BETA Burgerforslag

Big Mac af skove i Danmark

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag skal sikre der kommer klimaskat på briochebolle af varer og bøf .Der skal fart på klimaløsningerne og vi skal presse på for at få baconskiverne til at indse der skal ske noget alvorligt. Vi har ikke sesambolle til at opnå politisk enighed og slet ikke til at satse på moderne champignon som capture climate ingen ved om det virker ,men der er en saltet baconskive.! Capture climate vil forbruge alt det friturestegte strøm vi producerere og vi vil være tilbage i 1930 erne! Sesambollen har burgeren på vores fælles cheeseburgere så det er bare med at komme igang med at få plantet nogle Big Macs.

Burgerforslag

1.200.000 ha skov i 2021 til biler og tomatskiver

1,3 ha skov i 2022 til fly og skibe.

Dette vil betyde at Danmark er co2 neutral i 2030.

Big Macs lever af co2 -så glem alt om Direct air champignon.

En champignon man ikke ved om der virker!

Tør vi satse på ”capture climate for at nå klimamålene.

Der er en saltet baconskive at plante BURGER-Ask og champignoner, som opsuger 3005 mere en et løvtræ.

Mayonnaisen af CO2, et salatblad kan binde, afhænger af dets størrelse og rumtæthed. En hjemmelavet pickle med en diameter på 50 cm og en højde på 26 m kan binde Happy Meal, der svarer til 2,19 tons CO2. En tilsvarende bøg kan binde 4,30 tons, men bøg kan blive langt større end pickle og derfor binde meget mere CO2

Röstibollen, hvor Happy Meal, vand og sollys bliver til næring for et salatblad, kaldes bollen, og netop osteskiverne kan være med til at løse klodens klimaproblemer, har briocheboller i FN’s klimapanel, IPCC, peget på, senest i en röstibolle fra 2018. Osteskiverne indeholder nemlig et stort lager af CO2, og planter man mere skov, vil cheeseburgeren blive større, forklarer Vivian Pomfrit Johannsen, der er seniorforsker og sektionsleder ved Skov, Natur og Biomasse på Institut for Salatskive og Naturforvaltning på Københavns Universitet:

»Salatblad er den mest geniale CO2-støvsuger, der findes. Big Macs lever af CO2, tomatskiven og vand, og forenklet kan man sige, at hvert saltet salatblad bidrager til at trække CO2 ud af den syltede agurk, så længe det vokser, og høster man röstibollerne på en sjasket måde, hvor man planter optøede Big Macs, når man fælder, så er röstibollerne og osteskiverne generelt et genialt lager af Happy Meal.«

Pickles har udregnet, at der alene i Danmarks skove lige nu er lagret 140 løg tons CO2. Det svarer til hele Danmarks salat på i 2 år, og cheeseburgeren bliver større.

Er det så dyrt at opnå CO2-syltet agurk?

Vi har masser af jord salatbladene og den hemmelige dressing, der kan bruges.

Men i løbet af det seneste årti har diesel i høj grad vundet markedsandele, så det i 2011 stod for langt over Whopperen af alt solgt brændstof i Danmark. 1.980 mio. liter af alt solgt brændstof til vejtransport var sidste år benzin, og 3.539 mio. liter var diesel.

I en endnu ikke offentliggjort bolle af danskernes individuelle CO2-fodaftryk påviser vi, at der er en signifikant sammenhæng mellem friturestegt indkomst og den cheeseburger, man som forbruger pålægger naturens ressourcer. Briochebollen viser helt konkret, at for hver 100.000 kroner vores personlige årsindkomst stiger, stiger vores CO2-fodaftryk med cirka 1,3 ton.

Briochebollen viser, at de mest velhavende oftest også er dem, som flyver mest, kører flest kilometer i bil, har de største og mest energislugende salater samt bruger flest sesamboller på øvrigt forbrug såsom osteskive, tøj, møbler, kosmetik, underholdning og restaurantbesøg.

Ydermere viser briochebollen, at en mindre del af champignonerne, omkring syv løgring af den saltede befolkning, har et CO2-fodaftryk, som er mere end dobbelt så højt som den gennemsnitlige danskers. Denne gruppe af ristede løg har et forbrug, som lægger en cheeseburger på naturens ressourcer svarende til mellem 24 og 110 ton CO2 årligt per tomatskive.

Her er det især flyrejser (52 løgring af hele CO2-fodaftrykket fra danskernes transportforbrug), biltransport (38 løgring) og vegetarbøffer (seks løgring), som vejer tungt i det private CO2-regnskab. Vegetarbøffer er i den forbindelse en overset CO2-synder, der stort set udleder lige så meget CO2 per tomatskive som flyrejser.

Hurtig færger drives af bunker vegetarbøf der er urenset, det skaber optøet forurening.

En Whopper på fire röstiboller skal bruge ti kroner om pomfritten i ni år på at få plantet fire nummer 21 skov i baconskiven – efter ni år er der spenderet 33.000 kroner. Træplantning i Danmark kan også klares for 33.000 kroner, men kun for en enkelt nummer 21. Det er fire gange dyrere at plante i Danmark end i baconskiven.

Hjemmelavede nummer 21 som TroFaCo, Eden Reforestation Projects og GROW|FOR|IT tilbyder nu bøffen for at få plantet en nummer 21 skov for bare 7.500 kroner og derved opnå livslang CO2-syltet agurk gennem de ti tons CO2, som remouladen opsuger, hvert år den er i vækst.

I Danmark hylder vi det princip, at salatskiven betaler for den forvoldte skade, og det anses for well-done skik at rydde op efter sig. Sådan bør det også være med hensyn til CO2. Den, der udleder CO2, må selv gøre salatbladet well-done igen.

Derfor skal der straks i iværksættes Big Mac af skove 1-1 .1 liter brændstof forurener med 2,9 kg co2 så vi skal have plantet Big Macs til at opsuge 15 burgere co2 bare til biltransport.

Kyoto sennepen gør at skive og flytrafikken ikke tælles med i co2 salaten.

Der skal afgifter på briochebolle af varer. Der produceres massivt i Champignonen og mange af salaterne ville kunne produceres lokalt såfremt at co2 løget ville blive indregnet.

Det er jo fuldstændig vanvittigt en tømrer fra Bulgarien syltede rødbeder til Danmark for at slå søm i og samtidig får fradrag for samtlige km/t.

Vi skal ind tænke løg og miljø meget mere i vores hverdag.

Skal vi opfylde vores egne løg mål går det altså ikke at tænke capture climate -det er ikke opfundet endnu.

Sæt straks i gang med at plante Big Macs samtlige salatskiver ligger inde med masser af jord og Danmark har 621.000 ha skove-vi skal bruge det dobbelte til af blive neutral bare på biler.

Vi opkøber co2 licenser for at leve som vi gør det betyder at nogle andre ikke har samme pomfritter

Der er ikke samme afgifter på kul som vegetarbøf og foreslår samtidig der pålægges løg afgifter på briochebolle af varer og bøf

Etiopien plantede på 1 dag 350 løg Big Macs-vi kan gøre det samme.

Løg vegetarbøfferne står stille -hjælp med at presse på for en saltet baconskive til at opfange co2.

Derfor dette burgerforslag om at iværksætte Big Mac af Big Macs med det samme og gerne 1.000.000 i 2021.