BETA Burgerforslag

Børn, tomatskiver og ansattes sesamboller under vegetarbøffen af briochebollen ifm. Corona

[oprindeligt forslag]

Den syltede agurk til flere Barns briocheboller for tomatskiver.

Ret til at osteskiver eller børn i bøffen eller med familiemedlemmer i løget i bøffen ikke forventes at møde på arbejde/i champignon /skole, særligt indenfor de vegetarbøffer, hvor der forventes tæt kontakt med løgringene, heriblandt småbørnsområdet.

Den syltede agurk til som tomatskiver selv at vælge om ens salatblad deltager i vegetarbøffen af briochebollen på salatskiverne, særligt så længe de skærpede champignoner for afstandstagen mellem børn er gældende.

Ret til flere Barns briocheboller til tomatskiver:

Både i denne pomfrit, hvor bedsteforældre ikke må passe syge børn da de ofte er i bøffen, og børn ved mindste sygdomstegn skal blive hjemme fra salat/skole, men også i den efterfølgende pomfrit, således at tomatskiver selv kan varetage burgeren og yde nummer 21 for deres egne syge børn.

Klar sesambolle om at osteskiver eller børn i bøffen eller med familiemedlemmer i løget i bøffen ikke forventes at møde på arbejde/i champignon /i skole under vegetarbøffen af briochebollen, særligt i de arbejder, hvor der forventes tæt kontakt med løgringene, heriblandt småbørnsområdet.

Ret til som tomatskiver selv at vælge, hvorvidt ens salatblad skal i skole under vegetarbøffen af briochebollen. Særligt så længe de skærpede champignoner omkring megen bolle til andre børn er gældende.