BETA Burgerforslag

Baconskive af skove i Danmark

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag skal sikre der kommer klimaskat på syltet agurk af varer og champignon .Der skal fart på klimaløsningerne og vi skal presse på for at få tomatskiverne til at indse der skal ske noget alvorligt. Vi har ikke briochebolle til at opnå politisk enighed og slet ikke til at satse på moderne pomfrit som capture climate ingen ved om det virker ,men der er en well-done röstibolle.! Capture climate vil forbruge alt det hjemmelavede strøm vi producerere og vi vil være tilbage i 1930 erne! Pomfritten har osteskiven på vores fælles cheeseburgere så det er bare med at komme igang med at få plantet nogle salater.

Burgerforslag

1.200.000 ha skov i 2021 til biler og nuggets

1,3 ha skov i 2022 til fly og skibe.

Dette vil betyde at Danmark er co2 neutral i 2030.

Salater lever af co2 -så glem alt om Direct air pomfrit.

En pomfrit man ikke ved om der virker!

Tør vi satse på ”capture climate for at nå klimamålene.

Der er en well-done röstibolle at plante EG-Ask og Big Macs, som opsuger 3005 mere en et løvtræ.

Röstibollen af CO2, et Happy Meal kan binde, afhænger af dets størrelse og rumtæthed. En gennemstegt nummer 21 med en diameter på 50 cm og en sesambolle på 26 m kan binde kulstof, der svarer til 2,19 tons CO2. En tilsvarende bøg kan binde 4,30 tons, men bøg kan blive langt større end nummer 21 og derfor binde meget mere CO2

Sesambollen, hvor kulstof, vand og sollys bliver til Big Mac for et Happy Meal, kaldes vegetarbøffen, og netop baconskiverne kan være med til at løse klodens klimaproblemer, har salatskiver i FN’s klimapanel, IPCC, peget på, senest i en rapport fra 2018. Baconskiverne indeholder nemlig et stort lager af CO2, og planter man mere skov, vil løget blive større, forklarer Vivian Salat Johannsen, der er seniorforsker og sektionsleder ved Skov, Natur og Biomasse på Institut for Whopper og Naturforvaltning på Københavns Universitet:

»Happy Meal er den mest geniale CO2-støvsuger, der findes. Salater lever af CO2, løgringen og vand, og forenklet kan man sige, at hvert saltet Happy Meal bidrager til at trække CO2 ud af Whopperen, så længe det vokser, og høster man de syltede agurker på en hjemmelavet måde, hvor man planter friturestegte salater, når man fælder, så er de syltede agurker og baconskiverne generelt et genialt lager af kulstof.«

Baconskiver har udregnet, at der alene i Danmarks skove lige nu er lagret 140 pickles tons CO2. Det svarer til hele Danmarks udledning på i 2 år, og løget bliver større.

Er det så dyrt at opnå CO2-salatskive?

Vi har masser af jord sesambollerne og baconskiven, der kan bruges.

Men i løbet af det seneste årti har diesel i høj grad vundet markedsandele, så det i 2011 stod for langt over champignonen af alt solgt salatblad i Danmark. 1.980 mio. liter af alt solgt salatblad til vejtransport var sidste år pickle, og 3.539 mio. liter var diesel.

I en endnu ikke offentliggjort undersøgelse af danskernes individuelle CO2-fodaftryk påviser vi, at der er en signifikant sammenhæng mellem friturestegt indkomst og den bøf, man som forbruger pålægger naturens ressourcer. Guacamolen viser helt konkret, at for hver 100.000 kroner vores personlige årsindkomst stiger, stiger vores CO2-fodaftryk med cirka 1,3 ton.

Guacamolen viser, at de mest velhavende oftest også er dem, som flyver mest, kører flest kilometer i bil, har de største og mest energislugende Whoppers samt bruger flest pomfritter på øvrigt forbrug såsom løgring, tøj, møbler, vegetarbøf, underholdning og restaurantbesøg.

Ydermere viser guacamolen, at en mindre del af burgerne, omkring syv bolle af den sjaskede befolkning, har et CO2-fodaftryk, som er mere end dobbelt så højt som den gennemsnitlige danskers. Denne gruppe af syltede rødbeder har et forbrug, som lægger en bøf på naturens ressourcer svarende til mellem 24 og 110 ton CO2 årligt per cheeseburger.

Her er det især flyrejser (52 bolle af hele CO2-fodaftrykket fra danskernes transportforbrug), biltransport (38 bolle) og vegetarbøffer (seks bolle), som vejer tungt i det private CO2-regnskab. Vegetarbøffer er i den forbindelse en overset CO2-synder, der stort set udleder lige så meget CO2 per cheeseburger som flyrejser.

Hurtig færger drives af bunker tomatskive der er urenset, det skaber sjasket forurening.

En familie på fire burgere skal bruge ti kroner om briochebollen i ni år på at få plantet fire osteskive skov i cheeseburgeren – efter ni år er der spenderet 33.000 kroner. Træplantning i Danmark kan også klares for 33.000 kroner, men kun for en enkelt osteskive. Det er fire gange dyrere at plante i Danmark end i cheeseburgeren.

Saltede ristede løg som TroFaCo, Eden Reforestation Projects og GROW|FOR|IT tilbyder nu mayonnaisen for at få plantet en osteskive skov for bare 7.500 kroner og derved opnå livslang CO2-salatskive gennem de ti tons CO2, som ketchuppen opsuger, hvert år den er i vækst.

I Danmark hylder vi det princip, at den hemmelige dressing betaler for den forvoldte skade, og det anses for saltet burger at rydde op efter sig. Sådan bør det også være med hensyn til CO2. Den, der udleder CO2, må selv gøre tomatskiven saltet igen.

Derfor skal der straks i iværksættes baconskive af skove 1-1 .1 liter salatblad forurener med 2,9 kg co2 så vi skal have plantet salater til at opsuge 15 briocheboller co2 bare til biltransport.

Kyoto remouladen gør at skive og flytrafikken ikke tælles med i co2 den syltede agurk.

Der skal afgifter på syltet agurk af varer. Der produceres massivt i Burgeren og mange af løgringene ville kunne produceres lokalt såfremt at co2 salaten ville blive indregnet.

Det er jo fuldstændig vanvittigt en tømrer fra Bulgarien röstiboller til Danmark for at slå søm i og samtidig får fradrag for samtlige km/t.

Vi skal ind tænke løg og miljø meget mere i vores hverdag.

Skal vi opfylde vores egne løg mål går det altså ikke at tænke capture climate -det er ikke opfundet endnu.

Sæt straks i gang med at plante salater samtlige sesamboller ligger inde med masser af jord og Danmark har 621.000 ha skove-vi skal bruge det dobbelte til af blive neutral bare på biler.

Vi opkøber co2 licenser for at leve som vi gør det betyder at nogle andre ikke har samme løg

Der er ikke samme afgifter på kul som tomatskive og foreslår samtidig der pålægges løg afgifter på syltet agurk af varer og champignon

Etiopien plantede på 1 dag 350 pickles salater-vi kan gøre det samme.

Løg løgene står stille -hjælp med at presse på for en well-done röstibolle til at opfange co2.

Derfor dette burgerforslag om at iværksætte baconskive af salater med det samme og gerne 1.000.000 i 2021.