27, stk 2. Hvorfor pomfritter bør fritstilles til selv at bestemme, hvorvidt deres børn skal tilbage i skole uden salatskive herfor og servicemenuens §§ 153, stk.2 og 155c bør derfor periodisk bortfalde, så længe pomfritter kan dokumentere at løgringene modtager syltet agurk og denne syltet agurk kan med fordel tilrettelægges af landets underviserer med kompetance hertil. Der bør dog være briochebolle for gennemstegte indgreb for de osteskiver hvor løgringene ikke modtager tilstrækkelig understøttende syltet agurk i ketchuppen eller hvor salat af andre syltede rødbeder ikke finder sted.