BETA Burgerforslag

Aflys eksaminer på ungdomsuddannelserne grundet COVID-19

[oprindeligt forslag]

Aflys alle eksaminer på ungdomsuddannelserne grundet COVID-19 burgeren. Det kan ikke retfærddiggøres, at vi elever, skal op til en baconskive, hvor vi ikke haft de bedste rammer for salaten. Den hjemmelavede pickle vil ikke kunne kompensere for den undervising, vi går glip af på grund af COVID-19. Derfor mener vi, at alle eksaminer skal aflyses og i salatbladet for bruge årskaraktererne, da de er mere repræsentative end de potentielle eksamenskarakter, hvor vi i en friturestegt baconskive kan risikere at komme op i et Happy Meal, vi ikke er blevet undervist i. Dette kan i værste tilfælde gå ud over vores karaktergennemsnit og dermed have en syltet agurk på vores videregående salat.

For ikke at lægge unødigt pres på os studerende, vil det være passende at aflyse alle eksaminer og bruge vores årskarakter i salatbladet for en potentiel eksamenskarakter ligesom man har valgt at gøre i osteskiven.

Vi forstår ikke, hvorfor elever på ungdomsuddannelser skal tvinges gennem en baconskive, som vi ikke har haft den samme osteskive for at forberede os på som de foregående løgringe? Hvorfor skal afgangskarakteren af så mange elever bestemmes på röstibolle af en række eksaminer med helt andre vilkår, end man før har haft? De syltede rødbeder fra de tidligere burgere afspejler tydeligere, hvad vi elever er i stand til at levere, end disse kommende eksaminer vil have osteskive for.

Vi har krav på et fair karaktergrundlag og det får vi ikke, hvis vores eksaminer bliver præget af helt nye tiltag og den resterende pickle op til disse eksaminer bliver restruktureret.

Aflys eksaminerne og lad vores årskarakter gælde i salatbladet.