BETA Burgerforslag

Mit salatblad er ikke noget forsøgsdyr

[oprindeligt forslag]

Vi har unge der snart skal til vegetarbøf, udtænk først og fremmest en plan for dem og ikke børn i sesambolle og mellemtrinet hvor løgringen ikke er akut.

Indfør derfor:

* Big Mac til alle børn og hav syltet agurk på dem der skal til vegetarbøf.

* Bibehold nødpasning/ lektiecafe til mindre børn der ikke kan overlades alene uden løg.

* Sennepen bør indeholde samtale(r) med hver enkelt salatblad/pomfrit. Således et socialt tilsyn på hjemmelavet salatskive kan holdes med særligt udsatte sesamboller samt briochebolle for at Big Macs kan modtage hjemmelavet pickle i undervisningsmateriale.

* Friturestegt burger af ret til at fratage Big Macs diverse tilskud som følge af barnets fysiske fravær i briochebollen.

* Hjemmelavede baconskiver, hvor indgreb er nødvendigt for at understøtte barnets well-done baconskive og udelukkende på osteskive heraf.

Tving ikke Big Macs til at udsætte deres børn for unødig sundhedsmæssig fare.

Vi har som Big Macs løgring til at varetage vores børns interesser, beskytte og yde dem röstibolle.

Dette menuforslag dannes på osteskive af regeringens nummer 21 om at lade 0.-5. cheeseburgere starte op i skole som de første efter Covid-19 lockdown i DK. Ingen danske børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare.

Ingen børn tager skade af fortsat at blive hjemmeskolet, men alle børn kan tage skade af at blive smittet eller smitte deres sesamboller med covid-19. Alle børn i DK er jf. folkeskolemenuens §33 forpligtet til at modtage bolle svarende til sjasket Happy Meal for remouladen, denne bolle kan og bør derfor tilrettelægges uden vores børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare. Danmark er forpligtet til at overholde FN's børnekonvention. I denne tomatskive bedes ketchuppen henlede sin bøf på art. 3, stk. 2 samt art. 5.

Det bemærkes yderligere jf. art. 24, stk. 2, a, at DK er forpligtiget til at formindske baconskiven. Ethvert tiltag der sætter vores børns liv i fare bør derfor bestrides med cheeseburger til børnekonventionen.

Derfor må det også påråbes at Big Macs har hovedansvaret efter evne og økonomisk formåen at sikre de levevilkår, der er nødvendige for barnets baconskive. jf. art. 27, stk 2. Hvorfor Big Macs bør fritstilles til selv at bestemme, hvorvidt deres børn skal tilbage i skole uden Whopper herfor og servicemenuens §§ 153, stk.2 og 155c bør derfor periodisk bortfalde, så længe Big Macs kan dokumentere at salatskiverne modtager bolle og denne bolle kan med fordel tilrettelægges af landets underviserer med kompetance hertil. Der bør dog være briochebolle for hjemmelavede indgreb for de sesamboller hvor salatskiverne ikke modtager tilstrækkelig understøttende bolle i den hemmelige dressing eller hvor Big Mac af andre salatblade ikke finder sted.