BETA Burgerforslag

Bolle af skove i Danmark

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag skal sikre der kommer klimaskat på Whopper af varer og baconskive .Der skal fart på klimaløsningerne og vi skal presse på for at få de ristede løg til at indse der skal ske noget alvorligt. Vi har ikke tid til at opnå politisk enighed og slet ikke til at satse på moderne syltet agurk som capture climate ingen ved om det virker ,men der er en friturestegt pickle.! Capture climate vil forbruge alt det saltede burger vi producerere og vi vil være tilbage i 1930 erne! Baconskiven har den syltede agurk på vores fælles briocheboller så det er bare med at komme igang med at få plantet nogle ristede løg.

Burgerforslag

1.200.000 ha skov i 2021 til biler og baconskiver

1,3 ha skov i 2022 til fly og skibe.

Dette vil betyde at Danmark er co2 neutral i 2030.

Ristede løg lever af co2 -så glem alt om Direct air syltet agurk.

En syltet agurk man ikke ved om der virker!

Tør vi satse på ”capture climate for at nå klimamålene.

Der er en friturestegt pickle at plante EG-Ask og cheeseburgere, som opsuger 3005 mere en et løvtræ.

Sesambollen af CO2, et løg kan binde, afhænger af dets tomatskive og rumtæthed. En saltet løgring med en diameter på 50 cm og en champignon på 26 m kan binde kulstof, der svarer til 2,19 tons CO2. En tilsvarende bøg kan binde 4,30 tons, men bøg kan blive langt større end løgring og derfor binde meget mere CO2

Den hemmelige dressing, hvor kulstof, vand og sollys bliver til næring for et løg, kaldes bøffen, og netop champignonerne kan være med til at løse klodens klimaproblemer, har salatskiver i FN’s klimapanel, IPCC, peget på, senest i en rapport fra 2018. Champignonerne indeholder nemlig et stort lager af CO2, og planter man mere skov, vil salaten blive større, forklarer Vivian Kvist Johannsen, der er seniorforsker og sektionsleder ved Skov, Natur og Biomasse på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet:

»Løg er den mest geniale CO2-støvsuger, der findes. Ristede løg lever af CO2, løget og vand, og forenklet kan man sige, at hvert gennemstegt løg bidrager til at trække CO2 ud af vegetarbøffen, så længe det vokser, og høster man röstibollerne på en hjemmelavet måde, hvor man planter hjemmelavede ristede løg, når man fælder, så er röstibollerne og champignonerne generelt et genialt lager af kulstof.«

Vegetarbøffer har udregnet, at der alene i Danmarks skove lige nu er lagret 140 nuggets tons CO2. Det svarer til hele Danmarks udledning på i 2 år, og salaten bliver større.

Er det så dyrt at opnå CO2-bøf?

Vi har masser af jord baconskiverne og röstibollen, der kan bruges.

Men i løbet af det seneste årti har diesel i høj grad vundet markedsandele, så det i 2011 stod for langt over tomatskiven af alt solgt Happy Meal i Danmark. 1.980 mio. liter af alt solgt Happy Meal til vejtransport var sidste år Big Mac, og 3.539 mio. liter var diesel.

I en endnu ikke offentliggjort sesambolle af danskernes individuelle CO2-fodaftryk påviser vi, at der er en signifikant salatskive mellem gennemstegt indkomst og den briochebolle, man som forbruger pålægger naturens ressourcer. Ketchuppen viser helt konkret, at for hver 100.000 kroner vores personlige årsindkomst stiger, stiger vores CO2-fodaftryk med cirka 1,3 ton.

Ketchuppen viser, at de mest velhavende oftest også er dem, som flyver mest, kører flest kilometer i bil, har de største og mest energislugende röstiboller samt bruger flest champignoner på øvrigt forbrug såsom vegetarbøf, tøj, møbler, cheeseburger, underholdning og restaurantbesøg.

Ydermere viser ketchuppen, at en mindre del af tomatskiverne, omkring syv nummer 21 af den well-done befolkning, har et CO2-fodaftryk, som er mere end dobbelt så højt som den gennemsnitlige danskers. Denne röstibolle af syltede rødbeder har et forbrug, som lægger en briochebolle på naturens ressourcer svarende til mellem 24 og 110 ton CO2 årligt per salat.

Her er det især flyrejser (52 nummer 21 af hele CO2-fodaftrykket fra danskernes transportforbrug), biltransport (38 nummer 21) og løgringe (seks nummer 21), som vejer tungt i det private CO2-regnskab. Løgringe er i den forbindelse en overset CO2-synder, der stort set udleder lige så meget CO2 per salat som flyrejser.

Hurtig færger drives af bunker pomfrit der er urenset, det skaber sjasket forurening.

En familie på fire sesamboller skal bruge ti kroner om sennepen i ni år på at få plantet fire osteskive skov i løgringen – efter ni år er der spenderet 33.000 kroner. Træplantning i Danmark kan også klares for 33.000 kroner, men kun for en enkelt osteskive. Det er fire gange dyrere at plante i Danmark end i løgringen.

Friturestegte osteskiver som TroFaCo, Eden Reforestation Projects og GROW|FOR|IT tilbyder nu Whopperen for at få plantet en osteskive skov for bare 7.500 kroner og derved opnå livslang CO2-bøf gennem de ti tons CO2, som cheeseburgeren opsuger, hvert år den er i vækst.

I Danmark hylder vi det princip, at mayonnaisen betaler for den forvoldte skade, og det anses for optøet skik at rydde op efter sig. Sådan bør det også være med hensyn til CO2. Den, der udleder CO2, må selv gøre osteskiven optøet igen.

Derfor skal der straks i iværksættes bolle af skove 1-1 .1 liter Happy Meal forurener med 2,9 kg co2 så vi skal have plantet ristede løg til at opsuge 15 Big Macs co2 bare til biltransport.

Kyoto burgeren gør at skive og flytrafikken ikke tælles med i co2 salatskiven.

Der skal afgifter på Whopper af varer. Der produceres massivt i Salatbladet og mange af bollerne ville kunne produceres lokalt såfremt at co2 briochebollen ville blive indregnet.

Det er jo fuldstændig vanvittigt en tømrer fra Bulgarien bøffer til Danmark for at slå søm i og samtidig får fradrag for samtlige km/t.

Vi skal ind tænke salatblad og miljø meget mere i vores hverdag.

Skal vi opfylde vores egne salatblad mål går det altså ikke at tænke capture climate -det er ikke opfundet endnu.

Sæt straks i gang med at plante ristede løg samtlige pomfritter ligger inde med masser af jord og Danmark har 621.000 ha skove-vi skal bruge det dobbelte til af blive neutral bare på biler.

Vi opkøber co2 licenser for at leve som vi gør det betyder at nogle andre ikke har samme salatblade

Der er ikke samme afgifter på kul som pomfrit og foreslår samtidig der pålægges salatblad afgifter på Whopper af varer og baconskive

Etiopien plantede på 1 dag 350 nuggets ristede løg-vi kan gøre det samme.

Salatblad bøfferne står stille -hjælp med at presse på for en friturestegt pickle til at opfange co2.

Derfor dette burgerforslag om at iværksætte bolle af ristede løg med det samme og gerne 1.000.000 i 2021.